Ilmoittaudu mukaan ilmaiselle kokeilukerralle syyslomalla!

Bounce järjestää syyslomalla ilmaisen Minininja-temppukerhon kokeilukerran! Tule mukaan testaamaan vauhdikasta temppukerhoa! Kokeilukerran jälkeen harrastusta on mahdollista jatkaa Bouncen harrasteryhmissä, josta nyt mukaan ilmoittautuvat saa -50% alennuksen!

 

Minininjojen (4-6v) kokeilukerta maanantaina 18.10. klo 17.30-18.15

MiniNinjojen temppu- ja tramppakerhossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelu- ja perusliikuntataitoja hauskojen teemojen ja temppuratojen avulla. Tavoitteena on harjoitella kierimistä, kiipeämistä, tasapainoilua sekä kuperkeikkoja. Lisäksi opetellaan trampoliinivoimisteluun valmistavia taitoja minitrampoliinilla ja kokeillaan isolla kilpatrampoliinilla hyppimistä.  Lapset ovat harjoituksissa ilman omaa aikuista. Minininjoista lapsi voi jatkaa liikuntaharrastustaan meillä Bouncessa joko trampoliinivoimistelun harrasteryhmissä tai cheerleading-joukkueessa, joihin on mahdollista ilmoittautua noin 7-vuotiaasta alkaen.

Mitä tarvitset mukaan kokeilukerralle?

Minininjat: sukat, joustavat urheiluvaatteet, juomapullo sekä iloista mieltä!

Ilmoittautuminen

Kokeilukerroille tulee ilmoittautua etukäteen sähköpostitse osoitteeseen jessica@bounce-espoo.fi. Kerro ilmoittautuessasi osallistujan nimi, ikä, ryhmä johon haluat osallistua, huoltajan puhelinnumero sekä mahdolliset allergiat tai muut erityishuomiot, jotka ohjaajalla on hyvä olla tiedossa.

Mikäli haluat perua osallistumisesi kokeilukerralle, tulee se tehdä sähköpostitse osoitteeseen jessica@bounce-espoo.fi, että voimme tarjota paikkaa mahdollisesti jonossa varasijoilla oleville.