Cheerleading-valmentajaksi Bouncelle?

Voimisteluseura Bounce Espoo ry on trampoliinivoimisteluun erikoistunut urheiluseura. Laajensimme toimintaamme cheerleadingiin vuonna 2021! Olisitko sinä Bouncen uusi cheerleading-valmentaja tai apuvalmentaja? Haluatko olla mukana kehittämässä lajia seurassamme alusta alkaen ja osallistumaan lajia koskevaan suunnitteluun? Kokeneena työnantajana Bounce tarjoaa loistavat lähtökohdat niin harraste- kuin kilpatasonkin harrastamiseen.

Onko sinulla aiempaa kokemusta cheerleadingistä harrastuksena tai sen valmentamisesta? Oletko innostava ja heittäytyvä ohjaaja ja tykkäät työskennellä lasten ja nuorten parissa? Oletko tiimipelaaja ja haluat kehittää itseäsi ja seuraasi itseohjautuvalla ja työhön sitoutuneella asenteella?

Haemme vastuu- ja apuvalmentajia tuntityöhön ohjaamaan lasten ja nuorten cheerleadingin harrasteryhmiä 1-3x viikossa. Työaikatoiveesi pyritään ottamaan huomioon harjoitusaikatauluja suunnitellessa, työajat painottuvat kuitenkin arki-illoille. Ohjauspalkkio määräytyy mm. koulutusten ja valmennuskokemuksen perusteella. Kannustamme työntekijöitämme kouluttautumaan jatkuvasti, jotta voimme taata harrastajille laadukkaan ja turvallisen harrastuksen. Bouncen tiimissä on tällä hetkellä 4 kokopäiväistä työntekijää sekä 15 tuntiohjaajaa.

Bounce tarjoaa erinomaiset olosuhteet cheerin harjoitteluun. Meiltä löytyy 5 kilpatrampoliinia, air track (10m), isot permantoalueet sekä paljon muita treenejä monipuolistavia ja liikkumaan innostavia välineitä. Kaikki välineet ovat jatkuvasti paikoillaan kahdessa eri hallissa, joissa molemmissa riittää myös korkeutta.

Työpaikka sijaitsee Keran juna-aseman vieressä (Leppävaarasta junalla 5min) osoitteessa Kutojantie 12.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen petriina@bounce-espoo.fi

Toimi pian! Haku päättyy sopivien valmentajien löydyttyä. Työ alkaa heti. Olethan yhteydessä kaikissa lisäkysymyksissä petriina@bounce-espoo.fi