Koronarajoitusten vaikutus Bouncen kevätkauden aloitukseen

 

2002 ja sitä ennen syntyneiden harrastustoiminta

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaan yli 18-vuotiaiden harrastustoiminta on kielletty 24.1. asti. Tämän seurauksena seuraavat Bouncen ryhmät ovat tauolla, eivätkä aloita kauttansa muiden ryhmien kanssa 16.1.:

 • Aikuisten trampoliinivoimistelyryhmät
 • Koko perhe pomppii-ryhmä
 • MiniLiikkari
 • MiniBounce

Ryhmät, joissa on vuonna 2002 tai sitä aiemmin syntyneitä aikuisia aloittavat kauden koronarajoitusten poistuttua (Minibounce, Miniliikkari, aikuisten harrasteryhmät sekä koko perhe pomppii). Näiden ryhmien osalta jatkamme kauden pituutta väliin jäävien kertojen verran toukokuussa normaalin harjoituskauden päättymisen jälkeen. Mikäli kauden pituus (15 kertaa) jää vajaaksi, lähetämme teille uuden laskun, joka vastaa harjoituskertojen todellista määrää. Kyseisten ryhmien kevään kausimaksu- ja jäsenmaksulaskujen eräpäiviä siirretään eteenpäin niin, että uudet eräpäivät ovat vasta kauden alettua. Maksathan harjoitusmaksun vasta harjoitusten käynnistyttyä!

Olemme kyseisten ryhmien harrastajiin yhteydessä myös sähköpostitse.

Lisätietoja petriina@bounce-espoo.fi

 

2003 ja sen jälkeen syntyneiden harrastustoiminta

18 vuotta täyttävien ja sitä nuorempien harrastustoiminta alkaa Bouncella normaalisti 16.1. 

Lasten ja nuorten harrastustoiminta alkaa Bouncella suunnitellusti 16.1. Lasten ja nuorten tulee kuitenkin tutustua Bouncen kevään infokirjeen mukana tuleviin koronaohjeisiin huoltajansa kanssa. Harrastajien tulee huolehtia erityisen hyvin hyvästä käsihygieniasta sekä turvaväleistä harjoituksissa.

Ohjaajamme kertaavat harrasteryhmien kanssa turvallisuusohjeet kauden alussa ja muistuttavat harrastajia pesemään ja desinfioimaan käsiä harjoituksiin tullessa, harjoitusten aikana sekä sieltä poistuessa.

Koronatilanteen huomioiminen Bouncella

Ryhmäkoko on trampoliinivoimistelussa aina pieni, yleensä kuusi ja maksimissaan 12. Harjoituksissa vältetään turhaa lähikontaktia (halailu, kättely ym.) ja suositaan treenisisältöjä, joissa voidaan pitää hyvä turvaväli treenikaveriin ja ohjaajaan. Avustuksissa ja leikeissä / peleissä kontaktia voi kuitenkin syntyä. Käsihygieniasta huolehditaan erityisen hyvin ja ryhmät pidetään erillään toisistaan. Samoihin pintoihin ja välineisiin koskemista emme voi välttää, mutta omat kotiin kulkevat tavarat (esim. juomapullo) pidetään itsellä. Mikäli osallistujalla ilmenee kauden aikana koronaviruksen oireita, on otettava yhteys terveydenhuoltoon (https://www.espoo.fi/fi-FI/Ohjeet_koronaviruksen_takia(174212)) ja mahdollisesta positiiviseksi todetusta koronatestistä on välittömästi ilmoitettava BounCen toimistoon. BounCe voi luovuttaa osallistujien yhteystiedot terveydenhuollolle, mikäli se on tarpeellista.

BounCelaisille on pelisääntöjen lisäksi laadittu turvallisuusohjeet, joita noudattamalla pyritään ehkäisemään koronavirustartuntoja. Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti ja päivitämme sääntöjä tarvittaessa.

 1. Osallistun harjoituksiin vain oireettomana! En osallistu harjoituksiin, mikäli minulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita! Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.
 2. Jos minulla ilmenee oireita harjoitusten aikana, ilmoitan niistä heti ohjaajalle ja ohjaaja selvittää, kuinka pääsen kotiin.
 3. Pesen kädet saippualla (20s) aina tullessani harjoituksiin ja lähtiessäni harjoituksista. Tämä koskee myös lapsen tuovia / hakevia henkilöitä.
 4. Desinfioin tai pesen kädet saippualla (20s) aina ennen välineisiin koskemista sekä aina aivastamisen tai yskimisen jälkeen ja kun kädet ovat muuten likaiset.
 5. Aivastan ja yskin kertakäyttönenäliinaan, jonka heitän heti käytön jälkeen pois. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaan suuni kyynärtaipeella.
 6. Voin halutessani ottaa harjoituksiin mukaan maskin ja huomioin sen käyttöön liittyvät ohjeet.
 7. Pyrin pitämään treenikavereihin ja ohjaajiin turvavälin.
 8. En koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellen ole juuri pessyt käsiäni.
 9. Käytän vain omaa juomapulloa ja en koske kaverin tavaroihin.
 10. Säilytän omat tavarat omassa kassissani harjoitusten ajan.