Onko keväälle etsinnässä vielä uusi vauhdikas harrastus? Haluaisitko aloittaa vuoden trampalla pomppien tai uusia cheerleading-taitoja oppien?

Ilmoittaudu Bouncen maksuttomille kokeilukerroille!

Bounce järjestää trampoliinivoimistelun ja cheerleadingin kokeilukertoja 7.1. juuri ennen kevätkauden alkua. Kokeilukerroilta onkin helppo jatkaa harrastusta Bouncen ryhmissä.

Kokeilukertojen aikataulu 7.1.

11.00-12.00 Aikuisten trampoliinivoimistelu
12.00-13.00 6-8-vuotiaiden sekä 9-13-vuotiaiden trampoliinivoimistelu
13.30-14.30 6-12-vuotiaiden ja 13-18-vuotiaiden cheerleading

Kokeilukerrat ovat maksuttomia ja niille on ennakkoilmoittautuminen. Kokeilukerroille voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen toimisto@bounce-espoo.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistujan nimi, syntymävuosi sekä kokeilukerta, jolle haluat osallistua. Ilmoittautumiset viimeistään 6.1. Halutessaan osallistuja voi ilmoittautua myös useammalle kokeilukerralle. Ilmoittautuneille lähetetään infokirje pari päivää ennen kokeilukertaa. Kokeilukerroille voi ilmoittautua ilman laji- tai urheilutaustaa, kaikki lajista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Osallistujia ei ole vakuutettu Bouncen puolesta. Mukaan osallistujat tarvitsevat vain juomapullon ja joustavat sisäliikuntavaatteet.