Moikka bouncelaisten vanhemmat!

 

Nyt on teidän vuoronne hypätä trampalle! Luvassa on nimittäin trampoliinivoimistelun kokeilukertoja Bouncen harrastajien vanhemmille!

Näistä treenistä ei naurua ja lapsenmielisyyttä puutu! Et tarvitse minkäänlaista aiempaa kokemusta trampoliinista tai muista taitolajeista, heittäydy vain rohkeasti mukaan! Jokainen osallistuja harjoittelee temppuja omalla taitotasollaan ja asiantuntevan opastuksen turvin hyvän alkuverryttelyn jälkeen.

Kokeilukerrat pidetään Bouncen hallilla perjantaina 29.4. klo 19.30-21 ja keskiviikkona 4.5. klo 18.30-20.00 ja ne ovat osallistujille täysin maksuttomia. Samasta perheestä kokeilukerralle voi osallistua maksimissaan kaksi henkilöä ja sama henkilö voi ilmoittautua ainoastaan yhdelle kokeilukerralle. Varusteiksi käyvät tavalliset urheiluvaatteet (sortsit/colleget/T-paita tms.) ja sukat.

Ilmoittaudu kokeilukerroille sähköpostitse osoitteeseen ella@bounce-espoo.fi! Viimeinen ilmoittautumispäivä perjantain 29.4. kokeilukerralle on torstaina 28.4. ja keskiviikon 4.5. kokeilukerralle maanantaina 2.5.

Toimithan kuitenkin nopeasti, sillä osallistujamäärä on rajoitettu. Toteutamme kokeilukerrat, mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 5 kokeilijaa. Kokeilukerralle osallistujia ei ole vakuutettu Bouncen toimesta. Mikäli osallistuja haluaa vakuutuksen, voi hän liittyä Bouncen kannatusjäseneksi (30 €) täältä.