Cheerleading-joukkueet 24-25

STARTTIJOUKKUEET:

Bouncen starttijoukkueet ovat tarkoitettu uusille harrastajille, jotka harjoittelevat matalalla kynnyksellä kerran viikossa. Joukkueet esiintyvät seuramme kevät- ja talvinäytöksissä. Harrastejoukkueiden harjoittelevat cheerleadingin perusteita, eli stuntteja (nostoja), akrobatiaa (kuperkeikat, kärrynpyörät, sillat ja siltakaadot), cheerhyppyjä ja pyramideja. Harjoituksissa pelataan ja leikitään liikunnallisia pelejä ja leikkejä sekä harjoitellaan monipuolisia liikuntataitoja. Joukkueista voi edetä harrastekilpajoukkueisiin.

Kaudella 24-25 Bouncen starttijoukkueet ovat Blue Blossom (huom! ikärajaa muutettu), Bloom, Bubbly White, Base, Bold, Beaming. Huom! Boldin treeniaikaa muutettu (taulukossa oikea aika).

Huom! Blue Blossom ikäraja muuttunut! Uusi ikäraja 2008-2013!

HARRASTEKILPAJOUKKUEET:

Harrastekilpajoukkueet harjoittelevat kahdesti viikossa 1,5 tunnin ajan. Harjoituksissa treenataan cheerleadingin level 1 taitoja, kuten stuntteja (reisiseisonnat, feimi, mini- ja pikkulibbe ja puolivälit), pyramideja, cheerhyppyjä sekä akroa (kärrynpyörät, kuperkeikat, silta ja siltakaato, arabialainen, flikin alkeet). Harjoituksissa treenataan myös monipuolisia liikuntataitoja erilaisten pelien ja leikkien kautta.

Harrastekilpajoukkueille tulee kausimaksun ja jäsenmaksun lisäksi myös kisamaksu, jolla katetaan harrastetapahtumasta tai -kisasta aiheutuvia kuluja (ilmoittautumismaksut, musiikki, puvut, rekvisiitta ja ohjaajaresurssit kilpailuiden osalta).

Kaudella 24-25 Bouncen harrastekilpajoukkueet ovat Blissful, Blooming ja Blueberry.

Blissful 2010-2015 syntyneet

 • Harjoitukset ti klo: 15.30-17.00 ja to klo: 15.30-17.00
 • Osallistuu seuran näytökseen ja Stage- kilpailuihin
 • Harjoitusmaksu syksyllä 320€ + kisamaksu syksyllä ja keväällä ja jäsenmaksu
 • Valmentajat: Iida ja Alli

Blooming 2012-2016 syntyneet

 • Harjoitukset ma klo: 17-18.30 ja la klo: 9.30-11
 • Osallistuu seuran näytökseen ja Stage- kilpailuihin
 • Harjoitusmaksu syksyllä 320€ + kisamaksu syksyllä ja keväällä ja jäsenmaksu
 • Valmentajat: Hanna ja Siiri

Blueberry 2014-2017 syntyneet

 • Harjoitukset ti klo: 15.45-17.00 ja pe klo: 16.15-17.30
 • Osallistuu seuran näytökseen ja Stage- kilpailuihin
 • Harjoitusmaksu syksyllä 305€ + kisamaksu syksyllä ja keväällä ja jäsenmaksu
 • Valmentajat: Edith ja Elle (tiimiä täydennetään vielä kesän aikana)

KILPAJOUKKUEET: 

Kaudella 24-25 Bouncella on L1-L3 kilpajoukkueita. Kilpajoukkueet harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa 1,5-2 tunnin ajan. Kilpajoukkueessa harjoittelevat sitoutuvat joukkueeseen koko vuodeksi, jotta toimivan kilpailuohjelman rakentaminen ja harjoitteleminen on mahdollista.

Kisajoukkueille tulee kausimaksun ja jäsenmaksun lisäksi myös kisamaksu, jolla katetaan kilpailuista aiheutuvia kuluja (mm. ilmoittautumismaksut, musiikki, puvut, rekvisiitta ja valmentajaresurssit kilpailuiden osalta).

HUOM! Kilpajoukkueiden kauden 24-25 alustaviin harjoitusaikoihin on tullut muutoksia 27.5. Uudet lopulliset treeniajat löytyvät joukkusivuilta ylläolevista linkeistä.

Kaudella 24-25 Bouncen kilpajoukkueet ovat:

minit L1 Brave

minit L2 Bulletproof

youth L1 Brisk

youth L2 Breezy

juniorit L2 Blazing

youth L3 Brilliant