Elokuun leiri on täynnä. Leiriä koskevan infon voit lukea alta.

TRAMPOLIINIPAINOTTEISET LIIKUNTAKESÄLEIRIT 2020

BounCen kesäleirit toteutuvat! Viranomaisten ohjeita seurataan koronan suhteen jatkuvasti ja leirien toteutusta harkitaan uudelleen tilanteen vaatiessa.

LEIRI 1: ma 1.6. – pe 5.6. (vko 23) TÄYNNÄ
LEIRI 2: ma 8.6. – pe 12.6. (vko 24) TÄYNNÄ
LEIRI 3: ma 15.6. – ke 17.6. (vko 25, juhannusviikko) TÄYNNÄ
LEIRI 4: ma 3.8. – pe 7.8. (vko 32) TÄYNNÄ

ILOISTA JA TURVALLISTA LEIRITOIMINTAA HAUSKAN LAJIN PARISSA

Bouncen kokopäiväiset kesäleirit sisältävät monipuolisesti akrobatiaa ja voimistelua sekä harjoittelua oikeilla kilpatrampoliineilla. Leireillä opitaan hauskoja ja turvallisia tramppatemppuja, joiden osaamista voi hyödyntää myös kotitrampalla! Lisäksi ulkoillaan erilaisten lajien ja leikkien parissa sekä vietetään mukavaa aikaa yhdessä leirikavereiden kanssa. Koko viikon kestävillä leireillä käydään myös uimassa maauimalassa tai uimahallissa. Leirit päättyvät huikeisiin leiriolympialaisiin, joissa kisaillaan hyvässä ja kannustavassa hengessä! Tarkoituksena on nauttia liikunnasta ja kesästä iloisin mielin.

Leireille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Leireille ei tarvita aiempaa lajitaustaa voimistelusta tai muista lajeista. Leireillä opitaan osaavien ohjaajien johdolla uusia juttuja jokaisen oman tason mukaan. Osallistujia jaetaan tarvittaessa pienryhmiin, jotta kaikille voidaan tarjota sopivasti haastetta! Leireille voivat osallistua kaikki 7-12-vuotiaat tytöt ja pojat.

PAIKKA, AIKATAULU JA HINNAT

Leirit pidetään BounCen salissa Kerassa (Kutojantie 12). Aktiivista leireilyä on joka päivä klo 9 – 15. Ohjaajat ovat paikalla klo 8 – 16. Leiripäiviin kuuluu lounas.

Leirihinnat:

  • 1 viikko (vko 23, 24 tai 32): 175e. 
    • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset: 155€.
  • Kahdelle tai useammalle leiriviikolle osallistuvilta leirimaksusta vähennetään 10€ / viikko alkuperäisestä leirihinnasta.
  • Jokaisen leirille osallistuvan on maksettava BounCen jäsenmaksu 30€. Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa koko vuoden 2020.

Hinnat sisältävät ruokailut ja aktiviteetit sekä niistä mahdollisesti aiheutuvat muut kustannukset.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen aukeaa ma 9.3. klo 10. Ilmoittautumaan pääset täältä.

HUOMIOITAVAA

Leirien toteutuminen: Leirit toteutuvat kun mukaan saadaan vähintään 9 lasta / leiri.

Leirikirje: Jokainen leiriläinen saa ennen leiriä sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa leiriin liittyen. Luettehan kirjeen huolella! Huom. kirjeessä myös leirikohtaiset tarkennukset koskien koronan vaikutuksia leirin sisältöön ja ohjeistukset turvalliseen leirillä toimimiseen. Koska tilanne elää jatkuvasti, lähetämme kirjeen todennäköisesti vasta leiriä edeltävällä viikolla (normaalisti kirje on lähetetty n. 2 viikkoa aikaisemmin), jotta se on ajantasainen. 

Paikan peruuttaminen: Leirin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Sallalle (salla@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai leiriltä pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään leirille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille lapsille.

  • Leirin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen leirin alkua.
  • Leirin peruutuksesta alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua veloitamme leirimaksun kokonaisuudessaan.
  • Leiri voidaan peruttaa alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Jos lapsi sairastuu / loukkaantuu kesken leirin, hyvitetään jäljellä olevien leiripäivien maksu lääkärintodistusta vastaan.
  • Huom. Flunssaoireisena EI saa osallistua leirille! Flunssaoireisilta ei poikkeuksellisesti vaadita lääkärintodistusta hyvitykseen.

Huom. mikäli leiri joudutaan koronatilanteen vuoksi perumaan, tiedotamme ilmoittautuneita ja palautamme maksetut leirimaksut.

Koronatilanteen vuoksi leirien sisältöä joudutaan tarkastelemaan jokaisen leirin osalta erikseen ja osallistujia tiedotetaan ennen leirin alkua. Osallistujien on hyvä jo etukäteen varautua siihen, että maauimalaretki ei toteudu ainakaan kesäkuun leireillä ja esimerkiksi leikkejä / pelejä joudutaan rajoittamaan. Toivomme osallistujilta ymmärrystä mahdollisiin muutoksiin ja malttia haastavassa, jatkuvasti elävässä tilanteessa. Bouncen tarkoituksena on taata mahdollisimman turvallista toimintaa lapsille kulloinkin voimassa olevia ohjeita noudattaen.

Lisätietoja: salla@bounce-espoo.fi