Etsitkö vauhdikasta, monipuolista ja pomputtavaa harrastusta? Aloita tramppavoimistelu! Tramppavoimistelussa harjoitellaan turvallisia trampoliinitekniikoita, trampoliinivoimisteluliikkeitä ja monipuolisia liikuntataitoja innostavien ohjaajien johdolla! 

Tästä artikkelista löydät tietoa miten aloittaa trampoliinivoimisteluharrastus!

Mihin ryhmään voin ilmoittautua? 

Lähtökohtaisesti jokainen harrastaja aloittaa harrastuksen alkeisryhmästä ja etenee siitä alkeisjatko- ja jatkoryhmiin tramppataitojen kartuttua. Ryhmät ovat jaettu iän mukaan, joten harrastaja etsii omaa ikää vastaavan trampan alkeisryhmän, johon ilmoittautuu. Ryhmiä on monena päivänä ja eri aikoina, harrastaja voi valita sieltä itselleen sopivimman. Syksyn ryhmät löytyvät täältä. Ilmoittautumaan ryhmiin pääsee täältä.

Minkä ikäisille ryhmiä on? 

Trampparyhmiin voi ilmoittautua 6-vuotiaasta alkaen. Sitä ennen suosittelemme harrastajalle MiniNinja-ryhmiämme, joissa treenataan monipuolisia liikuntataitoja sekä tramppaa. Trampparyhmiä löytyy aina kouluikäisistä aikuisiin asti.

Mitä tarvitsen mukaan?

Tramppaharrastus on helppo aloittaa! Et tarvitse mukaan muuta kuin juomapullon, sukat ja urheiluun soveltuvat vaatteet! Pitkät hiukset on hyvä sitoa kiinni.

Mitä harjoituksissa tehdään?

Harjoituksissa on ohjattu alkulämmittely, jossa valmistellaan kehoa tulevaan harjoitukseen. Alkulämmittely voi olla esimerkiksi pelejä, leikkejä, akrobatiaa, dynaamista liikkuvuutta tai erilaisia kisoja. Alkulämmittelyn jälkeen on trampoliiniosuus, jossa harjoitellaan päivän teeman mukaisia harjoitteita vuorotellen. Omaa vuoroa odottaessa on välitekemistä, joka voi olla esimerkiksi liikkuvuutta, kehonpainoharjoittelua, pelejä, leikkejä tai haasteita. Lopuksi on ohjattu loppuverryttely. Harjoituksissa hyödynnetään Bouncen monipuolista välineistöä; seinätrampoliineja, tuplaminitrampoliinia, akrobatiavälineitä sekä muita monipuolista liikuntaa mahdollistavia välineitä.

Harjoitusten sisältö vaihtelee harrastajaryhmän iän mukaan.

Kävin koittamassa harrasteryhmää, mutta se ei syystä tai toisesta sopinut minulle. Mitä teen?

Harrastajat voivat käydä testaamassa harrasteryhmiämme kaksi kertaa jäsenmaksun hinnalla. Jos harrastajan valitsema ryhmä ei syystä tai toisesta ole harrastajalle sopiva, voi harrastaja koittaa toista ryhmää. Sopivan ryhmän löytämisessä auttaa toimisto (toimisto@bounce-espoo.fi)! Mikäli harrastuksen haluaa lopettaa, voi oman harjoituspaikan perua kahden kokeilukerran jälkeen. Veloitamme kokeiluista 35 € jäsenmaksun, joka kattaa hallintokulut sekä harjoitusten vakuutuksen.

Paljonko harrastus maksaa?

1 h/vk treenaavien ryhmien kausimaksu on 230 €/kausi ja 1,5 h/vk treenaavien ryhmien kausimaksu on 270 €/kausi. Lisäksi harrastajalle tulee ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä maksettavaksi jäsenmaksu 35 €, joka kattaa kalenterivuoden. Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen. Kausi kestää noin 15 viikkoa.

Syyskauden aloitus

Bouncen syyskausi alkaa lauantaina 19.8. Kivenlahden hallilla (Kattilalaaksontie 1, Espoo). Kauden pituus on noin 15 viikkoa. Ennen kauden aloitusta jokainen harrastaja saa Bouncelaisen infokirjeen, jossa on kerrottu Bouncella harrastamiseen liittyviä tietoja sekä kauden tärkeitä päivämääriä.

Elokuussa Bounce järjestää hallillaan maksuttomia kokeilukertoja, uuden hallin avajaiset sekä Espoo-Päivän perhetapahtuman! Lisätietoa elokuun tapahtumista löytyy täältä.

Kauden alussa voi harrastusta käydä kokeilemassa kaksi kertaa jäsenmaksun hinnalla, jonka jälkeen voi päättää haluaako harrastusta jatkaa. Mikäli kokeiltu ryhmä ei tunnu sopivalta, voi harrastaja koittaa myös toista ryhmää, mikäli siellä on vapaita paikkoja.

Haluatko kokeilla tramppavoimistelua jo kesällä?

Bounce järjestää trampoliinivoimistelu-kursseja kesäkuussa. Viiden kerran kurssilla tutustutaan lajin perusteisiin ja harjoitellaan lajin perustaitoja iloisessa ja kannustavassa hengessä! Järjestämme myös trampoliinipainotteisia päiväleirejä kesäkuussa, jossa leiripäivien aikana treenataan trampalla, leikitään ja pelataan sekä vietetään aikaa mahtavien leirikamujen kanssa!

Kurkkaa Bouncen kesäkurssit ja -leirit täältä ja ilmoittaudu mukaan!