Elokuussa Bouncella tapahtuu! Katso alta mitä kaikkea kivaa elokuussa on luvassa!

Leirit

Elokuun alussa (2.-6.8.) Bounce järjestää kaksi lasten päiväleiriä; cheerleading- ja trampoliinipainotteisen liikuntaleirin!

Cheerleading-painotteisella liikuntaleirillä treenataan stuntteja (eli nostoja), akrobatiaa (kärrynpyörät, siltakaadot, arabialaiset jne.), harjoitellaan cheerliikkeitä airtrackilla ja isolla trampoliinilla, pelataan ja leikitään erilaisia pelejä sekä nautitaan viimeisestä kesälomaviikosta iloisessa seurassa! Aikaisempaa kokemusta cheerleadingista ei tarvita, vaan leirillä aloitetaan harjoittelu cheerleadingin perusteista.

Trampoliinipainotteisella liikuntaleirillä treenataan trampalla uusia taitoja, pelaillaan ja leikitään, kisaillaan leiriolympialaisissa sekä vietetään kesäloman pomputtavinta viikkoa loistoseurassa! Leirillä ei tarvita aiempaa kokemusta trampoliinivoimistelusta. Trampoliiniharjoittelu tapahtuu pienryhmissä, joissa jokainen harjoittelee itselleen sopivan taitotason mukaisia liikkeitä. Vastaavasti trampoliinivoimistelua aiemmin harrastaneet voivat edetä oman tasonsa mukaisesti aina haastavampiin liikkeisiin.

Lisätietoja, ilmoittautumisohjeet ja hintatiedot leireistä löytyvät täältä.

 

Maksuttomat kokeilukerrat

Cheerleadingin kokeilukerrat

Torstaina 5.8.

klo 16.30-18.00 minit (7-12v)
klo 18.00-19.30 junnut (13-18v)

Ilmoittaudu sähköpostilla mukaan Cheerleadingin lajikokeiluun! Kokeilukerta sopii kaiken tasoisille liikkujille, aloittelijoista edistyneempiin. Mukaan tarvitset joustavat vaatteet, sukat ja juomapullon. Lisäksi mukaan voi ottaa sisäpelikengät.

Trampoliinivoimistelun kokeilukerrat

Maanantai 2.8.:

klo 17-18 (6-9v.)
klo 18-19 (9-12v)

Keskiviikko 4.8.:

klo 17-18 (12-16v.)

Torstai 5.8.:

klo 17-18 (6-9v)
klo 18-19 (9-12v)

Jokaiseen trampoliinikokeiluun otetaan 6 osallistujaa. Ilmoittautuminen sähköpostilla etukäteen! Trampoliinivoimistelun kokeilukerrat sopivat kaiken tasoisille liikkujille, aloittelijoista edistyneempiin. Mukaan tarvitset joustavat vaatteet, sukat ja juomapullon.

Alle kouluikästen temppukerhojen kokeilukerrat

Tiistai 3.8.:

klo 16.45-17.30 Minibounce (1-4v.)
klo 17.30-18.15 MiniNinjat (3-6v.)

Keskiviikko 4.8.:

klo 17-17.45 MiniLiikkari (2-4v)

 

Lisätietoa kokeilukerroista ja tuntikuvaukset löydät täältä.

Kokeilujen ilmoittautuminen on käynnissä ja ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen riikka@bounce-espoo.fi. Laita viestiin nimesi + mille kokeilukerralle olet tulossa + vanhemman puhelinnumero. Saat takaisin vahvistuksen ilmoittautumisesta. Ilmoittauduthan viimeistään kokeilukertaa edeltävänä päivänä. Lisätietoja: riikka@bounce-espoo.fi / 045 314 0847. Huomaathan, että kokeilukerroille otetaan rajoitettu määrä osallistujia.

Trampoliinivoimistelun ja cheerleadingin syyskausi alkaa

Trampoliinivoimistelu

Bounce järjestää syksyllä trampoliinivoimistelun harrasteryhmiä lapsille, nuorille ja aikuisille! Ryhmiä löytyy aina vasta-alkajista edistyneisiin. Katso aikataulu ryhmäkalenterista!

Cheerleading

Syksyllä meillä aloittaa myös viisi uutta cheerleading-joukkuetta:

MINIT (7-12 V.)

BOUNCE BEAMING (1x/vk)

(18.8. alkaen) ke klo 17.00-18.30

BOUNCE BUBBLY (1x/vk)

(18.8. alkaen) ke klo 18.30-20.00

BOUNCE BLISSFUL (2x/vk)

(16.8. alkaen) ma ja to klo 17.00-19.00

JUNNUT (13-18 V.)

