Haemme kokopäiväistä työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen koordinoimaan ja kehittämään seuran cheerleading -toimintaa. Työajasta noin puolet on toimisto- ja puolet valmennustyötä. Valmennustyön luonne muotoutuu työntekijän kokemuksen ja koulutuksen mukaisesti. Joukkueiden valmennuksen lisäksi työhön kuuluu myös koululiikuntatuntien vetämistä sekä loma-aikojen leiritoiminnan järjestämistä. Toimistotyöaika on joustava ja sitä voi tehdä osittain etätyönä. Toimistotöihin kuuluu mm. seurakehittäminen, viestintä, muut hallinnolliset työt, kilpailuihin liittyvät työtehtävät ja tulevaisuudessa myös Tähtiseura-työ. Osa työajasta sijoittuu ilta- ja viikonloppuaikoihin. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä muun toimistotiimin kanssa.

Oletko sinä etsimämme innovatiivinen ja innokkaasti toimeen tarttuva, positiivinen ja itseohjautuva lisä jo olemassa olevaan huipputiimiimme? Haluatko olla mukana kehittämässä lajia ja seuraamme avoimin mielin uudenlaisia toimintatapoja kokeillen ja vanhoja kaavoja murtaen? Toivomme hakijoilta vahvaa lajitaustaa urheilijan ja/tai valmentajan rooleista cheerleadingin harraste- tai kilpapuolelta. Edellytämme valittavalta henkilöltä hyvää yhteistyö-, organisointi- ja viestintäosaamista sekä kattavaa kokemusta seuratoiminnasta. Työn luonteesta johtuen hakemamme henkilön tulee olla joustava ja oma-aloitteinen.

Bounce tarjoaa erinomaiset olosuhteet cheerleadingin harjoitteluun. Uudelta Kivenlahden halliltamme tulee löytymään mm. täysimittainen cheermatto, air track (10m), kuusi kilpatrampoliinia sekä paljon muita harjoittelua monipuolistavia ja liikkumaan innostavia telineitä ja välineitä. Työpaikka sijaitsee heinäkuusta alkaen Kivenlahden metroaseman läheisyydessä osoitteessa Kattilalaaksontie 1.

Katsomme eduksi, mikäli hakija on kerryttänyt kokemustaan tai kouluttautunut lajivalmennuksen lisäksi muilla kokonaisvaltaiseen urheiluvalmennukseen liittyvillä osaamisalueilla, kuten fysiikkaharjoittelussa, liikunta- ja urheiluvammoissa, ravitsemusasioissa tai muissa urheilulajeissa. Hakijalla odotetaan olevan liikunnanalan koulutus tai muu kyseiseen työhön soveltuva koulutus.

Lisätiedot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse riikka@bounce-espoo.fi 25.4. mennessä. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun huhti-toukokuun aikana. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä). Työ alkaa sopimuksen mukaan.