Bouncen kevätkauden ilmoittautuminen aukeaa pian!

Etsitkö uutta harrastusta ensi vuodelle? Haluaisitko oppia uusia tramppaliikkeitä? Vai kiinnostaisiko cheerleading-joukkueeseen liittyminen? Löytyykö perheestäsi innokas MiniNinja tai vanhempi-lapsi-ryhmän osallistujia? Bouncen kevään 2022 ilmoittautuminen on nyt auki!

Kevätkauden harrasteryhmien ilmoittautuminen on nyt avattu. Ryhmät ovat täyttyneet hyvää vauhtia, joten kannattaa varmistaa oma paikka mahdollisimman pian!

Aikaisemmista vuosista poiketen syyskauden harrastajat ilmoittautuvat kevätkauden ryhmiin itse Hoika-järjestelmän kautta.

Uusista Bouncy-trampparyhmistä löydät lisätietoa täältä ja kevätkauden cheerleading-joukkueet ja harjoitusajat löytyvät täältä.

Syyskauden ryhmät näkyvät ryhmäkalenterissa. Ilmoittautumaan kevään ryhmiin pääset täältä.

Mikäli kevätkaudelle ilmoittautumisesta tai sopivan ryhmän löytymisestä tulee kysyttävää, vastaan kysymyksiinne mielelläni petriina@bounce-espoo.fi / p. 045 120 5320. Bouncen kevätkausi alkaa sunnuntaina 16.1.2022. Ryhmien aikatauluihin on tullut muutoksia. Lisäksi ryhmien ohjaajatietoihin saattaa tulla vielä muutoksia vuoden alussa, kun ohjaajien opiskelu- ja työtilanteet vahvistuvat.