Bounce järjestää erilaisia teemakursseja 7-18-vuotiaille keväällä 2022. Kursseille ovat tervetulleita niin Bouncen nykyiset ja uudetkin harrastat. Jo cheerleadingia harrastaville suosittelemme ensisijaisesti tramppa- ja flikkikurssia. Cheerleadingistä kiinnostuneille uusille harrastajille ja tramppaa nykyisin harrastaville suosittelemme cheerleadingin starttikurssia ja kaikille kiinnostuneille myöhemmin keväällä toteutettavaa trampan volttitekniikkakurssia. Lue alta kurssikuvaukset ja ilmoittaudu mukaan!

Cheerleadingin starttikurssi (7-12v.)

Kurssi järjestetään 28.1.-18.2. pe klo 18.00-19.30 (4x 1,5h)

Hinta 45€ (+jäsenmaksu uusilta jäseniltä)

Tramppakurssi cheereille (7-12v. ja 13-18v.)

Kurssi järjestetään 4.3.-1.4. pe klo 18.00-19.30 (5×1,5h)

Hinta 55€ (+jäsenmaksu uusilta jäseniltä)

Flikkikurssi (7-12v. ja 13-18v.)

Kurssi järjestetään 8.4.-13.5. pe klo 18.00-19.30 (5×1,5h)

Hinta 55€ (+jäsenmaksu uusilta jäseniltä)

 

KURSSIKUVAUKSET

Cheerleadingin starttikurssi

7-12-vuotiaille

Kurssilla tutustutaan cheerleadingin perusteisiin. Harjoituksissa treenataan stuntteja (eli nostoja), akrobatiaa (mm. kuperkeikat, silta, käsilläseisonta, flikin alkeisharjoitteet jne.), avorivitreeniä sekä muita cheerleadingin lajityypillisiä harjoitteita. Harjoitukset sisältävät ohjatun alkulämmittelyn sekä ohjatun loppuverryttelyn. Kurssin harjoitteita eriytetään osallistujien taitotason mukaan. Harjoitukset sisältävät myös liikunnallisia pelejä ja leikkejä, joiden avulla treenataan monipuolisia liikuntataitoja. Kurssin jälkeen harrastajat voivat jatkaa Bouncen cheerleading-joukkueissa! Kurssin jälkeen joukkueisiin siirtyville hyvitetään kurssimaksun hinta joukkueen kevään kausimaksusta (45 €).

Tramppakurssi cheereille

7-12-vuotiaille ja 13-18-vuotiaille

Kurssilla on luvassa monipuolisia trampoliini- ja akrobatiaharjoitteita! Kurssilla treenataan cheerleading-taitoja isolla kilpatrampoliinilla (flikkejä, volttiharjoitteita, cheerhyppyjä) sekä harjoitellaan trampoliinivoimistelun turvallista ja laadukasta tekniikkaa. Kurssilla treenataan myös akrobatiaa (päällä- ja käsilläseisonta, silta, siltakaadot jne). Kurssin harjoitteita eriytetään osallistujan lähtötason mukaan. Akrobatiaharjoitteita tehdään air trackilla sekä permannolla. Kurssilla on laadittu yhteistyössä trampoliinivoimisteluohjaajan kanssa, joka on myös mukana kurssin harjoituksissa. Harjoitukset sisältävät ohjatun alku- ja loppuverryttelyn sekä erilaisia liikunnallisia pelejä ja leikkejä.

Järjestämme samaan aikaan tramppakurssin sekä 7-12-vuotiaille että 13-18-vuotiaille. Kurssit treenaavat yhtäaikaa, mutta toiminta eriytetään ikäryhmittäin ja taitotasoittain.

Flikkikurssi

7-12-vuotiaille ja 13-18-vuotiaille

Flikkikurssilla treenataan flikissä vaadittavia akrobaattisia taitoja (kärrynpyörä, ponnistus, silta, käsilläseisonta, hartiatyöntö osana liikettä). Kurssilla harjoitellaan akrobatiaa kiertoharjoitteluna, jolloin jokainen pääsee testaamaan erilaisia harjoitteita. Harjoitteita eriytetään lähtötason mukaan, joten kurssi sopii vasta aloittaneille harrastajille sekä jo flikin osaaville! Aloittelevat harrastajat voivat harjoitella flikkiin tarvittavia taitoja ja flikin jo osaavat voivat hioa flikkitekniikkaansa kuntoon.

Järjestämme samaan aikaan flikkikurssin 7-12-vuotiaille ja 13-18-vuotiaille. Kursseilla molemmat ikäryhmät harjoittelevat yhtäaikaa, mutta toiminta eriytetään ikäryhmittäin ja taitotasoittain.

PAIKKA 

Kurssit pidetään Bouncen hallissa aivan Keran juna-aseman vieressä osoitteessa Kutojantie 12.

HINTA

4x 1,5h kurssin hinta on 45 €
5x 1,5h kurssin hinta on 55 €

Mikäli osallistuja ei ole Bouncen jäsen, veloitetaan kurssimaksun lisäksi myös jäsenmaksu (30€), jolla harrastaja saa itselleen vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa vuoden 2022 ja se veloitetaan ainoastaan kerran kalenterivuoden aikana.

YLEISTÄ

Kurssille mukaan:

  • Joustavat urheiluvaatteet
  • Juomapullo
  • Sisäpelikengät (flikkukurssi ja starttikurssi)

 

ILMOITTAUTUMINEN

Kevään kurssien ilmoittautuminen avataan 14.1. ja ilmoittautumaan pääset tästä. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi nopeasti!

HUOMIOITAVAA

Kurssin toteutuminen: Kurssit toteutuvat, kun mukaan saadaan vähintään 6 osallistujaa / kurssi. Mikäli kurssi joudutaan koronarajoitusten, karanteenien tai muiden seurasta tai viranomaisten määräyksistä johtuvien syiden vuoksi perumaan, leirimaksu palautetaan osallistujille.

Kurssikirje: Jokainen kurssilainen saa ennen kurssin alkua sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa kurssiin liittyen. Luettehan kirjeen huolella! Huom. kirjeessä myös kurssikohtaiset tarkennukset koskien koronan vaikutuksia kurssien sisältöön ja ohjeistukset turvalliseen harrastamiseen. 

Paikan peruuttaminen: Kurssin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Petriinalle (petriina@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään kurssille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa jollekin toiselle halukkaalle.

  • Kurssin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen kurssin alkua.
  • Kurssien peruutuksesta alle viikkoa ennen kurssin alkua veloitamme kurssimaksun (ja jäsenmaksun) kokonaisuudessaan.
  • Kurssi voidaan peruuttaa alle viikkoa ennen kurssin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Huom. Flunssaoireisena EI saa osallistua kurssille! Mahdollisen sairaudesta johtuvan poissaolon voi voi korvata yleisellä korvauskerralla kauden päättymisen jälkeen.
  • Mikäli kurssi joudutaan kokonaan perumaan Bouncen toimesta, ilmoitamme osallistujille ja palautamme jo maksetun kurssi- ja jäsenmaksun. Kurssin keskeytyminen seurasta riippumattomista syistä ei oikeuta maksujen palautuksiin.

 

Lisätietoja: petriina@bounce-espoo.fi tai 045 120 5320