Syyskauden ilmoittautuminen alkaa uusille lajista kiinnostuneille maanantaina 18.5. noin klo 10 ja samaan aikaan ryhmäkalenteriin tulee näkyviin ryhmien aikataulut. Ilmoittautumaan pääset täältä!

Trampoliinivoimistelu on huippuhauska laji, joka sopii kaikille lapsista aikuisiin ja aloittelijoista konkareihin! BounCen aikuisten ryhmissä kehonhallinta, kunto ja koordinaatio kehittyvät huomaamatta hauskan lajin parissa. Alle kouluikäisten ryhmissä motoriset perustaidot otetaan haltuun erilaisten temppuratojen ja leikkien kautta ja luodaan hyvä pohja varsinaisiin trampoliiniryhmiin siirtymiselle. Lasten ryhmissä opetellaan turvallisesti uusia taitoja, liikutaan iloisella fiiliksellä ja saadaan hyviä vinkkejä myös pihatrampalla hyödynnettäväksi. Nuorten ryhmissä pidetään hauskaa ja treenataan jokaisen oman tason mukaisia liikkeitä. Perheryhmä tarjoaa vanhemmille ja lapsille mahdollisuuden harrastaa yhdessä.

Uudet lajin pariin tulevat aloittavat lapsissa ja nuorissa alkeistasolta ja etenevät omaa tahtia seuraavan tason ryhmiin! Aikuisissa kaikki harjoittelevat samassa ryhmässä. Ryhmien tarkempiin kuvauksiin voit tutustua ylläolevien linkkien kautta tai vasemmasta sivupalkista kohdasta ”Harrastetoiminnan syksy 2020”.

Jokaisella uudella aloittajalla on kahden kerran kokeilumahdollisuus jäsenmaksun hinnalla. Mukaan on kuitenkin ilmoittauduttava etukäteen ja kokeilujen jälkeen ilmoitettava s.postitse (salla@bounce-espoo.fi), mikäli ei halua jatkaa.

Syyskausi alkaa 15.8.2020. Ryhmien ohjaajatietoihin tulee vielä muutoksia kesän aikana, kun ohjaajien opiskelu- ja työtilanteet vahvistuvat. Aikataulumuutoksia pyritään välttämään, mutta mahdollisista muutoksista ilmoitetaan sähköpostitse niille, joita muutokset koskevat. Osallistumismaksut pysyvät samana kuin kevätkaudella ja löydät ne täältä.

Seuraamme koronatilannetta ja Suomen hallituksen linjauksia jatkuvasti ja tiedotamme ilmoittautuneita, mikäli syksyn toimintaan joudutaan tekemään muutoksia. Mikäli syyskautta ei päästä aloittamaan, palautamme maksetut kausimaksut. Syyskauden laskujen eräpäivät ovat elokuussa.

Ps. Myös kesätoiminnassa on vielä tilaa. Seuraamme koronatilannetta ja päivitämme kesätoimintaa koskevat tiedot nettisivuillemme. Myös kesätoiminnan maksut palautetaan, mikäli leirit / kurssit perutaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: salla@bounce-espoo.fi / 045 120 5320

BOUNCEN NYKYINEN HARRASTAJA:

Olet saanut sähköpostitse infokirjeen (luettavissa myös tästä) ja erilliset ohjeet syksyn ryhmän valintaan. Nähdään syksyn treeneissä!