Freestyle Bounce on uusi, hauska ja monipuolinen matalan kynnyksen harrastus, jonka harjoituksissa otetaan vaikutteita useista eri liikuntalajeista.

Freestyle Bounce on oiva tapa aloittaa liikunnan harrastaminen ja saada positiivinen liikuntakokemus. Jokainen pääsee haastamaan itseään oman taitotasonsa puitteissa ja tunneilla liikkuminen on kaikkea muuta kuin vakavaa puuhaa! Lapsille ja nuorille suunnatut Freestyle Bounce ryhmät harjoittelevat iltapäivisin heti koulun jälkeen. Ryhmät on jaettu koululuokkien mukaan, joten voit tulla harjoittelemaan yhdessä luokkakavereidesi kanssa! Tutustu mukaansa tempaavaan harrastukseen alta ja ilmoittaudu mukaan!

Freestyle Bounce -tunneilla tärkeintä on pitää hauskaa! Tunneilla keskitytään monipuoliseen liikkumiseen ottaen vaikutteita useista eri lajeista, kuten trampoliini- ja telinevoimistelusta, parkourista, kamppailu- ja palloilulajeista yms. Saatatpa törmätä tunneilla jopa ihan uusiin höntsälajeihin! Tunnit on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa liikuntaa ennen kaikkea omaksi ilokseen ja haastaa itseään omantasoisella tekemisellä. Tunti sopii erittäin hyvin oheisharjoitteluksi kaikkiin lajeihin, joissa kehonhallinnan ja ketteryyden kehittymisestä on hyötyä.

Kauden aikana jokainen tunti on erilainen ja niiden suunnittelusta vastaavat useat eri lajien ammattitaitoiset valmentajat. Tunnit koostuvat mm. liikunnallisista leikeistä, peleistä, radoista, temppujen harjoittelusta yms. Tunneilla käytetään monipuolisesti erilaisia liikkumaan motivoivia telineitä ja välineitä. Freestyle Bounce -tunnilla kehitytään perusliikuntataidoissa eikä niinkään yhden tietyn lajin lajitaidoissa. Etenkin kehonhallinta ja ketteryys kehittyvät hauskasti ja tehokkaasti. Tavoitteenamme on saavuttaa ennen kaikkea ne lapset ja nuoret, jotka eivät ole vielä löytäneet minkään liikunnallisen harrastuksen pariin. Tunnin harjoitteet soveltuvat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin liikkujille ja ohjaajat varioivat harjoitteita kullekin osallistujalle sopivaksi.

Freestyle Bounce on monipuolinen ja liikkumaan innostava tunti, joka motivoi jatkamaan liikkumista myös vapaa-ajalla. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, sukat ja juomapullon.

Syksyn Freestyle Bounce -ryhmät:

Freestyle Bounce 1.-4.lk: Harjoitusaika maanantaisin klo 14.30-15.30 (Ryhmä ei ole vielä käynnistynyt, mikäli kiinnostuit, kysy lisää toimisto@bounce-espoo.fi)
Freestyle Bounce 3.-6.lk: Harjoitusaika perjantaisin klo 15-16

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Lisätietoja: toimisto@bounce-espoo.fi