(päivitetty 13.4.2021)

Etelä-Suomen aluehallintoviraston ennakkotiedotteen mukaisesti yläkouluikäisten ja vanhempien harrastukset ovat tauolla 1.4.-14.4.2021. Seuraamme avin ja hallituksen tiedotteita ja ilmoitamme teille välittömästi harjoitusten jatkumisesta, kun saamme lisää tietoa tauon kestosta.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 9.4.2021 jatkopäätöksen, jonka mukaan yläkouluikäisten ja vanhempien harrastukset ovat edelleen tauolla 15.4-28.4.2021. 

Avin ohjeiden mukaisesti alakouluikäisten ja sitä nuorempien lasten harrastukset jatkuvat. Eli 12-vuotiaiden ja nuorempien ryhmät jatkuvat normaalisti.

Harjoituksissa noudatetaan 2 metrin turvaväliä koko ajan, eikä harjoituksissa leikitä hippaa tai muita fyysistä kosketusta vaativia leikkejä. Myös ohjaajan ja harrastajien välillä noudatetaan turvaväliä, eikä trampoliinilla tehdä harjoitteita, jotka vaativat fyysistä avustamista. Näin pyrimme osaltamme takaamaan turvallisen harjoittelun jokaiselle. Toivomme, että kertaatte lasten kanssa yleiset koronaohjeet, jotka löytyvät nettisivuiltamme ja kerrotte 2 metrin turvavälin pitämisestä toisiin harrastajiin. Ohjaajamme muistuttavat harrastajia vielä harjoituksissa asiasta.

Mikäli teillä on kysyttävää koronarajoitusten vaikutuksesta harrastustoimintaan tai laskutukseen, ottakaa yhteyttä Riikkaan (riikka@bounce-espoo.fi / p.  045 314 0847).