Tervetuloa Bouncen syyskisoihin Espooseen sunnuntaina 10.10.2021! Paikkana BounCe Espoon harjoitteluhalli Espoon Kilossa, osoitteessa Kutojantie 12.

Aikataulu

Aamun kisa

3–4 luokan lämmittely kello 7–9, kisa 9–11.45. 4. luokka aloittaa kisan, ja tämän jälkeen 3. luokka jatkaa arviolta noin kello 10.45. 4. luokan junioreille ja senioreille on finaalikierros (8 parasta luokkansa voimistelijaa) alkukisakierroksen yhteydessä.

Iltapäivän kisa

1–2 luokan lämmittely alkaa pikkuhallissa kello 11, ja kun 3 luokan kisa on saatu päätökseen, siirtyy lämmittely kisatrampoliineille. Kilpailu alkaa 2. luokan kisalla kello 13 2. luokan kisalla, ja arviolta kello 13.45 siirrytään 1. luokkaan. Kisan odotetaan olevan ohi, jos kaikki sujuu hyvin, noin kello 16.00.

 

Kisan ajat ovat arvioita, ja sekä kello 9 alkavassa aamupäivän kisassa, että kello 13.00 alkavassa iltapäivän kisassa mennään sen mukaan, miten kauan ryhmillä aikaa suoritukseen menee. Kaikilla voimistelijoilla on 30 sekunnin kokeilu. Emme järjestä palkintojenjakoa, mitalit annetaan mukaan seurojen edustajille jaettavaksi. Myöskään alkumarsseja ei järjestetä.

Tuomaripalaveri 2–4 luokan tuomareille kello 8–8.45, ja 1. luokan tuomareille kello 12.15–12.45. Tuomareille on tarjolla lounasta noin kello 12.00.

Kisainfo

Kisat ovat monelle varmasti odotettu tapahtuma, ja olemme halunneet myös antaa läheisille mahdollisuuden tulla katsomaan suorituksia, ja siksi paikalle voi tulla enintään kaksi katsojaa per kisaaja. Paikalla ei ole kahviota, eikä varsinaista katsomoa, mutta olemme varanneet jonkin verran tuoleja paikalle. Toivomme, että tulette seuraamaan vain oman voimistelijanne kisan, ja teette tilaa seuraaville sarjan loputtua. Pihassa on maksullinen parkkipaikka. Samaan aikaan tilassa on myös paljon muita toimijoita, kuten joukkuevoimistelijoita sekä säbäkisat, ja tästä johtuen tilassa saattaa aika ajoin olla melkoisesti meteliä.

 

Kisan aikana suosittelemme maskin käyttöä, huolehtimaan käsihygieniasta sekä pitämään turvavälejä mahdollisuuksien mukaan. Mikäli tunnet olosi vähääkään kipeäksi, jääthän kotiin. Emme vaadi lääkärintodistusta poisjäänneistä.

Sarjat

Yksilötrampoliini luokissa 1-4, tytöt ja pojat kisaavat omissa sarjoissaan. 4. luokan junioreille ja senioreille järjestetään finaalikierros, pistelasku lähtee nollasta. Kisavälineinä 2 x Eurotramp Ultimate 4×4 mm. Salin korkeus on yli 8 metriä.

Tuomarit tulee ilmoittaa Voimisteluliiton tuomarivelvoitteen mukaisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Jos seura ilmoittaa kilpailuun 8 voimistelijaa tai enemmän, tulee tuomareita ilmoittaa kaksi. Mikäli seuralla on kilpailijoita ainoastaan 1. luokassa, voi seura lähettää tason 1 tuomarikortin tuomareita osallistuvien voimistelijoiden lukumäärän vaatima määrä ja täyttää näin tuomarivelvoitteensa. Mikäli seuralla on kilpailijoita luokissa 2-4 trampoliinilla, tulee seuran lähettää kansallisen (taso 2) tuomarikortin omaavia tuomareita näihin luokkiin ja lajeihin ilmoitettujen kilpailijoiden lukumäärän vaatima määrä. Tuomarit tulee ilmoittaa kisanetin kautta viimeistään sunnuntaina 26.9.2021. Jotta tuomarit voi ilmoittaa kisanetin kautta, tulee heillä olla voimassa oleva tuomarilisenssi. Mahdolliset vuokratuomarit voi ilmoittaa sähköpostilla 26.9.2021 osoitteeseen susanna.tuuras(at)gmail.com (seura ei pysty ilmoittamaan toisen seuran tuomareita). Ilmoita mahdolliset erikoisruokavaliot samaan sähköpostiosoitteeseen tuomariruokailua varten viimeistään 3.10.2021. Lähtökohtaisesti kaikki ruoka on laktoositonta.

 

Lisätietoja saa tarvittaessa osoitteesta susanna.tuuras(at)gmail.com.