Cheerleading starttikurssi 7-12v maanantaisin klo 17-18

Kurssilla tutustutaan cheerleadingin perusteisiin. Harjoituksissa treenataan stuntteja (eli nostoja), akrobatiaa (mm. kuperkeikat, silta, käsilläseisonta, flikin alkeisharjoitteet jne.), avorivitreeniä sekä muita cheerleadingin lajityypillisiä harjoitteita. Harjoitukset sisältävät ohjatun alkulämmittelyn sekä ohjatun loppuverryttelyn. Kurssin harjoitteita eriytetään osallistujien taitotason mukaan. Harjoitukset sisältävät myös liikunnallisia pelejä ja leikkejä, joiden avulla treenataan monipuolisia liikuntataitoja. Maaliskuun starttikurssilta voi jatkaa huhtikuun starttikurssille.

Huhtikuun Cheerleading starttikurssi 7-12v
Maanantaisin klo 17-18
Ajalla 8.4. -6.5.2024 (5 kerran kurssi)
Kurssin hinta 50 € (+ uusille jäsenille 35 € jäsenmaksu (kalenterivuosikohtainen, sis. vakuutus)).
Sijainti: Bouncen halli (Kattilalaaksontie 1, Kivenlahti)
Ohjaaja: Hanna Tuomainen (Bouncen cheerkoordinaattori)
Lisätietoja: toimisto@bounce-espoo.fi

YLEISTÄ

Kurssille mukaan:

  • Joustavat urheiluvaatteet
  • Juomapullo
  • Sisäpelikengät (cheerkurssit)
ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumaan pääset tästä. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi nopeasti!

HUOMIOITAVAA

Kurssin toteutuminen: Kurssit toteutuvat, kun mukaan saadaan vähintään 10 osallistujaa / kurssi.

Kurssikirje: Jokainen kurssilainen saa ennen kurssin alkua sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa kurssiin liittyen. Luettehan kirjeen huolella!

Paikan peruuttaminen: Kurssin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse toimistolle (toimisto@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään kurssille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa jollekin toiselle halukkaalle.

  • Kurssin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen kurssin alkua.
  • Kurssien peruutuksesta alle viikkoa ennen kurssin alkua veloitamme kurssimaksun (ja jäsenmaksun) kokonaisuudessaan.
  • Kurssi voidaan peruuttaa alle viikkoa ennen kurssin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Huom. Flunssaoireisena EI saa osallistua kurssille! Mahdollisen sairaudesta johtuvan poissaolon voi voi korvata yleisellä korvauskerralla kauden päättymisen jälkeen.
  • Mikäli kurssi joudutaan kokonaan perumaan Bouncen toimesta, ilmoitamme osallistujille ja palautamme jo maksetun kurssi- ja jäsenmaksun. Kurssin keskeytyminen seurasta riippumattomista syistä ei oikeuta maksujen palautuksiin.

Lisätietoja: toimisto@bounce-espoo.fi tai 045 120 5320