BOUNCE BLAZING (1x/vk)

(19.8. alkaen) to klo 18.30-20.00

BOUNCE BRAVE (2x/vk)

(16.8. alkaen) ma klo 18.00-20.00 ja to klo 18.30-20.00 (yhteiset treenit Braven kanssa)

Bounce Brave ja Bounce Blissful ovat cheerleadingin harrastejoukkueita. Joukkueet ovat tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harjoitella lajia kahdesti viikossa, mutta myös niille, joilla on aiempaa kokemusta cheerleadingista, jostakin voimistelulajista tai esim. tanssista. Harjoitukset koostuvat pääasiassa stunteista eli nostoista, akrobatiasta ja muista lajin osa-alueista.

Bounce Blazing ja Beaming ovat cheerleadingin starttijoukkueita, joissa pääsee tutustumaan cheerleadingin perusteisiin. Joukkue on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille lapsille ja nuorille aiemmasta liikuntataustasta riippumatta. Starttijoukkueiden harjoitukset koostuvat myös pääasiassa stunteista eli nostoista, akrobatiasta ja muista lajin osa-alueista. Suuren kysynnän vuoksi avasimme uuden 7-12-vuotiaiden starttijoukkueen Bounce xx, joka harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.30-20.00!

Bouncella on huippuolosuhteet cheerleadingin harrastamiseen! Käytössä on kaksi isoa salia, joissa on cheermatto, sekä iso airtrack ja kilpatrampoliineja. Meillä on myös innostavat ja arvokisoissakin menestyneet valmentajat!

Joukkueisiin pääset ilmoittautumaan täältä.

 

Alle kouluikäisten toiminta

MiniLiikkari (2-4 -vuotias ja aikuinen)

Tunti on ohjattu ja kestoltaan 45min. Tunti koostuu leikkimielisestä alkuverryttelystä ja teeman mukaisesta ohjatusta toiminasta, jossa aikuinen ja lapsi pääsevät yhdessä kokemaan liikunnan riemua. Tunnin loppupuolella on hetki vapaata temppuilua oman aikuisen kanssa ja päättyy yhteiseen loppurentoutukseen.

MiniBounce (1-4 -vuotias ja aikuinen)

MiniBounce ryhmässä on luvassa vauhdikas temppurata, pomppimista, kiipeilyä, leikkimistä ja paljon muuta hauskaa. MiniBounce tunnilla liikutaan vapaamuotoisesti oman aikuisen kanssa. Ohjaaja järjestää inspiroivan ympäristön, jossa lasten ja aikuisten on turvallista ja hauskaa liikkua. Lapset ovat oman aikuisen valvonnassa, mutta ohjaajalta saa apua, ideoita ja vinkkejä liikkumiseen. Hauskan tekemisen lomassa kehittyvät niin perusliikuntataidot ja motoriikka kuin sosiaaliset taidotkin!

MiniNinjat

MiniNinjojen temppu- ja tramppakerhossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelu- ja perusliikuntataitoja hauskojen teemojen ja temppuratojen avulla. Tavoitteena on innostaa lapsi erilaiseen kierimiseen, kiipeämiseen, tasapainoiluun sekä kuperkeikkojen ja muiden perusakrobatiataitojen opetteluun. Lisäksi opetellaan trampoliinivoimisteluun valmistavia taitoja minitrampoliinilla ja kokeillaan isolla kilpatrampoliinilla hyppimistä. Lapset ovat harjoituksissa ilman omaa aikuista.

Lisätietoa alle kouluikäisten toiminnasta löytyy tältä.

 

Ryhmäkalenterissa näkyy kaikki syksyn ryhmät ja aikataulut. Ilmoittautumaan pääset täältä!

 

Cheerleading-kurssi

Järjestämme neljän kerran (perjantai 20.8.-10.9.) cheerleadingin starttikurssin, joka on loistava keino päästä tutustumaan Bouncen cheerleading-toimintaan ilman sitoutumista joukkueeseen koko kaudeksi.

Kurssilla harjoitellaan stuntteja (eli nostoja), akrobatiaa sekä muita cheerleadingin osa-alueita.
Kurssin jälkeen harjoittelua voi jatkaa Bouncen cheerleading-joukkueissa. Elokuun kurssin jälkeen joukkueisiin siirtyville hyvitetään kurssimaksun osuus cheerleadingin kausimaksusta.
Hinta: 45 € kurssimaksu (+ uusille jäsenille 30 € jäsenmaksu, joka sisältää Jumppaturva-vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa vuoden 2021, joten sitä ei tarvitse maksaa uudelleen, vaikka jatkaisi myöhemmin syksyllä joukkueessa).
Osoite: Kutojantie 12, Espoo
Mitä mukaan: Joustavat urheiluvaatteet, juomapullo, sisäpelikengät ja intoa oppia uutta!
Mikäli syksyn toiminnasta tai sopivan ryhmän löytymisestä heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä Petriinaan (petriina@bounce-espoo.fi / p. 045 120 5320 )