Ilmoittautuminen Bouncen kevätkaudelle 2021 on auki! Ryhmien aikataulut ja vapaat paikat näet ryhmäkalenterista. Ilmoittautumaan pääset täältä! Kevätkausi alkaa 1.2.2021 ja päättyy 30.5.2021 (noin 15 harjoituskertaa). Osallistumismaksut löydät hinnat -sivulta. Kaikki harjoitukset pidetään Bouncen hallilla osoitteessa Kutojantie 12.

Trampoliinivoimistelu on huippuhauska laji, joka sopii kaikille lapsista aikuisiin ja aloittelijoista konkareihin! BounCen alle kouluikäisten ryhmissä motoriset perustaidot otetaan haltuun erilaisten temppuratojen ja leikkien kautta ja luodaan hyvä pohja varsinaisiin trampoliiniryhmiin siirtymiselle. Lasten ryhmissä opetellaan turvallisesti uusia taitoja ja liikutaan iloisella fiiliksellä. Nuorten ryhmissä pidetään hauskaa ja treenataan jokaisen omien tavoitteiden mukaisesti. Uudet lajin pariin tulevat aloittavat lapsissa ja nuorissa alkeistasolta ja etenevät omaa tahtiaan seuraavan tason ryhmiin. Aikuisten ryhmissä kehonhallinta, kunto ja koordinaatio kehittyvät huomaamatta hauskan lajin parissa. Kevätkaudelle on avattu uusi aikuisten alkeisryhmä! Koko perhe pomppii -ryhmä ja aikuisen ja lapsen yhteinen minibounce-ryhmä tarjoavat vanhemmille ja lapsille mahdollisuuden harrastaa yhdessä. Tutustuthan ryhmien kuvauksiin tarkemmin sivuiltamme (toiminta –> harrastetoiminta), jotta löydät juuri sinulle parhaiten sopivan ryhmän.

Jokaisella uudella aloittajalla on kahden kerran kokeilumahdollisuus jäsenmaksun (30e / 2021) hinnalla. Mukaan on kuitenkin ilmoittauduttava etukäteen, jotta tiedämme, keitä treeneihin on tulossa ja jotta osallistujalla on voimassa tarvittava vakuutus. Kokeilujen jälkeen on ilmoitettava s.postitse bouncen toimistolle, mikäli ei halua jatkaa.

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan meihin yhteyttä! Yhteystietomme löydät täältä.

INFOA KORONATILANTEESEEN LIITTYEN

Seuraamme koronatilannetta ja siihen liittyviä suosituksia ja rajoituksia jatkuvasti ja tiedotamme ilmoittautuneita, mikäli kevään toimintaan joudutaan tekemään muutoksia. Voimassa olevien rajoitusten mukaisesti kevätkautta on siirretty eteenpäin ja kauden uusi ajankohta on 1.2.-30.5.2021. Ryhmäkoko on lajissamme pieni, yleensä kuusi ja maksimissaan 12. Harjoituksissa vältetään turhaa lähikontaktia (halailu, kättely ym.) ja suositaan treenisisältöjä, joissa voidaan pitää hyvä turvaväli treenikaveriin ja ohjaajaan. Avustuksissa ja leikeissä / peleissä kontaktia voi kuitenkin syntyä. Käsihygieniasta huolehditaan erityisen hyvin ja ryhmät pidetään erillään toisistaan. Samoihin pintoihin ja välineisiin koskemista emme voi välttää, mutta omat kotiin kulkevat tavarat (esim. juomapullo) pidetään itsellä. Mikäli osallistujalla ilmenee kauden aikana koronaviruksen oireita, on otettava yhteys terveydenhuoltoon (https://www.espoo.fi/fi-FI/Ohjeet_koronaviruksen_takia(174212)) ja mahdollisesta positiiviseksi todetusta koronatestistä on välittömästi ilmoitettava Bouncen toimistoon. Bounce voi luovuttaa osallistujien yhteystiedot terveydenhuollolle, mikäli se on tarpeellista.

Bouncelaisille on pelisääntöjen lisäksi laadittu turvallisuusohjeet, joita noudattamalla pyritään ehkäisemään koronavirustartuntoja. Sääntöjä päivitetään tarpeen mukaan.

 1. Osallistun harjoituksiin vain oireettomana! En osallistu harjoituksiin, mikäli minulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita! Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.
 2. Jos minulla ilmenee oireita harjoitusten aikana, ilmoitan niistä heti ohjaajalle ja ohjaaja selvittää, kuinka pääsen kotiin.
 3. Pesen kädet saippualla (20s) aina tullessani harjoituksiin ja lähtiessäni harjoituksista. Tämä koskee myös lapsen tuovia / hakevia henkilöitä.
 4. Desinfioin tai pesen kädet saippualla (20s) aina ennen välineisiin koskemista sekä aina aivastamisen tai yskimisen jälkeen ja kun kädet ovat muuten likaiset.
 5. Aivastan ja yskin kertakäyttönenäliinaan, jonka heitän heti käytön jälkeen pois. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaan suuni kyynärtaipeella.
 6. Voin halutessani ottaa harjoituksiin mukaan maskin ja huomioin sen käyttöön liittyvät ohjeet.
 7. Pyrin pitämään treenikavereihin ja ohjaajiin turvavälin.
 8. En koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellen ole juuri pessyt käsiäni.
 9. Käytän vain omaa juomapulloa ja en koske kaverin tavaroihin.
 10. Säilytän omat tavarat omassa kassissani harjoitusten ajan

Turvavälien ja maskin käytön osalta on huomioitava seuraavat seikat:

 • Halliin tulevilla vanhemmilla ja muilla 15 vuotta täyttäneillä saattajilla on oltava aina maski.
 • Yleisissä tiloissa kaikkien on pidettävä aina 2 metrin turvaväli ja tarpeetonta hallille tuloa ja hallissa oleilua on vältettävä.
 • Harjoitussaleihin saavat mennä vain ryhmien osallistujat ja ohjaajat.