SYYSLEIRI 12-14.10.2020

ILOISTA JA TURVALLISTA LEIRITOIMINTAA HAUSKAN LAJIN PARISSA

Bouncen kokopäiväiset liikuntaleirit sisältävät monipuolisesti akrobatiaa ja voimistelua sekä harjoittelua oikeilla kilpatrampoliineilla. Leireillä opitaan hauskoja ja turvallisia tramppatemppuja, joiden osaamista voi hyödyntää myös kotitrampalla! Lisäksi vietetään mukavaa aikaa yhdessä leirikavereiden kanssa. Leirit päättyvät huikeisiin leiriolympialaisiin, joissa kisaillaan hyvässä ja kannustavassa hengessä! Tarkoituksena on nauttia liikunnasta iloisin mielin.

Leireille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Leireille ei tarvita aiempaa lajitaustaa voimistelusta tai muista lajeista. Leireillä opitaan osaavien ohjaajien johdolla uusia juttuja jokaisen oman tason mukaan. Osallistujia jaetaan tarvittaessa pienryhmiin, jotta kaikille voidaan tarjota sopivasti haastetta! Leireille voivat osallistua kaikki 7-12-vuotiaat tytöt ja pojat.

PAIKKA, AIKATAULU JA HINNAT

Leirit pidetään BounCen salissa Kerassa (Kutojantie 12). Aktiivista leireilyä on joka päivä klo 9 – 15. Ohjaajat ovat paikalla klo 8 – 16. Leiripäiviin kuuluu lounas.

LEIRIHINNAT
  • Syysleiri ma-ke : 105€
    • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset: 95€
  • Jokaisen leirille osallistuvan on maksettava BounCen jäsenmaksu 30€. Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa koko vuoden 2020.

Hinnat sisältävät ruokailut ja aktiviteetit sekä niistä mahdollisesti aiheutuvat muut kustannukset.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on auki 30.9.2020 asti. Ilmoittautumaan pääset täältä

HUOMIOITAVAA

Leirien toteutuminen: Leirit toteutuvat kun mukaan saadaan vähintään 9 lasta / leiri.

Leirikirje: Jokainen leiriläinen saa ennen leiriä sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa leiriin liittyen. Luettehan kirjeen huolella! Huom. kirjeessä myös leirikohtaiset tarkennukset koskien koronan vaikutuksia leirin sisältöön ja ohjeistukset turvalliseen leirillä toimimiseen. 

Paikan peruuttaminen: Leirin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Riikalle (riikka@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai leiriltä pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään leirille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille lapsille.

  • Leirin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen leirin alkua.
  • Leirin peruutuksesta alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua veloitamme leirimaksun kokonaisuudessaan.
  • Leiri voidaan peruttaa alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Jos lapsi sairastuu / loukkaantuu kesken leirin, hyvitetään jäljellä olevien leiripäivien maksu lääkärintodistusta vastaan.
  • Huom. Flunssaoireisena EI saa osallistua leirille! Flunssaoireisilta ei poikkeuksellisesti vaadita lääkärintodistusta hyvitykseen.
  • Mikäli leiri joudutaan kokonaan perumaan Bouncen toimesta, ilmoitamme osallistujille ja palautamme jo maksetut leirimaksut. Leirin keskeytyminen seurasta riippumattomista syistä ei oikeuta palautuksiin.

Lisätietoja: riikka@bounce-espoo.fi

 

”Kiitos hyvin toteutetusta leiristä. Leirikirje oli informatiivinen ja se tuli hyvissä ajoin. Lapsi viihtyi leirillä mahdottoman hyvin ja oli innoissaan kaikesta uudesta oppimastaan. Leiriruokailukin oli selvästi lasten mieleen 🙂 Arvostan myös leiridiplomia, johon olitte kirjoittaneet jokaisesta henkilökohtaisen palautteen. Tuli näin vanhemmallekin kiva fiilis.”
-kesäleiriläisen vanhempi

”Ohjaajat olivat todella kivoja ja keksivät hyviä leikkejä ja osasivat valmentaa hyvin”
-kesäleiriläinen