Bounce järjestää lasten tramppapainotteisen liikuntaleirin sekä cheerleading-leirin talvilomalla! Leireillä luvassa lajitreenejä, liikunnallisia pelejä ja leikkejä sekä mukavaa yhdessäoloa hauskojen leirikamujen kanssa!

Bouncen leirit

Leirit pidetään Bouncen hallilla Kivenlahdessa osoitteessa Kattilalaaksontie 1. Aktiivista leireilyä on joka päivä klo 9 – 15. Ohjaajat ovat paikalla klo 8 – 16, joten paikalle voi halutessaan saapua jo klo 8 ja lähteä joustavasti klo 15 ja 16 välissä.

Leirille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki trampoliinivoimistelusta tai cheerleadingista kiinnostuneet. Leirille ei tarvita aiempaa lajitaustaa voimistelusta, cheeristä tai muista lajeista. Leirillä opitaan osaavien ohjaajien johdolla uusia temppuja ja taitoja jokaisen oman tason mukaan. Osallistujia jaetaan tarvittaessa pienryhmiin, jotta kaikille voidaan tarjota sopivasti haastetta! Leirille voivat osallistua kaikki 7-12-vuotiaat.

Tramppaleiri 19.-21.2.

Bouncen tramppaleiri sisältää monipuolisesti akrobatiaa, pelejä ja leikkejä sekä harjoittelua oikeilla kilpatrampoliineilla. Leirillä opitaan hauskoja ja turvallisia tramppatemppuja, joiden osaamista voi hyödyntää myös kotitrampalla! Lisäksi vietetään mukavaa aikaa yhdessä leirikavereiden kanssa. Leiri päättyy huikeisiin leiriolympialaisiin, joissa kisaillaan hyvässä ja kannustavassa hengessä! Tarkoituksena on nauttia liikunnasta ja leirikavereiden seurasta iloisin mielin. Trampoliiniharjoittelu tapahtuu isoilla kilpatrampoliineilla. Lisäksi harjoitteita ja temppuja tehdään myös tuplaminitrampoliinilla, air trackilla ja minitrampoliinilla.

Cheerleiri 19.-21.2.

Cheerleading-liikuntaleirillä tutustutaan cheerleadingin alkeisiin ja harjoitellaan stunttien eli nostojen alkeita, avorivitreeniä sekä akrobatiaa. Leirillä on myös erilaisia pelejä ja leikkejä sekä leiriolympialaiset! Leirille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki cheerleadingista kiinnostuneet 7- 12 -vuotiaat. Leiri on hyvä mahdollisuus tutustua lajiin sekä uusiin valmentajiimme. Cheerleading-leirin päiväaikataulu on pääpiirteittäin samanlainen trampoliinileirin kanssa. Trampoliiniharjoittelu korvautuu cheerleadingillä, mutta myös trampalla päästään hyppimään! Leirin jälkeen cheerleadingia voi jatkaa esimerkiksi syksyn joukkueissa!

 

Leiripäivien aikataulu

Alla on kuvattuna trampoliinileirin yleinen päiväaikataulu, johon saattaa tulla pieniä muutoksia päivistä ja erikoisohjelmasta johtuen. Alkuviikolla leikit ja pelit painottuvat ryhmäytymiseen ja lajiharjoittelu kilpatramppoihin ja turvallisiin tekniikoihin tutustumiseen. Leiripäivät sisältävät monipuolista lajiharjoittelua.

Klo. 8 – 9 Leirille saapuminen, vapaata valvottua toimintaa

Klo. 9.00 – 9.30 Alkuverryttely (pelit, leikit yms.)

Klo. 9.30 – 11.00 Trampoliini/cheerleading-harjoittelua (omaa vuoroa odottaessa pelejä, leikkejä ja lajia tukevia harjoitteita permannolla, minitrampoliinilla, tuplaminitrampoliinilla ja air trackilla)

Klo. 11.00 – 12.00 Oma lounas + vapaata valvottua toimintaa

Klo. 12.00 -12.45 Kevyitä ja rauhallisia pelejä ja leikkejä sekä alkuverryttely

Klo. 12.45 – 14.45 Trampoliini-/cheerleading-harjoittelua

Klo. 14.45 – 15.00 Välipala

Klo. 15.00 – 16.00 Vapaata valvottua toimintaa, kotiin lähtö

 

Hinnat

  • Syyslomaleiri/hiihtolomaleiri/ juhannusviikon kesäleiri (3pv) : 120€
  • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset: 105€

    Jokaisen leirille osallistuvan uuden harrastajan on maksettava leirimaksun lisäksi Bouncen jäsenmaksu 35€. Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa koko vuoden 2024 loppuun. Leiripäivän hinnat eivät sisällä lounasta.

 

Lisätietoja

Lisätietoja Bouncen leiritoiminnasta löydät täältä. Lisätietoja leireistä voi myös kysyä sähköpostitse toimisto@bounce-espoo.fi.