Lasten ja nuorten kurssit

Bouncen kevään kurssit 2023:

CHEERLEADING LEVEL 1 AKROBATIAKURSSI 11.2.-18.3.

Lauantaisin klo 13.15-14.45 järjestettävä viiden kerran akrobatiakurssi.

Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia level 1-akrobatiataitoja, kuten kärrynpyöriä, arabialaisia, käsilläseisontaa, erilaisia siltakaatoja ja siltoja. Kurssilla keskitytään hiomaan akrobatiatekniikkaa, ja akrobatiataitoja harjoitellaan välineiden avulla. Akrobatiakurssi soveltuu sekä aloitteleville, mutta myös kokeneemmillekin cheerleadereille, sillä kurssilla pääsee etenemään oman tason mukaisesti levelin mukaisissa akrobatiataidoissa. Kurssi suositellaan käytäväksi urheilijoille, joiden tähtäimenä on päästä Brisk ja Brave kilpajoukkueisiin tulevan kevään joukkuevalinnoissa. Kurssia pitävät kilpajoukkueen valmentajat Alli ja Frida.
Huom! talvilomaviikonlopun kerta (25.2.) on peruuttu!
Kurssin hinta 65€

FLIKKIKURSSI 10.2.-17.3.

Perjantaisin klo 18.30-20.00 järjestettävä viiden kerran akrobatiakurssi

Flikkikurssilla treenataan flikissä tarvittavia akrobaattisia taitoja, kuten ponnistus flikkiin, silta ja käsilläseisonta, sekä hartiatyöntö osana liikettä. Mielyttävän harjoittelun takaamiseksi kurssilla on taitovaatimuksena siltakaadot eteen ja taakse. Mikäli nämä eivät onnistu permannolla ilman avustusta, suosittelemme level 1 akrobatiakurssia. Mikäli kurssille osallistumisesta tulee kysyttävää, olethan yhteydessä cheerleading@bounce-espoo.fi.

Järjestämme lauantaisin level 1 akrobatiakurssin, jonne suositellaan osallistumista, jos flikkikurssilla vaadittavat taidot tarvitsevat vielä hiomista.

Huom! Talvilomaviikonlopun kerta (24.2.) on peruuttu!

Kurssin hinta 65€

 

YLEISTÄ

Kurssille mukaan:

  • Joustavat urheiluvaatteet
  • Juomapullo
  • Sisäpelikengät (cheerkurssit)
ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumaan pääset tästä. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi nopeasti!

HUOMIOITAVAA

Kurssin toteutuminen: Kurssit toteutuvat, kun mukaan saadaan vähintään 6 osallistujaa / kurssi. Mikäli kurssi joudutaan koronarajoitusten, karanteenien tai muiden seurasta tai viranomaisten määräyksistä johtuvien syiden vuoksi perumaan, kurssimaksu palautetaan osallistujille.

Kurssikirje: Jokainen kurssilainen saa ennen kurssin alkua sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa kurssiin liittyen. Luettehan kirjeen huolella!

Paikan peruuttaminen: Kurssin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Petriinalle (petriina@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään kurssille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa jollekin toiselle halukkaalle.

  • Kurssin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen kurssin alkua.
  • Kurssien peruutuksesta alle viikkoa ennen kurssin alkua veloitamme kurssimaksun (ja jäsenmaksun) kokonaisuudessaan.
  • Kurssi voidaan peruuttaa alle viikkoa ennen kurssin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Huom. Flunssaoireisena EI saa osallistua kurssille! Mahdollisen sairaudesta johtuvan poissaolon voi voi korvata yleisellä korvauskerralla kauden päättymisen jälkeen.
  • Mikäli kurssi joudutaan kokonaan perumaan Bouncen toimesta, ilmoitamme osallistujille ja palautamme jo maksetun kurssi- ja jäsenmaksun. Kurssin keskeytyminen seurasta riippumattomista syistä ei oikeuta maksujen palautuksiin.

Lisätietoja: toimisto@bounce-espoo.fi tai 045 120 5320