Bounce järjesti viime viikonloppuna ensimmäiset kansalliset luokkanousukilpailut sitten viime syksyn. Pitkästä koronan aiheuttamasta kisatauosta huolimatta osallistujia Espooseen saatiin lähemmäs sata kaikista Suomen trampoliinivoimistelua tarjoavista seuroista. Bouncesta mukana oli niin vanhoja tekijöitä kuin aivan uusia kilpailijoitakin. Seuramme loisti niin mitaleiden kuin luokkanousujenkin määrässä!

Tyttöjen 1. luokassa oli mukana kolme Bouncen ensikertalaista kilpailijaa, Riia Itkonen, Iisa Koponen ja Minni Tirkkonen. Heistä kaikki saivat luokkanousupisteet 2. luokkaan. Tämän lisäksi Iisa ylsi hienosti hopealle! Tyttöjen 2. luokassa parhaaksi bouncelaiseksi ylsi Iris Heng ollen upeasti 4.

Tyttöjen 3. luokassa kaksi ensikertaa luokassa kilpailevaa bouncelaista, Ada Hynninen ja Iisa Kapiainen, ylsivät omiin huippusuorituksiinsa. Hienot suoritukset palkittiin kaksoisvoitolla ja nousupisteillä. Ada oli ensimmäinen pisteillä 81,590 ja Iisa Kapiainen toinen pistein 80,200. Tässä luokassa luokkanousun saavutti bouncelaisista myös Elli Huovinen (7.) pistein 78,875. 4. luokan seniorinaisissa Kiia Kukkonen hyppi omat sarjansa siististi ja varmasti ansaiten kultaisen mitalin. Milla Hokkanen oli upeasti toinen.

Katso kaikki luokkien 2-4 tulokset ja 1. luokan tulokset

Seuraavat kilpailut käydään 23.-24.10. Leppävaaran urheiluhallilla. Onnittelut kaikille Bouncen kisoissa menestyneille voimistelijoille! Kiitokset myös muille mukana olleille voimistelijoille, valmentajille, tuomareille ja yleisölle. Erityiskiitos kaikille kisatalkoisiin osallistuneille bouncelaisille!

Bouncelaisten sijoitukset:

1.lk:

2. Iisa Koponen

10. Minni Tirkkonen

12. Riia Itkonen

2.lk tytöt:

4. Iris Heng

10. Pinja Rautopuro

3. lk tytöt:

1. Ada Hynninen

2. Iisa Kapiainen

7. Elli Huovinen

11. Kerttu Kosonen

14. Dharma Kontala

4.lk seniorit:

1. Kiia Kukkonen

2. Milla Hokkanen