Vielä vietetään hetki kesälomaa, mutta kohta on elokuu ja päästään aloittamaan Bouncen syyskausi!

Artikkeliin on listattu Bouncen elokuun tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä!

 

TRAMPOLIINIPAINOTTEINEN LIIKUNTALEIRI 1.-5.8.

Bouncen elokuu alkaa 7-12-vuotiaiden tramppapainotteisella liikuntaleirillä! Leirillä pääset treenaamaan trampoliinivoimistelua, leikkimään ja pelaamaan liikunnallisia pelejä ja leikkejä sekä viettämään aikaa mahtavien leirikavereiden kanssa! Leiripäivinä ohjattua toimintaa on 9-15, mutta ohjaajat ovat paikalla klo 8-16, joten voit saapua joustavasti klo 8-9 välillä ja lähteä klo 15-16 välillä. Lisätietoja leiristä löydät täältä.

KAUSI ALKAA HARRASTERYHMILLÄ 13.8.

Syksyllä järjestämme pienten lasten temppukerhoja (MiniBounce, MiniLiikkari ja MiniNinjat), trampoliinivoimistelun ja cheerleadingin harrasteryhmiä lapsille ja nuorille sekä aikuisten trampoliinivoimisteluryhmiä!

Ilmoittautuminen syksyn harrasteryhmiin on käynnissä! Ilmoittautumaan pääset täältä!

Syyskausi alkaa lauantaina 13.8.2022 ja kaudella on noin 15 harjoituskertaa. Harrasteryhmät, joissa on tilaa pääse kurkkaamaan täältä.

Katso tarkemmat kuvaukset eri ryhmistä ja hinnoista.

ESPOO-PÄIVÄ BOUNCELLA 27.8.

Bounce on taas tuttuun tapaan mukana Espoo-Päivässä! Espoo-Päivää vietetään Bouncen hallilla (Kutojantie 12) lauantaina 27.8. klo 10-13. Tapahtumassa pääset testaamaan kilpatrampoliineja, cheerleading-stuntteja sekä akrobatiaa. Perheen pienimmille on tapahtumassa oma temppurata! Tapahtumassa esiintyy myös kilpatrampoliinivoimistelijoita! Tule viettämään liikunnallista Espoo-Päivää koko perheellä!

 

Tervetuloa mukaan syyskaudelle!