Aikuisten kurssit

Bounce järjestää koulujen loma-aikoina toimintaa myös aikuisille. Kurssit ovat hyvä mahdollisuus tutustua lajiin sitoutumatta kuitenkaan pitkäksi ajaksi. Kurssien jälkeen on mahdollista jatkaa harrastusta aikuisten harrasteryhmissä. Aikuisten kursseilla on luvassa trampoliinivoimistelua kivalla fiiliksellä ja oman taitotason mukaan edeten. Aiempaa taustaa trampoliinista tai voimistelusta ei tarvita. Tervetulleita ovat BounCen harrastajat sekä kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Kurssilla opetellaan perusliikkeitä turvallisesti oikealla tekniikalla. Pidempään harrastaneille kursseilla on loistava mahdollisuus hioa uusia taitoja kuntoon.

KEVÄT 2022

Kevään 2022 kurssit ilmoitetaan myöhemmin.

PAIKKA

Kurssi pidetään Bouncen salissa Kerassa osoitteessa Kutojantie 12.

HINTA

5 x 1,5 h kurssin hinta: 70 €

Mikäli osallistuja ei ole Bouncen jäsen, tulee hänen maksaa kurssimaksun lisäksi myös jäsenmaksu (30 €), jolla harrastaja saa itselleen vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa vuoden 2022. Mikäli harrastaja jatkaa syksyllä jossain harrasteryhmässä tai osallistuu syysloman leirille, jäsenmaksua ei tarvitse maksaa uudelleen.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumaan pääset tästä.

HUOMIOITAVAA

Kurssin toteutuminen: Kurssit toteutuvat kun mukaan saadaan vähintään 6 osallistujaa / kurssi. Jos kurssi joudutaan koronarajoitusten, karanteenien tai muiden seurasta tai viranomaisten määräyksistä johtuvien syiden vuoksi perumaan, leirimaksu palautetaan osallistujille.

Kurssikirje: Jokainen kurssilainen saa ennen kurssin alkua sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa kurssiin liittyen. Luettehan kirjeen huolella! Huom. kirjeessä myös kurssikohtaiset tarkennukset koskien koronan vaikutuksia kurssien sisältöön ja ohjeistukset turvalliseen harrastamiseen. 

Paikan peruuttaminen: Kurssin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Petriinalle (petriina@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään kurssille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa jollekin toiselle halukkaalle.

  • Kurssin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen kurssin alkua.
  • Kurssien peruutuksesta alle viikkoa ennen kurssin alkua veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.
  • Kurssi voidaan peruttaa alle viikkoa ennen kurssin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Jos lapsi sairastuu / loukkaantuu kesken kurssin, hyvitetään jäljellä olevien kurssikertojen maksu lääkärintodistusta vastaan.
  • Huom. Flunssaoireisena EI saa osallistua kurssille! Flunssaoireisilta ei poikkeuksellisesti vaadita lääkärintodistusta hyvitykseen.
  • Mikäli kurssi joudutaan kokonaan perumaan Bouncen toimesta, ilmoitamme osallistujille ja palautamme jo maksetut kurssimaksut. Kurssin keskeytyminen seurasta riippumattomista syistä ei oikeuta palautuksiin.

Lisätietoja: petriina@bounce-espoo.fi tai 045 120 5320