Bouncen trampoliinivoimistelijat avasivat kansallisen kilpailukautensa lauantaina Espoon Telinetaitureiden järjestämissä kilpailuissa Leppävaarassa. Tyttöjen 1. luokassa (nuoremmat tytöt) Bouncen Iisa Koponen oli hienosti toinen ja kilsa-areenojen ensikertalainen, Anniina Orama, sijoittui upeasti pronssille. 2. luokassa (vanhemmat tytöt) Bouncen Pinja Rautopuro nappasi hopeaa pistein 54,300 jääden hyvin niukasti voittajan Tampereen Voimistelijoita edustavasta Ani Poutsaaresta (54,400). Ensimmäistä kertaa 2. luokassa kilpaillut Bouncen Riia Itkonen oli upeasti viides! Vanhempien tyttöjen 3. luokassa Elli Huovinen nappasi ensimmäisen mitalinsa kyseisessä luokassa sijoittuen tyylikkäillä sarjoillaan hienosti pronssille. Onnittelut kaikille hienoista suorituksista! Lämmin kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille tuomareille, valmentajille ja kannustusjoukoille!

Tästä keväästä lähtien kansalliset säännöt ovat muuttuneet hieman. Kansalliset luokat jaetaan kilpailuissa tästä edespäin nuorempiin ja vanhempiin syntymävuoden perusteella. Nuorempien sarjassa kilpailevat kilpailuvuonna 12 vuotta täyttävät ja sitä nuoremmat voimistelijat. Vanhempien sarjassa kilpailevat kilpailuvuonna 13 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat.