Bouncen kausi alkaa 1.2. koronakoordinaatioryhmän ohjeita noudattaen.

Kevätkauden aloitus / lapset ja nuoret
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä teki iloksemme eilen 27.1. päätöksen, jonka mukaan alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta voidaan avata turvallisuusohjeita noudattaen. Tämä tarkoittaa sitä, että lasten ja nuorten harrasteryhmät alkavat suunnitellusti maanantaina 1.2.2021! Mukaan mahtuu uusia harrastajia, avoinna olevat ryhmät ja aikataulut näkyvät ryhmäkalenterista.

Toimintansa aloittavat saavat infokirjeen sähköpostitse ennen ensimmäistä harjoituskertaa. Kirje sisältää tarkemmat aikataulut (juhlapyhät, tapahtumat, lomat) sekä harjoituksissa noudatettavat turvallisuusohjeet. Muistattehan, että jäsenmaksu (30e) tulee olla maksettuna ennen ensimmäisiä harjoituksia.

Mikäli haluatte peruuttaa kevätkauden osallistumisen, pyydämme ilmoittamaan siitä pikimmiten osoitteeseen petriina@bounce-espoo.fi. Peruutus on kuluton ennen kauden alkua tehtäessä.

Kevätkauden aloitus / perheet ja aikuiset
Valitettavasti rajoitukset yli 20-vuotiaiden harrastustoiminnan osalta jatkuvat, eikä aikuisten treenejä näin ollen voida toistaiseksi aloittaa. Rajoitukset koskevat myös toimintaa, jossa on mukana lasten vanhempia: minibounce ja koko perhe pomppii. Aikuiset, minibouncelaiset ja koko perhe pomppii -ryhmäläiset saavat erillisen infon sähköpostitse viimeistään huomenna.

Kevätkauden laskutus ja mahdolliset koronarajoitukset
Taloudellinen tilanne ja epävarmuus haastavat perheitä ja seuraa. Kausimaksut ovat suuri taloudellinen panostus teille osallistujille epävarmassa tilanteessa ja toisaalta toiminnan mahdolliset keskeytykset sekä maksujen periminen ja palauttaminen ovat seuralle kuormittavia prosesseja. Tämän vuoksi olemme päätyneet nyt käynnistyvän toiminnan (lapset ja nuoret) osalta seuraavaan ratkaisuun:

Kevätkauden maksu on jaettu neljään kuukausierään. Eräpäivä on jokaisen kuun 15. päivä. Kuukauden maksu tulee suorittaa, mikäli toiminta toteutuu vähintään kahden viikon harjoituskertoja vastaavan määrän kyseisen kalenterikuukauden aikana.

Toimintaan sitoudutaan kuukausieristä huolimatta koko kaudeksi, eivätkä harrastajan omista syistä johtuvat pois jäännit oikeuta kuukausimaksun maksamatta jättämiseen. Pidemmissä sairaspoissaoloissa voi hyvitystä hakea lääkärin todistusta vastaan. Mikäli harjoituksia joudutaan perumaan treeneissä tapahtuneen korona-altistumisen vuoksi, järjestetään tilalle korvaavat harjoitukset myöhemmin. Kevätkauden voi halutessaan maksaa kokonaan kerralla. Toiminnan mahdollisista keskeytyksistä ei kuitenkaan silloin makseta hyvityksiä.

Kevätkauden laskut lähetetään syksyltä jatkaneille ensi viikon aikana. Uusien harrastajien jo aiemmin lähteneet laskut käydään läpi ja ohjeet kuukausierien maksamiseen lähetetään ensi viikolla. Jos olet jo ehtinyt maksaa koko kevätkauden, otathan yhteyttä Vuokkoon info@bounce-espoo.fi.

Seuraamme koronatilannetta ja rajoitustoimia jatkuvasti ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin jäsentemme terveyden turvaamiseksi.

Tervetuloa pomppimaan!