Bounce järjestää elokuun alussa cheerleadingin, trampoliinivoimistelun ja temppukerhojen kokeilukertoja! Lajikokeilut järjestetään Voimisteluseura BounCen salilla osoitteessa Kutojantie 12, 02630 Espoo.

Cheerleadingin kokeilukerrat

Torstaina 5.8.

klo 16.30-18.00 minit (7-12v)
klo 18.00-19.30 junnut (13-18v)

Ilmoittaudu sähköpostilla mukaan Cheerleadingin lajikokeiluun! Kokeilukerta sopii kaiken tasoisille liikkujille, aloittelijoista edistyneempiin. Mukaan tarvitset joustavat vaatteet, sukat ja juomapullon. Lisäksi mukaan voi ottaa sisäpelikengät.

Trampoliinivoimistelun kokeilukerrat

Maanantai 2.8.:

klo 17-18 (6-9v.)
klo 18-19 (9-12v)

Keskiviikko 4.8.:

klo 17-18 (12-16v.)

Torstai 5.8.:

klo 17-18 (6-9v)
klo 18-19 (9-12v)

Jokaiseen trampoliinikokeiluun otetaan 6 osallistujaa. Ilmoittautuminen sähköpostilla etukäteen! Trampoliinivoimistelun kokeilukerrat sopivat kaiken tasoisille liikkujille, aloittelijoista edistyneempiin. Mukaan tarvitset joustavat vaatteet, sukat ja juomapullon.

 

Alle kouluikästen temppukerhojen kokeilukerrat

Tiistai 3.8.:

klo 16.45-17.30 Minibounce (1-4v.)
klo 17.30-18.15 MiniNinjat (3-6v.)

Keskiviikko 4.8.:

klo 17-17.45 MiniLiikkari (2-4v)

 

MiniLiikkari (2-4 -vuotias ja aikuinen)

Tunti on ohjattu ja kestoltaan 45min. Tunti koostuu leikkimielisestä alkuverryttelystä, jonka jälkeen on teeman mukaista ohjattua toimintaa, jossa aikuinen ja lapsi pääsevät yhdessä kokemaan liikunnan riemua. Tunnin loppupuolella on hetki vapaata temppuilua oman aikuisen kanssa ja päättyy yhteiseen loppurentoutukseen.

MiniBounce (1-4 -vuotias ja aikuinen)

MiniBounce ryhmässä on luvassa vauhdikasta temppurataa, pomppimista, kiipeily, leikkimistä ja paljon muuta hauskaa. MiniBounce tunnilla liikutaan vapaamuotoisesti oman aikuisen kanssa. Ohjaaja järjestää inspiroivan ympäristön, jossa lasten ja aikuisten on turvallista ja hauskaa liikkua. Lapset ovat oman aikuisen valvonnassa, mutta ohjaajalta saa apua, ideoita ja vinkkejä liikkumiseen aina tarvittaessa. Hauskan tekemisen lomassa kehittyvät niin perusliikuntataidot ja motoriikka kuin sosiaaliset taidotkin!

MiniNinjat

MiniNinjojen temppu- ja tramppakerhossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelu- ja perusliikuntataitoja hauskojen teemojen ja temppuratojen avulla. Tavoitteena on harjoitella kierimistä, kiipeämistä, tasapainoilua sekä kuperkeikkoja. Lisäksi opetellaan trampoliinivoimisteluun valmistavia taitoja minitrampoliinilla ja kokeillaan isolla kilpatrampoliinilla hyppimistä. Lapset ovat harjoituksissa ilman omaa aikuista.

Ilmoittautuminen

Jos sinulla on esim. liikuntarajoite tai muita erityistarpeita, niin otathan yhteyttä ennen ilmoittautumista, niin varmistetaan yhdessä, soveltuuko toiminta sinulle.

Ilmoittautumiset alkavat 1.7. Ilmoittautuminen kokeilukerroille sähköpostilla osoitteeseen riikka@bounce-espoo.fi. Laita viestiin nimesi + mille kokeilukerralle olet tulossa + vanhemman puhelinnumero. Saat takaisin vahvistuksen ilmoittautumisesta. Ilmoittauduthan viimeistään kokeilukertaa edeltävänä päivänä. Lisätietoja: riikka@bounce-espoo.fi / 045 314 0847.

Toimintaan mukaan vain terveenä. Muutokset mahdollisia.

Järjestämme kokeilukertoja myös Espoo-päivänä 28.8. Espoo-päivän aikataulut löydät täältä.