Syysloman leirien ilmoittautuminen on nyt auki!

Syyslomalla järjestetään kaksi leiriä:

Cheerleading-leiri (ma 18.10. – ke 20.10.)

Trampoliinipainotteinen liikuntaleiri (ke 20.10. – pe 22.10.)

 

ILOISTA JA TURVALLISTA LEIRITOIMINTAA HAUSKAN LAJIN PARISSA

TRAMPOLIINI

Bouncen kokopäiväinen liikuntaleiri sisältää monipuolisesti akrobatiaa, pelejä ja leikkejä sekä harjoittelua oikeilla kilpatrampoliineilla. Leirillä opitaan hauskoja ja turvallisia tramppatemppuja, joiden osaamista voi hyödyntää myös kotitrampalla! Lisäksi vietetään mukavaa aikaa yhdessä leirikavereiden kanssa. Leiri päättyy huikeisiin leiriolympialaisiin, joissa kisaillaan hyvässä ja kannustavassa hengessä! Tarkoituksena on nauttia liikunnasta ja kesästä iloisin mielin. Tältä sivulta alempaa löytyy leirien alustava päiväohjelma. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Leirille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Leirille ei tarvita aiempaa lajitaustaa voimistelusta tai muista lajeista. Leirillä opitaan osaavien ohjaajien johdolla uusia temppuja ja taitoja jokaisen oman tason mukaan. Osallistujia jaetaan tarvittaessa pienryhmiin, jotta kaikille voidaan tarjota sopivasti haastetta! Leirille voivat osallistua kaikki 7-12-vuotiaat. Trampoliiniharjoittelu tapahtuu viidellä isolla kilpatrampoliinilla. Lisäksi harjoitteita ja temppuja tehdään myös tuplaminitrampoliinilla, air trackilla ja minitrampoliinilla.

CHEERLEADING

Cheerleading-liikuntaleirillä harjoitellaan erilaisia stuntteja eli nostoja, cheerhyppyjä, avorivitreeniä sekä akrobatiaa. Leirillä on myös erilaisia pelejä ja leikkejä sekä leiriolympialaiset! Leirille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki cheerleadingista kiinnostuneet. Leiri on hyvä mahdollisuus tutustua lajiin sekä valmentajiimme. Cheerleading-leirin päiväaikataulu on pääpiirteittäin samanlainen trampoliinileirin kanssa.

Cheerleading-leirillä harjoitellaan cheerleadingin oheisharjoitteita airtrackilla ja päästään myös testaamaan oikeita kilpatrampoliineja ja tuplaminitrampoliinia! Leirin huipentuu leiriolympialaisiin, jossa päästään kisailemaan leikkimielisesti joukkueissa. Mikäli cheerleading-kärpänen puraisi leirillä, voi sen jälkeen treenaamista jatkaa syksyn joukkueissa!

PAIKKA, AIKATAULU JA HINNAT

Leiri pidetään Bouncen salissa Kerassa (Kutojantie 12). Aktiivista leireilyä on joka päivä klo 9 – 15. Ohjaajat ovat paikalla klo 8 – 16, joten paikalle voi halutessaan saapua jo klo 8 ja lähteä joustavasti klo 15 ja 16 välissä.
Leiripäiviin kuuluu monipuolinen lounas, joka sisältyy leirin hintaan.

Leirihinnat:

  • Syyslomaleiri (3pv) : 105€ 
    • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset: 95€
  • Jokaisen leirille osallistuvan on maksettava lisäksi Bouncen jäsenmaksu 30€. Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa koko vuoden 2021.

Hinnat sisältävät ruokailut ja leiriaktiviteetit.

LEIRIPÄIVÄN AIKATAULU

Alla on kuvattuna trampoliinileirin yleinen päiväaikataulu, johon saattaa tulla pieniä muutoksia päivistä ja erikoisohjelmasta johtuen. Ensimmäisenä päivänä leikit ja pelit painottuvat ryhmäytymiseen ja lajiharjoittelu välineisiin ja turvallisiin tekniikoihin tutustumiseen. Trampoliiniharjoittelun lisäksi leirillä kokeillaan myös muita lajeja.

Klo. 8 – 9 Leirille saapuminen, vapaata valvottua toimintaa

Klo. 9.00 – 9.30 Alkuverryttely (pelit, leikit yms.)

Klo. 9.30 – 11.00 Trampoliiniharjoittelua (omaa vuoroa odottaessa pelejä, leikkejä ja lajia tukevia harjoitteita permannolla, minitrampoliinilla, tuplaminitrampoliinilla ja air trackilla) / Cheerleading-harjoitukset

Klo. 11.00 – 12.00 Ruokailu + vapaata valvottua toimintaa

Klo. 12.00 -12.45 Kevyitä ja rauhallisia pelejä ja leikkejä sekä alkuverryttely

Klo. 12.45 – 14.45 Trampoliiniharjoittelua / Cheerleading-harjoitukset

Klo. 14.45 – 15.00 Välipala

Klo. 15.00 – 16.00 Vapaata valvottua toimintaa, kotiin lähtö

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen syysloman leireille on auki ja ilmoittautumaan pääset tästä.

Lisätietoja leireistä löydät täältä.

 

Tervetuloa leireille!