Varaa yrityksellesi unohtumaton ja nauruntäyteinen, hyvinvointia ja yhteishenkeä edistävä liikuntahetki trampoliiniharjoittelun parissa! Trampoliinitunti sopii loistavasti yrityksen tai työporukan pikkujoulu tai virkistyspäivän aktiviteetiksi. Aiempaa kokemusta trampoliinilla hyppimisestä tai voimistelusta ei tarvitse olla. Kaikenkuntoiset ja -tasoiset ovat tervetulleita ylittämään itsensä hauskan, tehokkaan ja erilaisen treenin parissa. Trampoliini ja sen monipuoliset mahdollisuudet tarjoavat jokaiselle uudenlaisen kokemuksen. Luvassa on huikean hauska treeni, jossa erityisesti kehonhallinta kehittyy huomaamatta!

Yksityistunnin kesto on 1h 30 min. Trampoliinitunti koostuu alkulämmittelystä, trampoliiniharjoittelusta sekä loppuverryttelystä. Räätälöimme kullekin yritykselle oman tasoisen ja näköisen liikuntahetken! Aikataulu sovitaan erikseen jokaisen porukan kanssa. Pääosin Bouncen salilla on tilaa arkisin päiväsaikaa, lauantai- iltaisin ja sunnuntaisin aamupäivällä. 

Hinta työporukalle/yritykselle: 30€/hlö. Tunnin minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä tai 120€.

Osallistujia ei ole vakuutettu BounCen puolesta. 

Järjestämme myös usean trampoliiniharjoittelukerran kokonaisuuksia yrityksille. Ota yhteyttä sähköpostilla niin räätälöidään teidän yritykselle sopiva kokonaisuus! 

Kysy lisää riikka@bounce-espoo.fi