Lasten ja nuorten kurssit

SYKSY 2021

Syksyllä 2021 Bounce järjestää 7-12-vuotiaiden neljän kerran Cheerleadingin starttikurssin 20.8.-10.9. perjantaisin klo 18.00-19.30.

PAIKKA 

Kurssi pidetään Bouncen hallissa aivan Keran juna-aseman vieressä osoitteessa Kutojantie 12.

HINTA

4x 1,5h kurssin hinta on 45 €

Mikäli osallistuja ei ole Bouncen jäsen, veloitetaan kurssimaksun lisäksi myös jäsenmaksu (30€), jolla harrastaja saa itselleen vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa vuoden 2021 ja se veloitetaan ainoastaan kerran vuoden aikana. Kurssin jälkeen harrastaja voi jatkaa syksyn joukkueisiin, jolloin kausimaksun hinnasta vähennetään kurssimaksun hinta (45 €).

YLEISTÄ

Kurssit ovat hyvä mahdollisuus tutustua lajiin sitoutumatta pitkäksi ajaksi. Kurssien jälkeen on mahdollista jatkaa harrastusta Bouncen eri harrasteryhmissä.

Cheerleadingkurssilla tutustutaan cheerleadingin alkeisiin ja harjoitellaan cheerleadingin perusteita (akroa, stunttien alkeita ja muita cheerleadingin eri osa-alueita). Kevään ja kesän kurssien jälkeen harrastusta on mahdollista jatkaa syksyllä alkavissa joukkueissa. Cheerleadingkurssille ovat tervetulleita Bouncen harrastajat sekä kaikki cheerleadingista kiinnostuneet!

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen syksyn kursseille on auki ja ilmoittautumaan pääset tästä.

HUOMIOITAVAA

Kurssin toteutuminen: Kurssit toteutuvat kun mukaan saadaan vähintään 6 osallistujaa / kurssi. Jos kurssi joudutaan koronarajoitusten, karanteenien tai muiden seurasta tai viranomaisten määräyksistä johtuvien syiden vuoksi perumaan, leirimaksu palautetaan osallistujille.

Kurssikirje: Jokainen kurssilainen saa ennen kurssin alkua sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa kurssiin liittyen. Luettehan kirjeen huolella! Huom. kirjeessä myös kurssikohtaiset tarkennukset koskien koronan vaikutuksia kurssien sisältöön ja ohjeistukset turvalliseen harrastamiseen. 

Paikan peruuttaminen: Kurssin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Petriinalle (petriina@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään kurssille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa jollekin toiselle halukkaalle.

  • Kurssin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen kurssin alkua.
  • Kurssien peruutuksesta alle viikkoa ennen kurssin alkua veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.
  • Kurssi voidaan peruttaa alle viikkoa ennen kurssin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Jos lapsi sairastuu / loukkaantuu kesken kurssin, hyvitetään jäljellä olevien kurssikertojen maksu lääkärintodistusta vastaan.
  • Huom. Flunssaoireisena EI saa osallistua kurssille! Flunssaoireisilta ei poikkeuksellisesti vaadita lääkärintodistusta hyvitykseen.
  • Mikäli kurssi joudutaan kokonaan perumaan Bouncen toimesta, ilmoitamme osallistujille ja palautamme jo maksetut kurssimaksut. Kurssin keskeytyminen seurasta riippumattomista syistä ei oikeuta palautuksiin.

 

Lue lisää myös lasten kokopäiväisistä elokuun liikunta- ja cheerleading-leireistä!

 

Lisätietoja: petriina@bounce-espoo.fi tai 045 120 5320