Bouncen cheerleadingin kevätkauden 2022 joukkueet ja aikataulut

On aika kääntää katseet kohti kevätkautta! Kevätkauden ilmoittautuminen alkaa Bouncen vanhoille harrastajille 1.12. klo 10.00! Kevätkaudelle ilmoittaudutaan itse Hoika-järjestelmän kautta. Uusille harrastajille ilmoittautuminen aukeaa 7.12. klo 10.00. Syksyn joukkueiden treeniaikoihin, päiviin ja ohjaajiin on tullut muutoksia. Lisäksi avaamme keväälle toisen kaksi kertaa viikossa harjoittelevan joukkueen mini-ikäisille harrastajille. Alla joukkueiden tarkemmat kuvaukset, tavoitteet sekä treeniajat.

MINIEN HARRASTEKILPAJOUKKUEET

Bounce Blissful on kahdesti viikossa harjoitteleva 7-12-vuotiaiden cheerleading-joukkue, joka tähtää keväällä harrastekisoihin. Joukkueessa harjoitellaan akrobatiaa, stuntteja, avorivitekniikkaa sekä kevään kisaohjelmaa. Lajiharjoitteiden lisäksi harjoituksissa on ohjattu alku- ja loppuverryttely. Liikunnalliset pelit ja leikit ovat myös osana harjoituksia.

Treeniajat: maanantaisin klo 18.00-19.30 ja torstaisin klo 17.00-18.30

Vastuuvalmentajat: vastuuohjaajina Peppi Forsblom ja uusi valmentaja

Bounce Blooming on kahdesti viikossa harjoitteleva 7-12-vuotiaiden cheerleading-joukkue, joka tähtää myös keväällä harrastekisoihin. Bloomingissa harjoitellaan samoja cheer-taitoja, kuin Blissfulissa.

Treeniajat: tiistaisin klo 18.00-19.30 ja lauantaisin klo 10.00-11.30

Vastuuvalmentajat: Alli Kuivalainen ja Frida Korvenoja

Molemmat joukkueet harjoittelevat tavoitteellisesti sekä monipuolisesti erilaisia cheerleading-taitoja (stuntteja, akrobatiaa, hyppyjä ja avorivitekniikkaa) sekä omaa kisaohjelmaansa. Molempien joukkueiden tavoitteena on kilpailla kevään lopulla harrastekisoissa. Kisojen aikataulu ja sijainti selviää, kunhan kevään kisaohjelma julkaistaan. Kisat, joihin osallistutaan, järjestetään pääkaupunkiseudulla.

Kaksi kertaa viikossa harjoittelevien joukkueiden treeniaika on 2x 1,5h. Treeniaika vaihdettiin kahdesta tunnista puoleentoista tuntiin harrastajilta sekä ohjaajilta saadun palautteen perusteella.

Kilpailemisesta kiinnostuneet harrastajat pääsevät kevään aikana kartuttamaan kisakokemusta yllä mainituissa harrastekilpajoukkueissa. Syksyllä suoritamme kilpajoukkuejaon valintatilaisuuden perusteella ja niihin voi hakea myös harrastejoukkueista.

 

MINIEN HARRASTEJOUKKUEET

Bounce Beaming on kerran viikossa harjoittelevien 10-12-vuotiaiden harrastejoukkue, joka harjoittelee cheerleadingin perusteita ja monipuolisia liikuntataitoja. Joukkueessa harjoitellaan akrobatiaa, avorivitekniikkaa sekä stuntteja. Lajiharjoitteiden lisäksi harjoituksissa on ohjattu alku- ja loppuverryttely. Liikunnalliset pelit ja leikit ovat myös osana harjoituksia.

Treeniaika: maanantaina klo 17.00-18.30

Vastuu valmentajat: Peppi Forsblom ja uusi valmentaja

 

Bounce Bubbly on kerran viikossa harjoitteleva 7-9-vuotiaiden harrastejoukkue, joka harjoittelee cheerleadingin perusteita ja monipuolisia liikuntataitoja. Joukkueessa harjoitellaan myös akrobatiaa, avorivitekniikkaa sekä stuntteja. Lajiharjoitteiden lisäksi harjoituksissa on ohjattu alku- ja loppuverryttely. Liikunnalliset pelit ja leikit ovat olennaisena osana harjoituksia.

 

Treeniaika: lauantaina klo 11.00-12.30

Vastuu valmentajat: Alli Kuivalainen ja Frida Korvenoja

 

Kerran viikossa harjoittelevat joukkueet jaetaan kevätkaudelle kahteen ikäryhmään 7-9-vuotiaisiin sekä 10-12-vuotiaisiin. Ikäjaon avulla voidaan taata harrastajille monipuoliset harjoitteet, jotka perustuvat lasten ikään ja herkkyyskausiin sopivaan harjoitteluun. Ikäkausijaot eivät ole kuitenkaan ehdottomat. Mikäli harrastajan aikatauluihin sopii vain toisen ikäryhmän treenit, voi hän osallistua niihin.

 

JUNNUJEN HARRASTEJOUKKUE

Bounce Blazing on kerran viikossa harjoitteleva 13-18-vuotiaiden harrastejoukkue, joka tähtää keväällä stage-tapahtumaan esiintymään. Joukkueessa harjoitellaan akrobatiaa, avorivitekniikkaa, stuntteja sekä kevään stage-ohjelmaa. Lajiharjoitteiden lisäksi harjoituksissa on ohjattu alku- ja loppuverryttely. Harjoituksissa tehdään myös liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä koordinaatio- ja lihaskuntoharjoittelua.

Treeniaika: torstaisin klo 18.30-20.00

Vastuuvalmentaja: Peppi Forsblom

 

MUITA HUOMIOITA KEVÄTKAUDESTA

Vanhempainilta

Järjestämme kevätkauden ensimmäisten harjoitusten aikana joukkueen harrastajien huoltajille vanhempainillan. Käymme vanhempainillassa läpi joukkueen harjoitusten sisältöä, tavoitteita, harrastajan pelisäännöt sekä mahdollisia kilpailemiseen liittyviä asioita. Vanhempainillan yhteydessä vanhemmat voivat käydä seuraamassa lasten harjoituksia. Vanhempainillassa huoltajat pääsevät myös tapaamaan joukkueen valmentajat sekä apuohjaajat.

 

Lyhytkurssit

Järjestämme keväällä cheerleadingin lyhytkursseja. Kurssien teemoja mietittäessä kuuntelemme harrastajien toiveita. Keväällä on tulossa mm. akrobatia- ja tramppakurssit. Kurssit ovat kiva tapa saada viikkoon lisätreenikerta sitoutumatta kuitenkaan mukaan koko kaudeksi. Kurssit ovat myös hyvä tapa kehittää omaa osaamistaan haluamallaan osa-alueella.

 

Kausimaksut

Kevään kausimaksujen hinnasto löytyy täältä. Ilmoittautumisen yhteydessä harrastajalle muodostuu kausimaksulaskun lisäksi vuoden 2022 jäsenmaksulasku (30 €), joka sisältää vakuutuksen harjoituksiin. Jäsenmaksu kattaa myös kurssit ja leirit ja on voimassa kalenterivuoden.


Leirit
Keväällä ja kesällä Bounce järjestää cheerleading-leirejä 7-12-vuotiaille koulujen loma-aikoina. Leirien ajankohdasta tiedotetaan Bouncen nettisivuilla, somessa sekä infokirjeessä. Vanhemmille harrastajille on tarjolla erilaisia kursseja loma-aikoina.