Bouncen trampoliinivoimistelun harrastekilpailut ja merkkitapahtuma 21.5.

Bounce järjestää harrastekilpailut ja merkkitapahtuman lauantaina 21.5. Tapahtumassa kaikilla Bouncen harrastajilla on mahdollisuus suorittaa Voimisteluliiton trampoliinivoimistelun merkkijärjestelmän merkkejä ja/tai osallistua leikkimieliseen matalan kynnyksen harrastekilpailuun. Tapahtuman aikana järjestetään myös kansallinen synkrokilpailu, Bouncen omien kilpailijoiden seurakisat sekä buffet ja seuravaatemyynti. Harrastajat pääsevät harjoittelemaan harrastekilpailusarjoja ja merkkisuorituksia loppukauden harjoituksissa. Harrastekisassa kaikki osallistujat saavat palautteen suorituksestaan ja diplomin osallistumisestaan. Näissä kisoissa osallistujia ei laiteta paremmuusjärjestykseen, vaan kaikki osallistujat ovat voittajia! Kysythän myös omalta ohjaajaltasi treeneissä, jos jokin osallistumisessa mietityttää! 🙂 Alla tarkempaa tietoa tapahtumasta!

OSALLISTUMINEN:

Tapahtumassa harrastajalla on mahdollisuus ilmoittautua yhteen seuraavista kategorioista:

  1. Merkkisuoritus:

Jos harrastaja ei ole suorittanut merkkijärjestelmän merkkejä ennen, lähdetään liikkeelle joko starttimerkistä tai pronssimerkistä. Mainitse ilmoittautuessasi, mitä merkkiä suoritat. Kysy tätä tarvittaessa ohjaajaltasi!

  1. Harrastekilpailu:

Harrastekilpailussa on kaksi eri luokkaa: 5 liikkeen sarjan suorittajat ja 10 liikkeen sarjan suorittajat. Harrastaja voi osallistua yhteen harrastekilpailun luokkaan. Mainitse ilmoittautuessasi kumpaan harrastekilpailuluokkaan osallistut (5 vai 10 liikkeen sarja).

  1. Merkkisuoritus ja harrastekilpailu

Mainitse ilmoittautuessasi, mitä merkkiä suoritat ja kumpaan harrastekilpailuluokkaan osallistut (5 vai 10 liikkeen sarja).

OSALLISTUMISMAKSUT JA LISENSSI:

  1. Trampoliinivoimistelun merkkisuoritus:

Voimisteluliiton Stara-lisenssi (10,50€) jäsenrekisterin (Hoika) kautta: https://go.hoika.net

  1. Harrastekilpailu:

10€ osallistumismaksu seuralle, osallistumiseen ei tarvitse lisenssiä

  1. Merkkisuoritus JA harrastekilpailu:

5€ osallistumismaksu seuralle ja Voimisteluliiton Stara-lisenssi (10,50€) jäsenrekisterin (Hoika) kautta: https://go.hoika.net

Osallistumismaksu laskutetaan sähköpostitse ennen tapahtumaa. Merkkien suorittajat huolehtivat itse Stara-lisenssin ostosta jäsenrekisterin kautta.Tietoa Voimisteluliiton lisensseistä: https://www.voimistelu.fi/kilpavoimistelu/lisenssit-vakuutukset/

 

AIKATAULU LA 21.5.:

9.30-10 Merkkitapahtumaan osallistuvien yhteinen lämmittely

10-11 Merkkitapahtuma

10.30-11.30 Kansallinen synkrokilpailu + Bouncen sisäinen salikilpailu (Bouncen omat kilpailijat)

11.30 Palkintojen jako merkkitapahtuma ja synkrokilpailu

11.30-12.30 Harrastekisaan osallistuvien yhteinen lämmittely

12.30-14 Harrastekilpailu

14.00 Palkintojen jako harrastekilpailu ja Bouncen salikilpailu

 

YLEISÖ:

Katsojilla ilmainen pääsy tapahtumaan. Voit kuitenkin tukea seuran toimintaa haluamallasi osallistumismaksulla paikan päällä tai ostamalla buffetin herkkuja tapahtumasta. Tapahtumassa voi maksaa käteisellä ja Mobilepaylla.

YLIMÄÄRÄINEN HARJOITUSKERTA:

Koska harrastajien kausi ehtii päättymään ennen tapahtumaa, pääsevät osallistujat harjoittelemaan ylimääräisiin harjoituksiin keskiviikkona 18.5. klo 18.00-19.30. Harjoituksissa harjoitellaan niitä suorituksia, joihin harrastaja on ilmoittautunut. Osallistumismaksu kattaa osallistumisen ylimääräiseen harjoitukseen.

SOSIAALINEN MEDIA:

Harrastekilpailun ja merkkijärjestelmän merkkisuoritukset löydät pian Bouncen Instagram-tililtä @bounceespoo. Kurkkaa siis Bouncen Instagramiin ja tutustu tapahtumassa tehtäviin suorituksiin tarkemmin siellä! Päivitämme myös fiiliksiä tapahtumapäivästä Bouncen someen. Tarkastathan siis, pitääkö jäsenrekisteriin ilmoittamanne kuvauslupa edelleen paikkansa!

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse osoitteeseen: ella@bounce-espoo.fi Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.5.!

Ilmoittaudu tapahtumaan kirjoittamalla sähköpostiin seuraavat tiedot:

  1. Osallistujan etu- ja sukunimi

  2. Syntymävuosi

  3. Mihin harrastaja osallistuu: esim. harrastekilpailu: 5 liikkeen sarja ja pronssimerkki

  4. Osallistutko ylimääräiseen harjoituskertaan keskiviikkona 18.5. klo: 18-19.30

Aikatauluun saattaa tulla pieniä muutoksia osallistujamäärästä riippuen. Osallistujille lähetetään tarkempi aikatauluinfo ilmoittautumisen päätyttyä lähempänä tapahtumaa!

 

SYNKROKILPAILU JA SEURAN SALIKILPAILU

Merkki- ja harrastetapahtuman yhteydessä järjestetään myös trampoliinivoimistelun kansallinen synkrokilpailu ja seuran omien kilpailijoiden salikilpailu. Harrastajat perheineen ovat tervetulleita seuraamaan myös näitä tapahtumia!

Lämpimästi tervetuloa mukaan tapahtumaan!