TUBETTAJA JESSE PYNNÖNEN KÄVI BOUNCELLA TESTAAMASSA LAJIA

Bouncen halllilla vieraili helmikuussa tubetähti Jesse Pynnönen, joka on tehnyt YouTube-videoita erilaisista lajikokeiluista ja syömishaasteista. Urheilutaustaa Jessellä on voimaurheilun puolelta, ja hän voittikin voimalajiliiton Suomen mestaruuden syksyllä 2020. Kuten arvata saattaa, lajit ja niiden harjoittelu ovat melkoisen erilaisia. Jesse otti lajikokeiluhaasteen kuitenkin kunnialla vastaan!

Jesse tutustui trampoliinivoimistelun saloihin pitkäaikaisen kisaajamme Ella Korhosen kanssa. Ensin Jesse pääsi seuraamaan Ellan omia lajiharjoituksia, minkä jälkeen Ella ohjasi Jesselle trampoliinivoimistelun lajitreenin kokonaisuudessaan. Treeneissä käytiin läpi lajinomaisen verryttelyn jälkeen lajiharjoitteita niin maalla kuin trampoliinillakin. Lopuksi Ellakin pääsi vaihtamaan lajia lennosta, kun Jesse opetti hänelle penkkipunnerruksen tekniikkaa.

Jessen lajitreeniin kuului muun muassa jännehyppyjä, selälleen ja vatsalleen hyppyjä sekä kupparia eteenpäin. Trampoliiniharjoittelun jälkeen tehtiin tietenkin myös lajinomainen voimaharjoitus kehonpainolla. Ella kommentoi päivää seuraavasti:

”Treenistä jäi tosi hyvä fiilis! Parasta oli nähdä, kuinka laji tuo onnistumisia ihan jokaiselle lähtötasosta huolimatta. Vaikka laji onkin haastava, niin iloa sekä haasteita löytyy kaikille ja sen konkreettinen näkeminen oli jälleen super kivaa!”

 

Katso YouTube-video Jessen vierailusta täältä!

 

Ps. Bounce etsii jatkuvasti mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita ja -projekteja! Mikäli kiinnostut yhteistyöstä kanssamme, ota yhteyttä Petriinaan (petriina@bounce-espoo.fi). Vain taivas on meillä rajana!