Onko keväälle etsinnässä vielä uusi vauhdikas harrastus? Haluaisitko käydä talvilomalla testaamassa trampoliinivoimistelua tai cheerleadingia?

Ilmoittaudu Bouncen maksuttomille kokeilukerroille!

Bounce järjestää trampoliinivoimistelun ja cheerleadingin kokeilukertoja 21.2. talvilomalla. Kokeilukerroilta onkin helppo jatkaa harrastusta Bouncen ryhmissä, kevätkauden ryhmiin ilmoittautuneille hyvitämme väliin jääneitä kertoja vastaavan summan.

Kokeilukertojen aikataulu 21.2.

17.00-18.00 Trampoliinivoimistelu 6-10v
18.00-19.00 Cheerleading 6-17v
19.00-20.00 Trampoliinivoimistelu 10-15v

Kokeilukerrat ovat maksuttomia ja niille on ennakkoilmoittautuminen. Kokeilukerroille voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen toimisto@bounce-espoo.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistujan nimi, syntymävuosi sekä kokeilukerta, jolle haluat osallistua. Ilmoittautumiset viimeistään 20.2. Halutessaan osallistuja voi ilmoittautua myös useammalle kokeilukerralle. Ilmoittautuneille lähetetään infokirje pari päivää ennen kokeilukertaa. Kokeilukerroille voi ilmoittautua ilman laji- tai urheilutaustaa, kaikki lajista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Osallistujia ei ole vakuutettu Bouncen puolesta. Mukaan osallistujat tarvitsevat vain juomapullon ja joustavat sisäliikuntavaatteet. Kokeilut järjestetän osoitteessa Kutojantie 12, Espoo.