Haluaisitko löytää uuden harrastuksen? TKiinnostaisiko trampoliinivoimistelun tai cheerleadingin harjoitteleminen? Vai asuuko kotonanne innokas MiniNinja tai MiniLiikkarilainen? Ilmoittaudu mukaan syksyn harrasteryhmiin!

Ilmoittautuminen syyskauden ryhmiin on auki!

Bouncen syyskauden harrasteryhmiin on vielä paikkoja jäljellä! Syyskauden harrasteryhmiin pääset ilmoittautumaan täältä.

Syksyllä Bouncelta löytyy trampoliinivoimisteluryhmiä lapsille, nuorille ja aikuisille. Kurkkaa lisätietoja trampparyhmistä täältä. Cheerleading-joukkueita on tarjolla mini- ja junnuikäisille harrastajille niin startti-, harrastekilpa- kuin kilpatasollakin. Lisätietoja cheerleading-joukkueista löydät täältä. Perheen pienimmät pääsevät osallistumaan syksyllä vauhdikkaisiin MiniNinja-tramppa- ja temppukerhoihin sekä MiniLiikkari- ja MiniBounce-kursseille. Pienten lasten temppukerhoihin pääset tutustumaan täältä.

Järjestämme kesällä lasten ja nuorten kursseja, joista lisätietoa täältä. Katso myös aikuisten kurssit! Bounce järjestää myös 7-12-vuotiaiden tramppa- ja cheerleading-leirejä kesä- ja elokuussa! Katso aikataulut, lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan kesän hauskimmille liikuntaleireille!

Sopivan ryhmän löytämisessä auttaa Petriina (petriina@bounce-espoo.fi).

Tervetuloa mukaan!