Lasten ja nuorten kurssit

SYKSY 2021

Syksyllä 2021 Bounce järjestää 7-12-vuotiaiden viiden kerran stunttikurssin 17.9.-15.10. perjantaisin klo 18.00-19.30.

PAIKKA 

Kurssi pidetään Bouncen hallissa aivan Keran juna-aseman vieressä osoitteessa Kutojantie 12.

HINTA

5x 1,5h kurssin hinta on 55 €

Mikäli osallistuja ei ole Bouncen jäsen, veloitetaan kurssimaksun lisäksi myös jäsenmaksu (30€), jolla harrastaja saa itselleen vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa vuoden 2021 ja se veloitetaan ainoastaan kerran vuoden aikana.

YLEISTÄ

Vihdoin päästään stunttaamaan! Alkukauden ajan stunttaaminen on ollut valitettavasti kiellettyä koronarajoitusten vuoksi. Nyt rajoitukset ovat kuitenkin poistuneet ja stunttien harjoittelu voidaan aloittaa!  Stunttikurssille on tervetulleita kaikki Bouncen harrastajat!

Harjoituksissa tehdään ohjattu alkuverkka, harjoitellaan stuntteja ja lopuksi tehdään yhdessä ohjattu loppuverkka. Kurssi sopii kaikille Bouncen joukkueissa tai starttikursseilla treenaaville! Jos syksyn aikana treeneissä cheerkärpänen on puraissut ja haluaa yhden lisätreenikerran viikkoon, on kurssi siihen oiva mahdollisuus!

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen stunttikurssille on auki ja ilmoittautumaan pääset tästä. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan omasi nopeasti!

HUOMIOITAVAA

Cheerleading-joukkueet harjoittelevat stuntteja pienryhmissä, tällä pyrimme rajoittamaan syntyvien lähikontaktien määrää. Käytössämme on isot tilat, jossa on helppo pitää turvaväliä muihin treenaajiin.

Kurssin toteutuminen: Kurssit toteutuvat kun mukaan saadaan vähintään 6 osallistujaa / kurssi. Jos kurssi joudutaan koronarajoitusten, karanteenien tai muiden seurasta tai viranomaisten määräyksistä johtuvien syiden vuoksi perumaan, leirimaksu palautetaan osallistujille.

Kurssikirje: Jokainen kurssilainen saa ennen kurssin alkua sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa kurssiin liittyen. Luettehan kirjeen huolella! Huom. kirjeessä myös kurssikohtaiset tarkennukset koskien koronan vaikutuksia kurssien sisältöön ja ohjeistukset turvalliseen harrastamiseen. 

Paikan peruuttaminen: Kurssin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Petriinalle (petriina@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään kurssille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa jollekin toiselle halukkaalle.

  • Kurssin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen kurssin alkua.
  • Kurssien peruutuksesta alle viikkoa ennen kurssin alkua veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.
  • Kurssi voidaan peruttaa alle viikkoa ennen kurssin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Jos lapsi sairastuu / loukkaantuu kesken kurssin, hyvitetään jäljellä olevien kurssikertojen maksu lääkärintodistusta vastaan.
  • Huom. Flunssaoireisena EI saa osallistua kurssille! Flunssaoireisilta ei poikkeuksellisesti vaadita lääkärintodistusta hyvitykseen.
  • Mikäli kurssi joudutaan kokonaan perumaan Bouncen toimesta, ilmoitamme osallistujille ja palautamme jo maksetut kurssimaksut. Kurssin keskeytyminen seurasta riippumattomista syistä ei oikeuta palautuksiin.

 

Lisätietoja: petriina@bounce-espoo.fi tai 045 120 5320