Lasten ja nuorten kurssit

Bouncen kevään ja kesän kurssit 2022

Haluatko testata uutta lajia? Kaipaatko kesäkuulle lisätreenejä? Olisiko aika hioa voltin tai flikin tekniikka kuntoon?

Bounce järjestää keväällä sekä kesällä useita kursseja vanhoille ja uusille harrastajille!

Kevään kurssit

Flikkikurssi (5 kertaa)

Perjantaisin 8.4.-13.5. klo 18.00-19.30

Flikkikurssilla treenataan flikissä vaadittavia akrobaattisia taitoja (kärrynpyörä, ponnistus, silta, käsilläseisonta, hartiatyöntö osana liikettä). Kurssilla harjoitellaan akrobatiaa kiertoharjoitteluna, jolloin jokainen pääsee testaamaan erilaisia harjoitteita. Harjoitteita eriytetään lähtötason mukaan, joten kurssi sopii vasta aloittaneille harrastajille sekä jo flikin osaaville! Aloittelevat harrastajat voivat harjoitella flikkiin tarvittavia taitoja ja flikin jo osaavat voivat hioa flikkitekniikkaansa kuntoon.

Järjestämme samaan aikaan flikkikurssin 7-12-vuotiaille ja 13-18-vuotiaille. Kursseilla molemmat ikäryhmät harjoittelevat yhtäaikaa, mutta toiminta eriytetään ikäryhmittäin ja taitotasoittain.

Hinta 55 €

Volttitekniikkakurssi 9-13v. (4 kertaa)

Keskiviikkoisin 11.5.-1.6. klo 17.00-18.30

Volttikurssilla keskitytään erilaisiin trampoliinilla ja maalla tehtäviin volttiharjoitteisiin. Kurssille voivat osallistua kaikki harrastajat lähtötasoon katsomatta, sillä kurssin harjoitteita eriytetään harrastajan taitotaso huomioiden! Harrastajat, jotka eivät vielä osaa volttia, harjoittelevat erilaisia volttiin valmistavia harjoitteita (volttipyörintä, volttimonttu ym.) sekä harrastajat, jotka osaavat jo voltin pääsevät hiomaan voltin tekniikkaa paremmaksi sekä treenaamaan haastavampiin voltteihin valmistavia liikkeitä.

Hinta 55 €

Kesän kurssit

Trampoliinivoimistelu 6-9v. (5 kertaa)

7.6.-21.6. Tiistaisin ja torstaisin klo 17.00-18.00

Trampoliinivoimistelukurssilla pääset treenaamaan isoilla kilpatrampoliineilla ja tuplaminitrampoliinilla. Kurssilla harjoitellaan uusia temppuja turvallisesti jokaisen oman tason mukaan. Tervetulleita ovat BounCen harrastajat ja kaikki uuden lajin kokeilusta kiinnostuneet. Aiempaa taustaa voimistelusta ei tarvita. Osallistujia jaetaan tarvittaessa tasoryhmiin.

Hinta 55 €

Trampoliinivoimistelu 9-12v. (5 kertaa)

6.6.-20.6. Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.00

Trampoliinivoimistelukurssilla pääset treenaamaan isoilla kilpatrampoliineilla ja tuplaminitrampoliinilla. Kurssilla harjoitellaan uusia temppuja turvallisesti jokaisen oman tason mukaan. Tervetulleita ovat BounCen harrastajat ja kaikki uuden lajin kokeilusta kiinnostuneet. Aiempaa taustaa voimistelusta ei tarvita. Osallistujia jaetaan tarvittaessa tasoryhmiin.

Hinta 55 €

Trampoliinivoimistelu 12-16v. (5 kertaa)

7.6.-21.6. Tiistaisin ja torstaisin klo 18-19.30

Trampoliinivoimistelukurssilla pääset treenaamaan isoilla kilpatrampoliineilla ja tuplaminitrampoliinilla. Kurssilla harjoitellaan uusia temppuja turvallisesti jokaisen oman tason mukaan. Tervetulleita ovat BounCen harrastajat ja kaikki uuden lajin kokeilusta kiinnostuneet. Aiempaa taustaa voimistelusta ei tarvita. Osallistujia jaetaan tarvittaessa tasoryhmiin.

Hinta 65 €

ALLE KOULUIKÄISTEN KESÄKURSSIT

Kesän MiniLiikkari kurssi 2-4v+aikuinen (5 kertaa)

7.6.-21.6. Tiistaisin ja torstaisin klo 17-17.45

MiniLiikkari kurssilla harjoitellaan monipuolisesti motorisia perustaitoja, kuten hyppimistä, pomppimista, heittämistä, kierimistä ja tasapainotaitoja erilaisten temppuratojen, toimintapisteiden ja akrobatiaharjotusten avulla yhdessä oman aikuisen kanssa. Aikuisen rooli on olla aktiivisena mallinnäyttäjänä omalle lapselle. Lisäksi kurssi opettaa lapsille leikkimistaitoja sekä ryhmässä toimimista. Tällä kurssilla sekä lapset että aikuisten pääsevät liikkumaan ja kokemaan liikunnan iloa yhdessä! MiniLiikkari kurssille ovat tervetulleita kaikki 2-4 -vuotiaat oman aikuisen kanssa.

