Bouncella aloitetaan vapaavuoro-kokeilu, jossa seuran tiloihin pääsee harjoittelemaan itsenäisesti ennalta sovittuna aikana erillismaksulla. Kurkkaa alta vapaavuorojen ajankohdat sekä ohjeet vapaavuoroharjoittelulle.

Vapaavuorot Bouncen hallilla 

Kevään seuraavat vapaavuoroajat:
(Vapaavuoroaikoja päivitetään kysynnän mukaan)

Lauantai 23.3.2024 klo 13.30-15
Lauantai 6.4.2024 klo 13.30-15

Vapaavuoron kesto on max 1,5h. 

Bouncen vapaaharjoitteluvuorolla pääset harjoittelemaan omatoimisesti Bouncen hallilla. Käytössä ovat isot trampoliinit, tuplaminitrampoliini, minitrampoliini, airtrack, permanto sekä muut hallilta löytyvät monipuoliset välineet.  

Bouncen vapaavuorot ovat tarkoitettu 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, nuorille ja aikuisille. Vapaavuorolla ei ole ohjausta, mutta Bouncen ohjaajia on paikalla valvomassa turvallisuutta. Vapaavuorolla harjoittelevia ei ole vakuutettu Bouncen puolesta. 

Vapaavuoroille ilmoittaudutaan Hoika-jäsenrekisterissä: https://bounce-espoo.fi/ilmoittautuminen/. Mikäli perheestä ilmoittautuu useampi henkilö, voit valita maksuvaihtoehdoista oikean henkilömäärän. Saapuessa vapaavuorolle tarkistamme ilmoittautumiset ja maksut. Vapaavuorolle tulee ilmoittautua etukäteen.  

Maksathan ilmoittautumisessa syntyneen laskun eräpäivään mennessä. Sairastumis- ja muissa poissaolotapauksissa Bouncen ei palauta jo maksettua osallistumismaksua. Osallistuminen on kuitenkin mahdollista siirtää toiselle vapaavuorokerralle. Olethan sairastumistapauksissa yhteydessä toimisto@bounce-espoo.fi 

Hinta 10e/ kerta / hlö 

Säännöt 
  • Kunnioitathan ja huomioit myös muut vapaavuorolla olevat henkilöt. 
  • Käytäthän Bouncen liikuntavälineitä niille tarkoitetulla tavalla ja huolehdit käyttämäsi välineet takaisin omalle paikalleen käytön jälkeen.  
  • Trampoliineilla hypitään yksi kerrallaan, odotathan omaa vuoroa rauhassa maassa (ei reunoilla tai päätymatoilla).
  • Trampoliinien tai päätyjen alle ei saa mennä.  
  • Harjoittelethan vain omien taitojen mukaisia temppuja, jotta turhilta tapaturmilta vältytään. 
  • Bouncen valvojat voivat poistaa hallilta sääntöjä rikkovat henkilöt 
  • Sääntöjä noudattamalla luomme kaikille mukavan ja turvallisen harjoitteluympäristön!
  • Vapaavuorolla harjoittelevia ei ole vakuutettu Bouncen puolesta. 

Vapaavuorot toteutetaan, mikäli osallistujia tulee minimissään 6 hlö.