Haluaisitko löytää uuden harrastuksen? Tai haluaisitko päästä treenaamaan trampoliinivoimistelua tai cheerleadingia? Vai asuuko kotonanne innokas MiniNinja tai MiniLiikkarilainen? Ilmoittaudu mukaan syksyn harrasteryhmiin!

Ilmoittautuminen syyskauden ryhmiin on nyt auki!

Bouncen syyskauden harrasteryhmien ilmoittautuminen on nyt avattu. Ilmoittautumaan syyskauden harrasteryhmiin pääset täältä.

Syyskaudella Bouncelta löytyy trampoliinivoimisteluryhmiä lapsille, nuorille ja aikuisille. Kurkkaa lisätietoja trampparyhmistä täältä. Syyskaudella on cheerleading-joukkueita mini- ja junnuikäisille harrastajille niin startti-, harrastekilpa- kuin kilpatasollakin. Lisätietoja cheerleading-joukkueista löytyy täältä. Perheen pienimmille löytyy vauhdikkaita MiniNinja-tramppa- ja temppukerhoja, MiniLiikkari- ja MiniBounce-kursseja. Pienten lasten temppukerhot löytyy täältä.

Järjestämme kesällä lasten ja nuorten kursseja, joista löydätte lisätietoa täältä.  Katso myös aikuisten kurssit!  Bouncella on kesällä myös 7-12-vuotiaiden tramppa- ja cheerleading-leirejä! Katso aikataulut, lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan kesän hauskimmille liikuntaleireille!

Sopivan ryhmän löytämisessä auttaa Petriina (petriina@bounce-espoo.fi).