Suomen Cheerleading-liitto on tänään nimennyt Bouncen ehdolle vuoden cheerteoksi! Bouncen ensimmäinen cheervuosi huipentui kolmen joukkueen STAGE-esiintymiseen ja tämä on nyt ehdolla vuoden cheerteoksi!

 

Vuoden cheertekoa pääset äänestämään tästä!

 

Bounce aloitti cheerleading-toiminnan tyhjästä tasan vuosi sitten kesällä 2021 kurssien ja leirien muodossa. Cheerkurssit saavuttivat nopeasti valtaisan suosion ja perustimme syksylle 2021 neljä cheerleading-joukkuetta. Syksyllä kaikki joukkueet harjoittelivat lajin perusteita ja tekivät vastuuvalmentajansa johdolla pienet esitykset joulujuhlaan. Näiden joukkueiden täytyttyä lisäsimme keväälle yhden uuden cheerleading-harrastejoukkueen. Näistä viidestä joukkueesta kolme osallistui Funky Teamin ja Cheerleading-liiton järjestämään STAGE-tapahtumaan Vantaalla. Tapahtumapäivä oli valtavan hieno, nuoret cheerleaderimme nauttivat tunnelmasta ja lavalla olemisesta ja saivat arvokasta esiintymiskokemusta! Saimme myös tuomaristolta hienot palautteet ohjelmistamme. Harrastajamme innostuivat STAGE-tapahtumasta ja ensi kaudella onkin tähtäimenä level 1- kisat useamman joukkueen kanssa. STAGE-tapahtuma oli hieno mahdollisuus niin seuralle kuin harrastajille aloittaa cheerleading-tapahtumissa käynti matalalla kynnyksellä!

 

Bouncen vahva pyrkimys cheerleadingin mukaan tulosta asti on ollut halu yhdistää cheerleadingin ja trampoliinivoimistelun parhaat puolet pyrkien kehittämään jatkuvasti molempia lajeja. Tavoitteenamme on jatkaa edelleen laadukasta työtä harraste- ja huippu-urheilun eteen valmentamalla lapsista ja nuorista kokonaisvaltaisesti terveitä, hyvinvoivia ja valitsemassaan lajissa menestyviä urheilijoita. Ymmärrämme hyvin harrastamisen merkityksen ilman kilpailullisia paineita. Bouncessa on mahdollisuus harrastaa lajia puhtaasti harrastamisen ilosta, eikä painetta kilpailemiseen ole. Tarjoamme sekä harrastajille, että kisaamaan haluaville mahdollisuuden kehittyä niin yksilönä kuin joukkueenakin.

 

Cheerleading ja trampoliinivoimistelu ovat molemmat visuaalisesti näyttäviä taitolajeja, joissa ilmassa olon taito sekä kehonhallinta korostuvat äärimmilleen.  Lajit tukevat toisiaan luonnollisesti ja voimmekin yhdistellä harjoituksissamme elementtejä molemmista lajeista. Trampoliinivoimisteluun alunperin suunnitellut tilamme sopivat loistavasti myös cheerleadingille. Isot permantoalueet, kilpatrampoliinit sekä monipuolinen voimisteluvälineistö tukevat myös cheerleadingin harjoittelua. 

 

Ensi kaudella meillä on seitsemän joukkuetta, joista kaksi on minien level 1 kisajoukkueita, kaksi minien level 1 harrastekisajoukkueita, yksi junnujen level 1 harrastekisajoukkue sekä kaksi minien starttijoukkueita. Joukkueiden harjoittelua ohjaavat arvomme; turvallisuus, laatu, yhteisöllisyys ja hauskuus. Kisa- ja harrastekisajoukkueemme osallistuvat ensi kaudella level 1 kisoihin ja starttijoukkueemme aloittavat esiintymisensä keväällä järjestettävästä STAGE-tapahtumasta!

Vuoden cheertekoa pääset äänestämään tästä!