Bouncen kilparyhmiin haetaan jälleen uusia, innokkaita hyppijöitä! Oletko sinä ahkera harjoittelija ja lajissa kilpaileminen voisi kiinnostaa tulevaisuudessa? Hae mukaan kivaan ja motivoituneeseen kisaporukkaamme!

Haemme tällä kertaa pääasiassa noin 8-10 -vuotiaita tyttöjä ja poikia, jotka haluavat oppia uusia trampoliinivoimistelun taitoja ja harjoitella aiempaa tavoitteellisemmin. Lajitaitoja tärkeämpää on hakijan innokas asenne harjoittelua ja uuden oppimista kohtaan. Mukaan voivat hakea kaikentasoiset harrastajat, mutta myös muutkin kuin jo Bouncessa harrastavat. Etsimämme uudet kilparyhmäläiset ovat kiinnostuneita monipuolisesta harjoittelusta ja liikkuvat paljon myös vapaa-ajallaan. Muut liikunnalliset harrastukset katsotaan eduksi. Edellytämme uusiin kilparyhmiin pääseviltä halua noudattaa yhteisiä pelisääntöjä, harjoittelurauhan antamista ryhmäkavereille sekä ikätasonsa mukaista ohjeiden kuuntelutaitoa. Uudet kilparyhmät harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa, 1,5-2 tuntia kerrallaan ja harjoitukset pitävät sisällään monipuolisia lajitaito-, kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoitteita.

Uudet kilparyhmät aloittavat toimintansa tammikuussa 2021. Haku on käynnissä nyt ja hakuaikaa on 22.11. asti. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan kilparyhmähakuun vastaamalla alla oleviin kysymyksiin ja lähettämällä ne sähköpostitse osoitteeseen marleena@bounce-espoo.fi . Uudet kilparyhmäläiset saavat tiedon valinnasta jouluun mennessä.

  1. Nimesi ja ikäsi
  2. Ryhmä, jossa tällä hetkellä harjoittelet (ohjaajan nimi, viikonpäivä ja kellonaika)
  3. Vanhemman yhteystiedot (nimi, puh.nro ja sähköpostiosoite)
  4. Millainen liikuntatausta sinulla on? (Nykyiset ja aiemmat harrastukset, muu vapaa-ajan liikunta)
  5. Millainen olet luonteeltasi?
  6. Mikä trampoliinivoimistelussa kiehtoo sinua erityisesti?
  7. Miksi haluaisit päästä mukaan kilparyhmään?
  8. Millaiset harjoitusajat sopisivat sinulle parhaiten?

Vanhemmat voivat auttaa nuorimpia hakijoita kysymyksiin vastaamisessa.

Lue lisää trampoliinivoimistelusta kilpalajina ja Bouncen kilpatoiminnasta. Tutustu myös tämänhetkisiin kilpailijoihimme Instagramissa @bounceteamfinland tai Bouncen nettisivuilla!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!