Aikuisten kurssit

Bounce järjestää trampoliinivoimistelun kursseja myös aikuisille. Kurssit ovat hyvä mahdollisuus tutustua lajiin sitoutumatta kuitenkaan pitkäksi ajaksi. Kurssien jälkeen on mahdollista jatkaa harrastusta aikuisten harrasteryhmissä. Aikuisten kursseilla on luvassa trampoliinivoimistelua kivalla fiiliksellä ja oman taitotason mukaan edeten. Aiempaa taustaa trampoliinista tai voimistelusta ei tarvita. Tervetulleita ovat BounCen harrastajat sekä kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Kurssilla opetellaan perusliikkeitä turvallisesti oikealla tekniikalla. Pidempään harrastaneille kursseilla on loistava mahdollisuus hioa uusia taitoja kuntoon.

KEVÄT 2022

Trampoliinivoimistelun aikuisten alkeiskurssi (4 kertaa)

Tiistaisin 10.5.-31.5. klo 18.00-19.30

Aikuisten trampoliinivoimistelun alkeiskurssi sopii loistavasti aloittelijoille ja on tarkoitettu erityisesti aikuisille, joilla ei ole aiempaa taustaa trampoliinivoimistelusta tai voimistelusta. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, hyppimisestä ja lyhyestä lihaskunto- tai venyttelyosiosta. Lajitaidoissa keskitytään trampoliinivoimistelun perusteiden harjoitteluun ja hauskuus on taattu! Heittäydy siis rohkeasti mukaan.

Hinta 55 €

KESÄ 2022

Aikuiset trampoliinivoimistelun tehokurssi (5 kertaa)

6.6.-20.6. Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19.30-21.00

Aikuisten trampoliinivoimistelun tehokurssilla pääset treenaamaan trampoliinivoimistelua intensiivisesti kaksi kertaa viikossa. Kurssi sopii alkeiskurssin käyneille, aiemmin trampoliinivoimistelua harrastaneille tai aiempaa liikuntakokemusta. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, hyppimisestä ja lyhyestä lihaskunto- tai venyttelyosiosta. Kurssin harjoitteita eriytetään osallistujan taitotason mukaan, joten kaikki saavat sopivia treenejä lähtötasosta riippumatta!

Hinta 65 €

PAIKKA

Kurssit pidetään Bouncen salissa Kerassa osoitteessa Kutojantie 12.

Mikäli osallistuja ei ole Bouncen jäsen, tulee hänen maksaa kurssimaksun lisäksi myös jäsenmaksu (30 €), jolla harrastaja saa itselleen vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa vuoden 2022. Mikäli harrastaja ilmoittautuu syksylle mukaan harrasteryhmään, jäsenmaksua ei tarvitse maksaa uudelleen.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumaan pääset tästä.

HUOMIOITAVAA

Kurssin toteutuminen: Kurssi toteutuu kun mukaan saadaan vähintään 6 osallistujaa / kurssi. Jos kurssi joudutaan koronarajoitusten, karanteenien tai muiden seurasta tai viranomaisten määräyksistä johtuvien syiden vuoksi perumaan, leirimaksu palautetaan osallistujille.

Kurssikirje: Jokainen kurssilainen saa ennen kurssin alkua sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa kurssiin liittyen. Luettehan kirjeen huolella!

Paikan peruuttaminen: Kurssin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Petriinalle (petriina@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään kurssille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa jollekin toiselle halukkaalle.

Lisätietoja: petriina@bounce-espoo.fi tai 045 120 5320