Tunti on ohjattu ja kestoltaan 45min. Tunti koostuu leikkimielisestä alkuverryttelystä, jonka jälkeen on teeman mukaista ohjattua toimintaa. Tunnin loppupuolella on hetki vapaata temppuilua oman aikuisen kanssa. Tunti päättyy yhteiseen loppurentoutukseen.

Mukaan kurssille tarvitsee liikuntavarusteet sekä leikkimieltä!

Hinta 45 €

Kesän MiniNinja kurssi 4-6v (5 kertaa)

7.6.-21.6. Tiistaisin ja torstaisin klo 17.45-18.30

MiniNinjat Temppu- ja tramppakurssi 4-6 -vuotiaille.

Minininjoissa harjoittelu tapahtuu hauskojen teemojen, mielikuvituksellisten leikkien ja vauhdikkaiden ratojen kautta. Tavoitteena on opetella monipuolisesti erilaisia perusliikuntataitoja, kuten kierimistä, kiipeämistä,
hyppäämistä, tasapainoilua, välineen käsittelyä ja kuperkeikan tekoa.
Lisäksi harjoitellaan trampoliinivoimisteluun valmistavia taitoja minitrampalla ja kokeillaan isolla kilpatrampoliinilla hyppimistä. Minininjat -ryhmä valmistaa loistavasti trampoliinivoimistelun alkeistasolle, jossa
jatketaan trampoliinitaitojen harjoittelua. Se toimii myös hyvänä
pohjana muihin harrastuksiin. Tarkoitus on opetella harrastustoiminnassa
mukana oloa ja herättää liikunnan ilo pienestä pitäen!

         Minininjoissa harjoitellaan lähtökohtaisesti ilman huoltajan läsnäoloa.

Hinta 45 €

KESÄN CHEERKURSSIT

Cheerleadingin starttikurssi 7-12v. (5 kertaa)

6.6.-20.6. Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18.30

Cheerleadingin viiden kerran starttikurssi, jossa pääsee tutustumaan lajiin ja opettelemaan cheerleadingin perusteita.
Kurssilla harjoitellaan stuntteja (eli nostoja), akrobatiaa, avorivistötreeniä sekä muita cheerleadingin osa-alueita. Harjoituksiin kuuluu ohjattu alku- ja loppuverryttely, lajiosuuksia sekä erilaisia liikunnallisia pelejä ja leikkejä.
Kurssin jälkeen harjoittelua voi jatkaa Bouncen syksyn cheerleading-joukkueissa.

Hinta 65 €

Cheerleading kesäkurssi 7-12v. (5 kertaa)

6.6.-20.6. Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00-19.30

Minien kesätreenikurssi on suunnattu Bouncen kaikille mini-ikäisille (7-12v.) harrastajille! Kurssilla jatketaan stunttien, akrobatian ja erilaisten avorivistöharjoitteiden treenaamista siitä mihin kaudella jäätiin. Treeneissä on ohjattu alkuverryttely ja loppuverryttely sekä lajiosuus, jossa päästään treenaamaan cheerleadingin eri osa-alueita. Harjoituksissa päästään pelaamaan myös erilaisia liikunnallisia pelejä ja leikkejä. Kurssille ovat tervetulleita kaikkien Bouncen eri cheerleading-joukkueiden harrastajat!

Hinta 65 €

Lisätietoja kevään ja kesän kursseista Petriinalta  (petriina@bounce-espoo.fi tai 045 120 5320)

Kursseille pääset ilmoittautumaan täältä.

YLEISTÄ

Kurssille mukaan:

  • Joustavat urheiluvaatteet
  • Juomapullo
  • Sisäpelikengät (flikkukurssi ja starttikurssi)
ILMOITTAUTUMINEN

Kevään kurssien ilmoittautuminen avataan 14.1. ja ilmoittautumaan pääset tästä. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi nopeasti!

HUOMIOITAVAA

Kurssin toteutuminen: Kurssit toteutuvat, kun mukaan saadaan vähintään 6 osallistujaa / kurssi. Mikäli kurssi joudutaan koronarajoitusten, karanteenien tai muiden seurasta tai viranomaisten määräyksistä johtuvien syiden vuoksi perumaan, kurssimaksu palautetaan osallistujille.

Kurssikirje: Jokainen kurssilainen saa ennen kurssin alkua sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa kurssiin liittyen. Luettehan kirjeen huolella!

Paikan peruuttaminen: Kurssin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Petriinalle (petriina@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään kurssille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa jollekin toiselle halukkaalle.

  • Kurssin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen kurssin alkua.
  • Kurssien peruutuksesta alle viikkoa ennen kurssin alkua veloitamme kurssimaksun (ja jäsenmaksun) kokonaisuudessaan.
  • Kurssi voidaan peruuttaa alle viikkoa ennen kurssin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Huom. Flunssaoireisena EI saa osallistua kurssille! Mahdollisen sairaudesta johtuvan poissaolon voi voi korvata yleisellä korvauskerralla kauden päättymisen jälkeen.
  • Mikäli kurssi joudutaan kokonaan perumaan Bouncen toimesta, ilmoitamme osallistujille ja palautamme jo maksetun kurssi- ja jäsenmaksun. Kurssin keskeytyminen seurasta riippumattomista syistä ei oikeuta maksujen palautuksiin.

Lisätietoja: petriina@bounce-espoo.fi tai 045 120 5320

 

Ps. Kurkkaa myös 7-12 vuotiaiden liikunnalliset kesäleirit täältä!