Syyskauden cheerleading-joukkueet

Bouncen syyskauden suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Cheerleading-joukkueiden tasojaot ja määrät ovatkin nyt selvillä. Alustavasti suunnitellut harjoituspäivät löytyy tästä viestistä kunkin joukkueen kuvauksesta. Huomioittehan, että niihin saattaa tulla vielä joitakin muutoksia. Järjestämme keväällä ennen syyskauden ilmoittautumisen avautumista katsastustilaisuuden uusiin kilpajoukkueisiimme. Alla on tietoa Bouncen syksyn joukkueista, niiden harjoitusmääristä sekä katsastustilaisuudesta.

 

KILPAJOUKKUEET (2013-2009 syntyneet)

BRAVE on uusi kolme kertaa viikossa harjoittelevien level 1 kilpajoukkue v. 2013-2011 syntyneille harrastajille. Tavoitteena on kilpailla kahdesti kevätkaudella. Braven treeneissä harjoitellaan lajitaitoja, mutta edetään tavoitteellisesti kohti level 1 vaativimpia taitoja (flikki, stuntteja suorille käsille sekä haastavammat yhden jalan stuntit).

Brave-joukkueen alustavat treenipäivät ovat tiistai, perjantai sekä lauantai.

BRISK on Bouncen toinen uusi level 1 kisajoukkue v. 2011-2009 syntyneille harrastajille. Myös Brisk harjoittelee kolme kertaa viikossa level 1 vaativampia taitoja ja kilpailee kaksi kertaa kevätkaudella.

Brave ja Brisk on suunnattu jo hetken cheerleadingia harrastaneille. Joukkueet soveltuvat myös lajinvaihtajille (esim. voimistelulajit). Uusiin kilpajoukkueisiin valitaan ennen kaikkea motivoituneita harrastajia, joilta löytyy hyvät motoriset perustaidot sekä valmiudet oppia vaikeampia taitoja ja joilla on hallussa jo joitakin cheerleadingin perusteita.

Brisk-joukkueen alustavat treenipäivät ovat maanantai, keskiviikko ja torstai.

 

HARRASTEKILPAJOUKKUEET (2015-2009 ja 2010-2006 syntyneet) 

BLOOMING on kaksi kertaa viikossa treenaavien level 1 harrastekilpajoukkue v. 2009-2015 syntyneille harrastajille. Joukkue kilpailee kerran kevätkaudella level 1 harrastekilpailuissa.  Joukkue sopii harrastajille, jotka ovat harrastaneet cheerleadingia aikaisemmin Bouncen muissa joukkueissa tai vaikkapa muissa seuroissa. Joukkue sopii hyvin myös lajinvaihtajille.

Bloomingin alustavat treenipäivät ovat tiistai ja lauantai.

BLISSFUL on suuren kysynnän vuoksi avattu toinen harrastekilpajoukkue 2009-2015 syntyneille harrastajille. Joukkue kilpailee samoissa kilpailuissa sekä samalla levelillä Bloomingin kanssa ja joukkueilla on lähtökohtaisesti samat kausisuunnitelmat ja osaamistavoitteet, joita tarvittaessa eriytetään. Blissful on kahdesti viikossa harjoitteleva vuosina 2009-2015 syntyneille harrastajijlle suunnattu cheerleading-joukkue, joka tähtää keväällä harrastekisoihin. Joukkueessa harjoitellaan akrobatiaa, stuntteja, avorivitekniikkaa sekä kevään kisaohjelmaa. Lajiharjoitteiden lisäksi harjoituksissa on ohjattu alku- ja loppuverryttely. Liikunnalliset pelit ja leikit ovat myös osana harjoituksia. Blissfuliin ovat tervetulleita uudet harrastajat, jotka haluavat päästä kisaamaan kevään harrastekisoihin ja treenata kaksi kertaa viikossa! Mikäli olette ilmoittautuneet Bloomingiin, mutta Blissfulin harjoitusajat sopivat teille paremmin, on teillä mahdollisuus vaihtaa Bloomingista Blissfuliin. Mikäli haluatte vaihtaa joukkuetta, mutta olette jo ilmoittautuneet Bloomingiin, ottakaa yhteyttä Petriinaan (petriina@bounce-espoo.fi)!

