Bounce järjestää 2.-6.8. cheerleading- ja trampoliinipainotteiset liikuntaleirit, joissa on vielä muutamia paikkoja jäljellä!

Leireillä harjoitellaan valitsemaasi lajia, pelataan erilaisia liikunnallisia pelejä ja leikkejä, osallistutaan leiriolympialaisiin sekä vietetään aikaa mukavassa porukassa!

Katso tarkemmat tiedot täältä ja ilmoittaudu mukaan!

Nähdään elokuussa!

 

 

ILOISTA JA TURVALLISTA LEIRITOIMINTAA HAUSKAN LAJIN PARISSA

Bouncen kokopäiväinen liikuntaleiri sisältää monipuolisesti akrobatiaa, pelejä ja leikkejä sekä harjoittelua oikeilla kilpatrampoliineilla. Leirillä opitaan hauskoja ja turvallisia tramppatemppuja, joiden osaamista voi hyödyntää myös kotitrampalla! Lisäksi vietetään mukavaa aikaa yhdessä leirikavereiden kanssa. Leiri päättyy huikeisiin leiriolympialaisiin, joissa kisaillaan hyvässä ja kannustavassa hengessä! Tarkoituksena on nauttia liikunnasta ja kesästä iloisin mielin. Tältä sivulta alempaa löytyy leirien alustava päiväohjelma. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Leirille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Leirille ei tarvita aiempaa lajitaustaa voimistelusta tai muista lajeista. Leirillä opitaan osaavien ohjaajien johdolla uusia temppuja ja taitoja jokaisen oman tason mukaan. Osallistujia jaetaan tarvittaessa pienryhmiin, jotta kaikille voidaan tarjota sopivasti haastetta! Leirille voivat osallistua kaikki 7-12-vuotiaat. Trampoliiniharjoittelu tapahtuu viidellä isolla kilpatrampoliinilla. Lisäksi harjoitteita ja temppuja tehdään myös tuplaminitrampoliinilla, air trackilla ja minitrampoliinilla.

Cheerleading-liikuntaleirillä tutustutaan cheerleadingin alkeisiin ja harjoitellaan stunttien eli nostojen alkeita sekä akrobatiaa. Leirillä on myös erilaisia pelejä ja leikkejä sekä leiriolympialaiset! Leirille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki cheerleadingista kiinnostuneet. Leiri on hyvä mahdollisuus tutustua lajiin sekä uusiin valmentajiimme. Cheerleading-leirin päiväaikataulu on pääpiirteittäin samanlainen trampoliinileirin kanssa. Trampoliiniharjoittelu korvautuu cheerleadingillä, mutta myös trampalla päästään hyppimään! Leirin jälkeen cheerleadingia voi jatkaa syksyn joukkueissa!

PAIKKA JA AIKATAULU

Leiri pidetään Bouncen salissa Kerassa (Kutojantie 12). Aktiivista leireilyä on joka päivä klo 9 – 15. Ohjaajat ovat paikalla klo 8 – 16, joten paikalle voi halutessaan saapua jo klo 8 ja lähteä joustavasti klo 15 ja 16 välissä.
Leiripäiviin kuuluu monipuolinen lounas, joka sisältyy leirin hintaan.

 

Lisätietoja leiristä löydät täältä!