Bouncen cheerjoukkueet osallistuivat Vantaalla järjestettyyn cheerleadingin STAGE-tapahtumaan 2.4. 

Stagessa nähtiin yhteensä 18 joukkueen cheerleading-ohjelmat. Bouncelta tapahtumaan osallistui kolme joukkuetta, minien harrastekisajoukkueet Blooming ja Blissful sekä junnujen harrastekisajoukkue Blazing. Tunnelma tapahtumassa oli todella mahtava ja kaikki Bouncen joukkueet tekivät hienot ja onnistuneet ohjelmat! Esityksissä näkyi liikunnan riemu ja onnistumisen ilo, oli ihanaa huomata miten innoissaan kaikki harrastajat olivat!

Bouncen joukkueet edustivat tapahtumassa hienosti. Valmentajat sekä huoltajat olivat valtavan ylpeitä reippaista Bouncelaisista! Pukuhuoneessa oli hieno tunnelma ja kaikki Bouncelaiset tsemppasivat koko päivän toisiaan! Saimme myös positiivista palautetta siitä miten hienosti kannustimme myös kaikkia muita esiintyjiä ja joukkueita!

Bouncen joukkueet saivat arveilta palautetta turvallisesta tekemisestä, iloisista ja energisistä ohjelmista, hyvistä akrobatiataidoista, yhdenaikaisesta suorittamisesta, taitavista harrastajista, iloisista hymyistä sekä innostuneesta tekemisestä!

STAGE-tapahtumaan osallistuneiden harrastajien vanhemmille on lähetetty linkki tapahtumasta otettuihin kuviin! Otattehan yhteyttä Petriinaan (petriina@bounce-espoo.fi), mikäli ette ole saaneet sähköpostia STAGE-kuvista!