Blissfulin vastuuvalmentajana toimii Bloomingissakin valmentava Frida Korvenoja. Joukkueen koosta riippuen Blissfulin valmennustiimiin saattaa tulla myös muita valmentajia.

Blissfulin treeniajat:

tiistai klo 15.30-17.00
perjantai klo 15.30-17.00

BLAZING on kaksi kertaa viikossa harjoittelevien harrastekilpajoukkue. Joukkue on suunnattu v. 2010-2006 syntyneille harrastajille. Tähän joukkueeseen haluvien ei tarvitse osallistua katsastustilaisuuteen, vaan sinne voi ilmoittautua suoraan Hoikan (jäsenrekisteri) kautta. Joukkue sopii hyvin myös lajinvaihtajille.

Blazingin alustavat treenipäivät ovat maanantai ja torstai.

HARRASTEJOUKKUEET (2016-2009 syntyneet)

BUBBLY ja BEAMING ovat STAGE-harrastetapahtumaan osallistuvia joukkueita, jotka treenaavat cheerleadingin perusteita kerran viikossa. Bubbly ja Beaming soveltuvat uusien harrastajien ensimmäisiksi joukkueiksi ja harrastuksen aloittamiseen matalalla kynnyksellä. Taitojen karttuessa harrastaja voi halutessaan siirtyä harrastekilpajoukkue Bloomingiin tai hakea katsatustilaisuuden kautta Brisk- tai Brave-kilpajoukkueisiin.

Bubbly on suunnattu vuosina 2016-2013 syntyneille harrastajille. Beaming on suunnattu 2013-2009 syntyneille harrastajille.

 

KATSASTUSTILAISUUS JOUKKUEISIIN 23.4.

Bounce järjesti katsastustilaisuuden kilpa- ja harrastekilpajoukkueisiin 23.4. Tiedotamme tapahtumaan osallistuneita joukkuevalinnoista viikon 17 aikana.

Täydentävät joukkuekatsastukset järjestetään tarpeen mukaan uudelleen joulukuussa, jolloin saatamme täydentää joukkueita kevätkaudelle 2023.

 

UUTENA MUKAAN?

Kaikkiin joukkueisiimme otetaan uusia harrastajia syyskaudelle, tervetuloa mukaan! Seuratoiminnan koordinaattori Petriina (petriina@bounce-espoo.fi) auttaa uusia harrastajia löytämään sopivan joukkueen!

 

YLEISTÄ TIETOA CHEERLEADING-JOUKKUEISTA SYYSKAUDELLA

Joukkueiden ikärajat perustuvat Suomen Cheerleadingliiton kilpailuille asettamiin ikärajoihin, eikä niissä voida joustaa kilpa- ja harrastekilpajoukkueiden kohdalla. Kaikkien joukkueiden kohdalla harjoittelu painottuu syksyllä liikunta- ja lajitaitojen kehittämiseen, kun taas kevätkaudella keskitytään kisaohjelmien treenaamiseen. 

Joukkueisiin ilmoittaudutaan erikseen syys- ja kevätkaudelle. Syyskausi ja kevätkausi laskutetaan harrastajilta erikseen. Joukkueiden harjoitusmaksujen hinnat päivitetään 20.4. mennessä nettisivuillemme.

HUOM! Cheerleading-joukkueeseen ilmoittautuessasi annat automaattisesti kuvausluvan Bouncelle. Olethan tästä tarvittaessa yhteydessä sähköpostitse petriina@bounce-espoo.fi

Sopivan joukkueen löytämisessä auttaa Petriina (petriina@bounce-espoo.fi). Otattehan tarvittaessa yhteyttä!

TERVETULOA MUKAAN CHEERLEADINGIN PARIIN!