Bounce järjestää harrastustoimintaa alle kouluikäisille 1-6 -vuotiaille lapsille. Syksyn ryhmiin on ilmoittautuminen auki, joten hyppää mukaan hauskan harrastuksen pariin! 

Minibounce (1-4 -vuotiaat oman aikuisen kanssa)  7x kurssi

17.8.-28.9.2022
keskiviikkoisin klo 9.45-11.00

1-4- vuotiaille lapsille oman aikuisen kanssa. Tarkoituksena on tarjota vapaata temppuilua oman vanhemman kanssa inspiroivassa, monipuolisessa ja turvallisessa ympäristössä. MiniBouncessa touhutaan keskiviikko aamupäivisin klo 9.45-11. Saapua ja lähteä saa itselle sopivaan aikaan tämän ajankohdan sisällä. Ohjaaja on paikalla auttamassa, neuvomassa ja ohjaamassa vapaaehtoisen lyhyen yhteisleikin. 

Hinta 75€ (sisältää jäsenmaksun 30€)

MiniLiikkari (2-4 -vuotiaat oman aikuisen kanssa) 7x kurssi

15.8.- 26.9.2022
Maanantaisin klo 17.15-18.00         

13.8.- 1.10.2022
Lauantaisin klo: 9.15-10.00

Tunti koostuu leikkimielisestä alkuverryttelystä, jonka jälkeen on teeman mukaista ohjattua toimintaa. Tunnin loppupuolella on hetki vapaata temppuilua oman aikuisen kanssa. Tunti päättyy yhteiseen loppurentoutukseen. 

Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti motorisia perustaitoja, kuten hyppimistä, pomppimista, heittämistä, kierimistä ja tasapainotaitoja erilaisten temppuratojen, toimintapisteiden ja akrobatiaharjoitusten avulla yhdessä oman aikuisen kanssa. Aikuisen rooli on olla aktiivisena mallin näyttäjänä omalle lapselle. Lisäksi kurssi opettaa lapsille leikkimistaitoja, ohjeiden kuuntelutaitoja sekä ryhmässä toimimista. Tällä kurssilla sekä lapset että aikuisten pääsevät liikkumaan ja kokemaan liikunnan iloa yhdessä! MiniLiikkari kurssille ovat tervetulleita kaikki 2-4 -vuotiaat oman aikuisen kanssa. 

Hinta 70€ 

Minininja ryhmiä 3-6- vuotiaille:

Minininjojen temppu- ja tramppakerhoryhmiä on tarjolla maanantaisin, lauantaisin sekä sunnuntaisin. Minininjoissa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelu- ja perusliikuntataitoja hauskojen teemojen ja temppuratojen avulla. Minininojen ryhmissä lapset ovat ilman vanhempia ja tavoitteena on opetella itsenäiseen harrastamiseen. MiniNinjoista lapsi saa hyvän pohjan jatkaa harrastustoimintaa meillä Bouncessa joko trampoliinivoimistelun harrasteryhmissä tai cheerleading-joukkueessa, joihin on mahdollista ilmoittautua noin 7-vuotiaasta alkaen.
Minininjaryhmien aikataulut löydät ryhmäkalenterista!

Koko kauden hinta 160€

Ilmoittautumaan ryhmiin pääset tästä! Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: riikka@bounce-espoo.fi / 045 314 0847