Toukokuun Bounceposti

SYYSKAUDELLE 2022 ILMOITTAUTUMINEN

Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen aukeaa kevätkaudella mukana olleille harrastajille maanantaina 2.5. klo 10.00. Harjoittelua jatketaan lähtökohtaisesti samalla tasolla kuin keväällä on harjoiteltu, ellei harrastajalle erikseen suositella seuraavan tason ryhmää. Ilmoitukset tason vaihtajille tulevat sähköpostilla tämän viikon aikana. Tasolta seuraavalle EI saa omatoimisesti siirtyä, jotta harjoittelu säilyy turvallisena. Jokaisen tulee ilmoittautua ryhmään itse jäsenrekisterin kautta täältä.

Lisätietoja ilmoittautumisesta löytyy huhtikuun Bouncepostista, jonka löydätte täältä.

Ilmoittautuminen aukeaa uusille lajeista kiinnostuneille maanantaina 9.5. klo 10.00. Kevään harrastajat, varaattehan paikkanne ennen tätä, sillä paikkoja on rajoitetusti!

 

VAPUN POIKKEUSAIKATAULUT

lauantaina 30.4. harjoitukset normaalisti

sunnuntaina 1.5. ei harjoituksia!

KEVÄTKAUDEN KORVAUSKERRAT

Kevätkauden korvauskerrat järjestetään 10.-12.5. Korvauskerroille voit osallistua, mikäli sinulla on jäänyt harjoitukset väliin esimerkiksi sairastumisen vuoksi.

Korvauskerroille ilmoittaudutaan Hoika-järjestelmän kautta. Ilmoittautuminen korvauskerroille on auki. Paikkoja korvaukerroille on rajoitetusti. 

Aikuisten trampparyhmien korvauskerroista on tiedotettu aikuisten ryhmiin osallistuvia harrastajia erillisellä sähköpostilla.

 

KOKEILUKERTA BOUNCELAISTEN VANHEMMILLE

Kokeilukerrat pidetään Bouncen hallilla perjantaina 29.4. klo 19.30-21 ja keskiviikkona 4.5. klo 18.30-20.00 ja ne ovat osallistujille täysin maksuttomia. 

Ilmoittaudu kokeilukerroille sähköpostitse osoitteeseen ella@bounce-espoo.fi! Viimeinen ilmoittautumispäivä perjantain 29.4. kokeilukerralle on torstaina 28.4. ja keskiviikon 4.5. kokeilukerralle maanantaina 2.5.

Lisää tietoa vanhempien kokeilukerroista löydätte täältä.

KURSSIT JA LEIRIT

Bounce järjestää 11.5.- 1.6. 9-13-vuotiaille tramppaharrastajille volttitekniikkakurssin, jossa keskitytään erilaisiin trampoliinilla ja maalla tehtäviin volttiharjoitteisiin. Kurssille voivat osallistua kaikki harrastajat lähtötasoon katsomatta, sillä kurssin harjoitteita eriytetään harrastajan taitotaso huomioiden! Harrastajat, jotka eivät vielä osaa volttia, harjoittelevat erilaisia volttiin valmistavia harjoitteita (volttipyörintä, volttimonttu ym.) sekä harrastajat, jotka osaavat jo voltin pääsevät hiomaan voltin tekniikkaa paremmaksi sekä treenaamaan haastavampiin voltteihin valmistavia liikkeitä. Lisätietoja ja muut Lasten ja nuorten kurssit löytyy täältä.

Toukokuussa järjestetään myös aikuisten trampoliinivoimistelun alkeiskurssi. Kurssi sopii loistavasti aloittelijoille ja on tarkoitettu erityisesti aikuisille, joilla ei ole aiempaa taustaa trampoliinivoimistelusta tai voimistelusta. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, hyppimisestä ja lyhyestä lihaskunto- tai venyttelyosiosta. Lajitaidoissa keskitytään trampoliinivoimistelun perusteiden harjoitteluun ja hauskuus on taattu! Lisätietoja ja muut aikuisten kurssit löytyy täältä. 

Kesän trampoliinipainotteisille liikuntaleireille sekä cheerleading-leireille on vielä muutamia paikkoja jäljellä, kurkkaa kesän leirit täältä!

 

HARRASTEKISAT JA MERKKITAPAHTUMA 21.5.

 

Bounce järjestää harrastekilpailut ja merkkitapahtuman lauantaina 21.5. Tapahtumassa kaikilla Bouncen harrastajilla on mahdollisuus tulla suorittamaan Voimisteluliiton trampoliinivoimistelun merkkijärjestelmän merkkejä ja/tai osallistua leikkimieliseen matalan kynnyksen harrastekilpailuun. Tapahtuman aikana järjestetään myös kansallinen synkrokilpailu, Bouncen omien kilpailijoiden seurakisat sekä buffet ja Bounce-vaatemyynti. Harrastajat pääsevät harjoittelemaan harrastekilpailusarjoja ja merkkisuorituksia loppukauden harjoituksissa. Koska harrastajien kausi ehtii päättymään ennen tapahtumaa, pääsevät osallistujat harjoittelemaan ylimääräisiin harjoituksiin keskiviikkona 18.5. klo 18.00-19.30. Harjoituksissa harjoitellaan niitä suorituksia, joihin harrastaja on ilmoittautunut. Osallistumismaksu kattaa osallistumisen ylimääräiseen harjoitukseen.

Lisätietoja sekä ilmoittautumisohjeet tapahtumaan löydätte täältä.