Cheerleading-joukkueet 24-25

STARTTIJOUKKUEET:

Bouncen starttijoukkueet ovat tarkoitettu uusille harrastajille, jotka harjoittelevat matalalla kynnyksellä kerran viikossa. Joukkueet esiintyvät seuramme kevät- ja talvinäytöksissä. Harrastejoukkueiden harjoittelevat cheerleadingin perusteita, eli stuntteja (nostoja), akrobatiaa (kuperkeikat, kärrynpyörät, sillat ja siltakaadot), cheerhyppyjä ja pyramideja. Harjoituksissa pelataan ja leikitään liikunnallisia pelejä ja leikkejä sekä harjoitellaan monipuolisia liikuntataitoja. Joukkueista voi edetä harrastekilpajoukkueisiin.

Kaudella 24-25 Bouncen starttijoukkueet ovat Butterfly, Bubbly Blue, Bubbly White, Base, Bold, Beaming. Jokaiselle joukkueelle julkaistaan oma sivu  kevään aikana.

HARRASTEKILPAJOUKKUEET:

Harrastekilpajoukkueet harjoittelevat kahdesti viikossa 1,5 tunnin ajan. Harjoituksissa treenataan cheerleadingin level 1 taitoja, kuten stuntteja (reisiseisonnat, feimi, mini- ja pikkulibbe ja puolivälit), pyramideja, cheerhyppyjä sekä akroa (kärrynpyörät, kuperkeikat, silta ja siltakaato, arabialainen, flikin alkeet). Harjoituksissa treenataan myös monipuolisia liikuntataitoja erilaisten pelien ja leikkien kautta.

Harrastekilpajoukkueille tulee kausimaksun ja jäsenmaksun lisäksi myös kisamaksu, jolla katetaan harrastetapahtumasta tai -kisasta aiheutuvia kuluja (ilmoittautumismaksut, musiikki, puvut, rekvisiitta ja ohjaajaresurssit kilpailuiden osalta).

Kaudella 24-25 Bouncen harrastekilpajoukkueet ovat Blissful ja Blooming. Jokaiselle joukkueelle julkaistaan oma sivu kevään aikana.

KILPAJOUKKUEET: 

Kaudella 24-25 Bouncella on L1-L3 kilpajoukkueita. Kilpajoukkueet harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa 1,5-2 tunnin ajan. Kilpajoukkueessa harjoittelevat sitoutuvat joukkueeseen koko vuodeksi, jotta toimivan kilpailuohjelman rakentaminen ja harjoitteleminen on mahdollista.

Kisajoukkueille tulee kausimaksun ja jäsenmaksun lisäksi myös kisamaksu, jolla katetaan kilpailuista aiheutuvia kuluja (ilmoittautumismaksut, musiikki, puvut, rekvisiitta ja ohjaajaresurssit kilpailuiden osalta).

Kaudella 24-25 Bouncen kilpajoukkueet ovat Minit level 1, Minit level 2, Youth level 1, Youth level 2, Junnut level 2 ja Youth level 3. Joukkueiden nimet ja omat nettisivut julkaistaan kevään aikana.