Tämä tiedote koskee BounCen kevätkauden toimintaa: temppuaamu, minininjat, alkeet, alkeisjatko, jatko, aikuiset, freestyle, nuorten treeniryhmä ja koko perhe pomppii. Sama info on lähetetty sähköpostitse harrasteryhmien osallistujille. Kilpailijoita tiedotetaan erikseen sähköpostitse.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi tiistaina voimassa olevien rajoitusten ja suositusten voimassaolon jatkamisesta 31.1.2021 saakka. Tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että organisoidun harrastustoiminnan keskeytys jatkuu kyseiseen päivään saakka.

Olemme BounCessa sitoutuneet noudattamaan ohjeistuksia ja pyrimme näin omalta osaltamme edistämään koronatilanteen helpottumista. Olemme tehneet päätöksen, että harrastetoiminnan osalta kauden aloitus siirretään maanantaille 1.2. ja kautta jatketaan loppupäästä sunnuntaihin 30.5. saakka, jotta kaikille ryhmille tulee 15 harjoituskertaa. Kaikki harrastajat saavat vielä ennen kauden alkua infokirjeen, joka sisältää tarkemmat aikataulut (juhlapyhät, tapahtumat, lomat) ja harjoituksissa noudatettavat turvallisuusohjeet.

Seuraamme edelleen aktiivisesti tilanteen kehitystä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista sähköpostitse ja nettisivuillamme. Tilanne on kaikin puolin ikävä ja Bouncessa on jo erittäin kova tahtotila päästä liikkumaan lasten, nuorten ja aikuisten kanssa! Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä arvioi ensi viikon torstaina 14.1. lasten harrastetoiminnan rajoituksia uudelleen ja mikäli vapautuksia on luvassa tämän viikon infosta poiketen jo ennen helmikuuta, avaamme jotakin tramppatoimintaa jo ennen virallista kauden alkua. Tiedotamme tästä erikseen, kun tiedämme lisää.

Olemme harmissamme, että yhteisiä tramppaharjoituksia ei päästä tammikuussa pitämään suunnitellusti. Kannustamme kuitenkin kaikkia omaehtoiseen liikuntaan ja julkaisemme BounCen somekanavissa vinkkejä omatoimisen treenin tueksi!

Facebook: Voimisteluseura BounCe Espoo ry
Instagram: @bounceespoo
Youtube: Voimisteluseura BounCe Espoo (soittolista: Bouncelaisen omatoiminen harjoittelu)

 

– 7.1.2021 –