AVOIN TYÖPAIKKA: SEURATOIMINNAN KOORDINAATTORI

Voimisteluseura BounCe etsii seuratoiminnan koordinaattoria noin 1,5 vuoden määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen 18.1.2021-31.7.2022! BounCe on trampoliinivoimisteluun erikoistunut, Espoon Kerassa toimiva urheiluseura, joka järjestää voimistelutoimintaa eri ikäisille ja tasoisille liikkujille taaperoista aikuisiin ja harrastetasolta kansainväliselle kilpatasolle. Seuran vuosittainen jäsenmäärä on noin 550 ja toiminta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti.

Seuratoiminnan koordinaattori osallistuu seuran toiminnan suunnitteluun ja strategiatyöhön yhteistyössä harrastekoordinaattorin, lasten liikunnan koordinaattorin ja valmennuspäällikön sekä seuran hallituksen kanssa. Seuratoiminnan koordinaattori vastaa harrastetoiminnan kokonaisuuden koordinoinnista. Työtehtäviin kuuluvat mm. nettisivujen (WordPress) päivitys, jäsenrekisterijärjestelmän (Hoika) hallinta, avustusten hakeminen, sisäinen ja ulkoinen viestintä, markkinointi, tapahtumien organisointi, yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä olosuhdeasioiden koordinointi. Ryhmien ohjausta on keskimäärin 20 % työajasta.

Edellä olevien sisältöjen mukaisesti työ on kokopäiväinen, mutta työnkuva ja työtunnit määritellään tarkemmin hakijan osaamisen mukaan. Työ sisältää vaihtelevasti päivä-, ilta- ja viikonlopputyötä (sopimuksen mukaan).

Valittavalta työntekijältä edellytetään korkeakoulu- ja/tai yliopisto-opintoja (esim. liikunta-ala, viestintä), hyviä organisointi-, yhteistyö- ja viestintätaitoja, sujuvaa äidinkielen osaamista, itseohjautuvuutta ja toimeliasta asennetta sekä kiinnostusta erityisesti harrasteliikunnan edistämiseen. Liikunta-alan tuntemus ja kokemus liikunnan ohjaamisesta sekä seurahallinnosta katsotaan eduksi. Meitä ei haittaa, vaikkei trampoliinivoimistelu vielä olisi sinulle tuttua. Tärkeintä on, että haluat kehittää lasten, nuorten ja aikuisten harrastemahdollisuuksia ja luoda hyvinvointia ja iloa liikunnan avulla.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen salla@bounce-espoo.fi 25.11.2020 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tiedustelut:
Seuratoiminnan koordinaattori
Salla Salmijärvi
045 120 5320
salla@bounce-espoo.fi

Voimisteluseura BounCe Espoo ry
Kutojantie 12, 02630 Espoo
http://www.bounce-espoo.fi/

——

Hakemusten ja muiden työnhakuprosessiin liittyvien tietojen käsittely:
Työnhakijan luovuttamia tietoja käytetään vain työnhakuprosessin läpiviemiseen. Työnhakija hyväksyy BounCen tietosuojaselosteen ehdot lähettämällä hakemuksensa. Tietosuojaseloste luettavissa tästä.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen työn aloittamista.