Lasten ja nuorten kurssit

Bouncen syksyn kurssit 2022

Cheerleadingin starttikurssi 7-12v. (5 kertaa)

Lauantaisin 10.9.-15.10.2022 klo 13.15-14.15. Huom! Harjoituksia ei ole 8.10.

Viiden kerran kurssilla pääset tutustumaan monipuolisen cheerleadingin maailmaan. Kurssilla tutustutaan stuntteihin ja akrobatiaan turvallisessa ympäristössä, leikkiä ja hauskanpitoa unohtamatta. Kurssilla treenataan cheerleadingin level1 stuntteja (esimerkiksi reisiseisonnat ja feimit) sekä akrobatian perusteita (kuperkeikat, kärrynpyörät, silta jne.) Kurssi on suunnattu vasta aloitteleville cheerleadereille.

Hinta 55€

Volttitekniikkakurssi 8-12v. (5 kertaa)

Lauantaisin 12.11-10.12.2022 klo 14.00-15.30

Volttikurssilla keskitytään erilaisiin trampoliinilla ja maalla tehtäviin volttiharjoitteisiin. Kurssille voivat osallistua kaikki harrastajat lähtötasoon katsomatta, sillä kurssin harjoitteita eriytetään harrastajan taitotaso huomioiden! Harrastajat, jotka eivät vielä osaa volttia, harjoittelevat erilaisia volttiin valmistavia harjoitteita (volttipyörintä, volttimonttu ym.) sekä harrastajat, jotka osaavat jo voltin pääsevät hiomaan voltin tekniikkaa paremmaksi sekä treenaamaan haastavampiin voltteihin valmistavia liikkeitä.

Hinta 65€

Cheerleadingin level 1 akrobatiakurssi  6-13v. (5 kertaa)

Lauantaisin 29.10.-26.11.2022 klo 13.15-14.45.

Tervetuloa cheerleadingin level 1 -akrobatiakurssille. Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia level 1-akrobatiataitoja, kuten kärrynpyöriä, arabialaisia, käsilläseisontaa, erilaisia siltakaatoja ja käsilläseisontakuperkeikkoja. Kurssilla keskitytään hiomaan akrobatiatekniikkaa, ja akrobatiataitoja harjoitellaan välineiden avulla. Akrobatiakurssi soveltuu sekä aloitteleville, mutta myös kokeneemmillekin cheerleadereille, sillä kurssilla pääsee etenemään oman tason mukaisesti levelin mukaisissa akrobatiataidoissa. 

Hinta 65€

YLEISTÄ

Kurssille mukaan:

  • Joustavat urheiluvaatteet
  • Juomapullo
  • Sisäpelikengät (cheerkurssit)
ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumaan pääset tästä. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi nopeasti!

HUOMIOITAVAA

Kurssin toteutuminen: Kurssit toteutuvat, kun mukaan saadaan vähintään 6 osallistujaa / kurssi. Mikäli kurssi joudutaan koronarajoitusten, karanteenien tai muiden seurasta tai viranomaisten määräyksistä johtuvien syiden vuoksi perumaan, kurssimaksu palautetaan osallistujille.

Kurssikirje: Jokainen kurssilainen saa ennen kurssin alkua sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa kurssiin liittyen. Luettehan kirjeen huolella!

Paikan peruuttaminen: Kurssin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Petriinalle (petriina@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään kurssille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa jollekin toiselle halukkaalle.

  • Kurssin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen kurssin alkua.
  • Kurssien peruutuksesta alle viikkoa ennen kurssin alkua veloitamme kurssimaksun (ja jäsenmaksun) kokonaisuudessaan.
  • Kurssi voidaan peruuttaa alle viikkoa ennen kurssin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Huom. Flunssaoireisena EI saa osallistua kurssille! Mahdollisen sairaudesta johtuvan poissaolon voi voi korvata yleisellä korvauskerralla kauden päättymisen jälkeen.
  • Mikäli kurssi joudutaan kokonaan perumaan Bouncen toimesta, ilmoitamme osallistujille ja palautamme jo maksetun kurssi- ja jäsenmaksun. Kurssin keskeytyminen seurasta riippumattomista syistä ei oikeuta maksujen palautuksiin.

Lisätietoja: petriina@bounce-espoo.fi tai 045 120 5320