Bouncen kurssit 2023

Haluatko testata uutta lajia? Kaipaatko kesäkuulle lisätreenejä? Olisiko aika hioa voltin tai flikin tekniikka kuntoon?

CHEERLEADING LEVEL 1 AKROBATIAKURSSI 11.2.-18.3.

Lauantaisin klo 13.15-14.45 järjestettävä viiden kerran akrobatiakurssi.

Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia level 1-akrobatiataitoja, kuten kärrynpyöriä, arabialaisia, käsilläseisontaa, erilaisia siltakaatoja ja siltoja. Kurssilla keskitytään hiomaan akrobatiatekniikkaa, ja akrobatiataitoja harjoitellaan välineiden avulla. Akrobatiakurssi soveltuu sekä aloitteleville, mutta myös kokeneemmillekin cheerleadereille, sillä kurssilla pääsee etenemään oman tason mukaisesti levelin mukaisissa akrobatiataidoissa. Kurssi suositellaan käytäväksi urheilijoille, joiden tähtäimenä on päästä Brisk ja Brave kilpajoukkueisiin tulevan kevään joukkuevalinnoissa. Kurssia pitävät kilpajoukkueen valmentajat Alli ja Frida.
Huom! talvilomaviikonlopun kerta (25.2.) on peruuttu!
Kurssin hinta 65€

FLIKKIKURSSI 10.2.-17.3.

Perjantaisin klo 18.30-20.00 järjestettävä viiden kerran akrobatiakurssi

Flikkikurssilla treenataan flikissä tarvittavia akrobaattisia taitoja, kuten ponnistus flikkiin, silta ja käsilläseisonta, sekä hartiatyöntö osana liikettä. Mielyttävän harjoittelun takaamiseksi kurssilla on taitovaatimuksena siltakaadot eteen ja taakse. Mikäli nämä eivät onnistu permannolla ilman avustusta, suosittelemme level 1 akrobatiakurssia. Mikäli kurssille osallistumisesta tulee kysyttävää, olethan yhteydessä cheerleading@bounce-espoo.fi.

Järjestämme lauantaisin level 1 akrobatiakurssin, jonne suositellaan osallistumista, jos flikkikurssilla vaadittavat taidot tarvitsevat vielä hiomista.

Huom! Talvilomaviikonlopun kerta (24.2.) on peruuttu!

Kurssin hinta 65€

Kursseille pääset ilmoittautumaan täältä.

Lisätietoja kursseista löytyy täältä.