Syyskauden ilmoittautuminen on auki! Ryhmäkalenterissa näkyy syksyn ryhmät ja aikataulut. Ilmoittautumaan pääset täältä!

Bouncella on syksyllä ryhmiä cheerleadingissa ja trampoliinivoimistelussa. Trampoliinivoimistelu on huippuhauska laji, joka sopii kaikille lapsista aikuisiin ja aloittelijoista konkareihin!  Alle kouluikäisten ryhmissä motoriset perustaidot otetaan haltuun erilaisten temppuratojen ja leikkien kautta ja luodaan hyvä pohja varsinaisiin trampoliiniryhmiin siirtymiselle. Lasten ryhmissä opetellaan turvallisesti uusia taitoja, liikutaan iloisella fiiliksellä ja saadaan hyviä vinkkejä myös pihatrampalla hyödynnettäväksi. Nuorten ryhmissä pidetään hauskaa ja treenataan jokaisen oman tason mukaisia liikkeitä. Perheryhmä tarjoaa vanhemmille ja lapsille mahdollisuuden harrastaa yhdessä. BounCen aikuisten ryhmissä kehonhallinta, kunto ja koordinaatio kehittyvät huomaamatta hauskan lajin parissa. Uudet lajin pariin tulevat aloittavat alkeistasolta ja etenevät omaa tahtia seuraavan tason ryhmiin! Aikuisissa kaikki harjoittelevat samassa ryhmässä oman tason mukaan. Voit lukea tasokuvauksista lisää täältä.

Cheerleading on mukaansatempaava joukkuelaji, joka sopii jokaiselle. Harrastus on helppo aloittaa ja mukaan harjoituksiin tarvitset vain sisäliikuntavaatteet, sisäpeli- tai cheerleading-kengät ja juomapullon. Seuramme tarjoaa upeat puitteet cheerleading-harjoitteluun jo aivan mini-ikäisistä alkaen.

Jokaisella uudella harrastajalla on kahden kerran kokeilumahdollisuus jäsenmaksun hinnalla. Mukaan on kuitenkin ilmoittauduttava etukäteen ja kokeilujen jälkeen ilmoitettava s.postitse (petriina@bounce-espoo.fi), mikäli ei halua jatkaa.

Syyskausi alkaa lauantaina 14.8.2020. Ryhmien ohjaajatietoihin tulee vielä muutoksia kesän aikana, kun ohjaajien opiskelu- ja työtilanteet vahvistuvat. Aikataulumuutoksia pyritään välttämään, mutta mahdollisista muutoksista ilmoitetaan sähköpostitse niille, joita muutokset koskevat.

Ps. Myös kesän kursseilla ja leireillä on vielä tilaa! Kurkkaa trampoliinivoimistelun ja cheerleadingin kurssit täältä ja leiriaikataulut täältä!

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: petriina@bounce-espoo.fi / 045 120 5320

BOUNCEN KEVÄTKAUDEN HARRASTAJA:

Olet saanut sähköpostitse infokirjeen ja erilliset ohjeet syksyn ryhmiin ilmoittautumiseen. Nähdään syksyn treeneissä!