Bouncen koko perheen Talvirieha tulee jälleen!

Lauantaina 9.3. päästään viettämään koko perheen talviriehaa Bouncen hallilla klo 15.00-17.00, tervetuloa! Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Aikataulu

14.45 Ovet aukeaa
15.00 Tapahtuma alkaa, yhteinen alkuzumba
15.15-16.50 Yhteisiä kisailuja ja kokeilupisteet
16.50 Yhteinen loppuverryttely
17.00 Tapahtuma päättyy

Ohjelma

  • Lajikokeilupisteet
  • Temppurataa perheen pienimmille
  • Onnenpyörä
  • Buffet
  • Seuravaatemyynti

Bouncen Talvirieha

Tapahtumassa on luvassa liikunnallista toimintaa koko perheelle. Talvirieha aloitetaan yhteisellä alkulämmittelyzumballa klo 15.00, jonka jälkeen osallistujilla on vapaata aikaa käydä testaamassa lajikokeilupisteitä ja Brave-joukkueen pitämää buffetia sekä onnenpyörää. Buffetilla ja onnenpyörällä Brave-joukkue kartuttaa kevään Vaasan kisamatkan matkakassaa, joten varaattehan pikkurahaa mukaan buffetostoihin. Buffetissa käy maksuvälineenä käteinen ja mobilepay.

Tapahtumassa osallistujat pääsevät halutessaan myös osallistumaan yhteisiin kisailuihin ja liikunnallisiin ohjelmanumeroihin. Mukaan kannattaakin varata liikunnalliset vaatteet, ihan koko perheelle! Kannustamme myös perheen aikuisia testaamaan liikuntapisteitä.

Tapahtumassa on myös seuravaatemyyntiä (seuran t-paitoja, pipoja, sukkia sekä muita varastossa olevia tuotteita). Seuravaatemyynnissä maksuvälineenä käy käteinen, mobilepay sekä kortti. Tapahtuma on maksuton, mukaan voi napata koko perheen sekä kaverit.

Tapahtuma järjestetään Bouncen hallilla (Kattilalaaksontie 1, Espoo). Hallin pihassa on parkkipaikkoja, mutta suosittelemme tulemaan paikalle julkisilla tai jalkaisin, sillä hallin parkkitila on rajallinen. Lähistöllä on myös maksuttomia parkkipaikkoja, joten myös niitä voi hyödyntää.

Nähdään Talviriehassa!