Hei! 

Maaliskuun Bouncepostissa löytyy tietoa mm. kesän toiminnasta, toimiston kausikuulumisia ja kuukauden vastuullisuusnosto. 

Aikuisten tramppakurssi 

Aikuisten tramppakurssi alkaa 15.3.! Mukaan voi ilmoittautua niin uudet harrastajat kuin jo pidempään hyppineet, sillä harjoitteita pystytään eriyttää osallistujan taitotasolle sopivaksi. Harjoituksissa treenataan yhdessä hyvässä hengessä oman kunnon ja taustan mukaan! Kurssilla pääset oppimaan trampoliinivoimistelun tekniikoita ja kehittämään kehonhallintaasi. 

Perjantaisin klo 17.30-19.00
Ajalla 15.3.- 19.4.2024
Kurssin hinta on 75€ (+ uusille harrastajille jäsenmaksu 35€/ kalenterivuosi) 

Loppukauden harrasteryhmät -50% 

Loppukauden harrasteryhmien harjoitusmaksusta saa nyt –50%! Ota itsellesi toinen treenikerta, kokeile uutta lajia tai tuo vaikka perheenjäsenesi treenaamaan! Hoikasta näette ryhmät, joissa on vielä vapaita treenipaikkoja. Kun ilmoittaudut uuteen ryhmään, niin lasku muodostuu automaattisesti täysihintaisena. Toimisto korjaa laskun ja lähettää uuden laskun päivitetyllä summalla sähköpostitse. 

Kesäleirit 

Kesäleirit ovat täyttyneet vauhdilla! Vielä kuitenkin löytyy vapaita paikkoja kaikille leireille, oma paikka kannattaa varata mahdollisimman pian! Bounce järjestää kesällä liikunnallisia päiväleirejä 7-12-vuotiaille lapsille cheerleadingissa ja trampassa.  Leireillä on ohjattua toimintaa klo 9.00-15.00, mutta ohjaajat ovat paikalla klo 8.00-16.00 joustavan saapumisen ja lähtemisen mahdollistamiseksi. Lisätietoja saatte leireistä toimisto@bounce-espoo.fi ja nettisivuiltamme 

Kesän leirien ajankohdat:
Ma-Pe 3.-7.6. BOUNCEN KESÄLEIRIT 1 Kesäloman cheerleading- ja trampoliinivoimisteluleirit
Ma-Pe 10.-14.6. BOUNCEN KESÄLEIRIT 2 Kesäloman cheerleading- ja trampoliinivoimisteluleirit
Ma-Ke 17.-19.6. BOUNCEN KESÄLEIRIT 3 Kesäloman cheerleading- ja trampoliinivoimisteluleirit
Ma-Pe 24.-28.6 BOUNCEN KESÄLEIRIT 4 Kesäloman cheerleading- ja trampoliinivoimisteluleirit 

Leirien lisäksi kesälle on tulossa lyhytkursseja, joista tiedotetaan tarkemmin lähempänä kesää. 

Bouncen vastuullisuustyö – Maaliskuun nosto 

Urheiluharrastuksesta saa parhaimmillaan iloa, onnistumisia ja hyviä ystäviä. Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa edistetään jokaisen oikeutta nauttia urheilusta turvallisesti sekä tulla kohdelluksi yhdenvertaisesti ja kunnioittavasti. Myös me seurana haluamme tarjota turvallisen harrastustoimintaympäristön jokaiselle lapselle, nuorelle ja aikuiselle sekä kaikille seuran toiminnassa mukana oleville työntekijöille, valmentajille, ohjaajille sekä vapaaehtoisille. Seurassamme on nollalinja kiusaamiselle ja kaikenlaiselle epäasialliselle kohtelulle. Mikäli epäasiallista käytöstä ilmenee haluamme seurana puuttua välittömästi tilanteeseen. 

Seuralla on käytössä ongelmanratkaisupolku. Ongelmanratkaisupolkua käytetään, jos seuratoiminnassa ilmenee seuran arvojen tai sääntöjen vastaista toimintaa. Ongelmanratkaisupolku koskee kaikkia seuran toiminnassa mukana olevia henkilöitä.  

Lisäksi haluamme nostaa myös Et ole yksin- palvelun, joka on Suomen ensimmäinen kohdennettu tukipalvelu, josta epäasiallisen käytöksen kohteeksi joutunut voi olla yhteydessä ja saada apua. Seuran ohjaajat ja työntekijät ovat myös suorittaneet Et ole yksin verkkokoulutuksen, joka on osa seuran vastuullisuustyötä.  

Tehdään yhdessä urheilusta turvallista. 

Laskutus 

Varmistattehan, että olette maksaneet sekä Bouncen kausimaksun että jäsenmaksun! Vuoden 2024 jäsenmaksuja on rästissä vielä huomattava määrä, joten hoidattehan laskun kuntoon pikimmiten!  Mikäli haluatte sopia maksujärjestelyistä, otattehan yhteyttä toimisto@bounce-espoo.fi. 

Hallin naulakot lavalla 

Hallin lavalle on tehty koteloinnit, jonka seurauksena saimme käyttöömme paljon uusia seinänaulakkoja lavalle. Omat ulkovaatteet voi tuoda jatkossa lavan naulakkoihin. Jätättehän kuitenkin kengät eteiseen! 

Seuran kausikuulumiset 

Harjoituskausi alkaa olla puolivälissä ja seurassa syksyn toiminnan suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa. Tulemmekin lähettämään kaikille Bouncelaisille palautekyselyn maaliskuun loppupuolella, jossa keräämme palautetta toiminnastamme. Palautteen avulla pyrimme kehittämään toimintaamme. 

Toimistolla on toiminnan suunnittelun lisäksi valmistauduttu syksyn Tähtiseura-auditointeihin. Seuralla on edessä syksyllä voimistelun lasten ja nuorten uudelleenauditointi sekä cheerleadingin puolella ensimmäinen lasten ja nuorten Tähtiseura-auditointi. Auditointeihin valmistaudutaan analysoimalla seuran toimintaa ja vertaamalla sitä Tähtiseuraohjelmaan asetettuihin vaatimuksiin. Tähtiseuratoimintaa seurassa hoitaa toimiston työntekijät yhteistyössä hallituksen kanssa. 

Keväälle on mahtunut myös erilaisia koulutuksia, joihin seuran ohjaajat ja valmentajat ovat päässeet osallistumaan. Cheerleading- ja tramppavalmentajat ovat käyneet kouluttautumassa Eurooppalaisten huippuvalmentajien johdolla trampoliinivoimistelussa ja tumblingissa helmikuussa Espoossa. Alkukaudesta myös osa valmentajista osallistui trampoliinivoimistelun lajikoulutukseen. Maaliskuussa tiedossa on myös seuran oma taidon oppimisen ja opettamisen koulutus, jossa käydään läpi myös akrobatian alkeita. Kouluttamalla ohjaajiamme ylläpidämme ja kehitämme heidän ohjaus- ja lajitaitojaan.  

Syyskaudelle ilmoittautumisesta on jo tullut kyselyitä. Syyskauden ilmoittautuminen käynnistyy Bouncen kevätkaudella mukana olleille 29.4. klo 10. Uusille harrastajille syyskauden ilmoittautuminen käynnistyy 6.5. klo 10. Lähetämme syyskaudelle ilmoittautumisesta vielä lähempänä lisää infoa. 

Ps. Järjestämme huomenna lauantaina 9.3. talviriehan klo 15-17, tulettehan paikalle koko perheen voimin! Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Lisätietoja löydätte täältä. 

Kevätterveisin, 
Bouncen toimisto