Huhtikuun Bounceposti

SYYSKAUDELLE 2022 ILMOITTAUTUMINEN

Bouncen syyskauden ilmoittautuminen aukeaa toukokuun alussa. Harjoittelua jatketaan lähtökohtaisesti samalla tasolla kuin keväällä on harjoiteltu, ellei harrastajalle erikseen suositella seuraavan tason ryhmää. Ilmoitukset tason vaihtajille tulevat sähköpostilla ennen ilmoittautumisen aukeamista. Tasolta seuraavalle EI saa omatoimisesti siirtyä, jotta harjoittelu säilyy turvallisena. Jokaisen tulee ilmoittautua ryhmään itse jäsenrekisterin kautta täältä. Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen aukeaa kevätkaudella mukana olleille harrastajille maanantaina 2.5. klo 10.00.

Ryhmien harjoituspäivät sekä -ajat ovat saattaneet hieman muuttua, joten tarkistathan ryhmän tason sekä ikäluokan ilmoittautuessasi. Ryhmien ohjaajiin saattaa myös tulla muutoksia, sillä ohjaajamme ovat pääosin nuoria ja opiskelu- ja työpaikat varmistuvat kesän aikana. Jäsenrekisterissä näkyvät ohjaajatiedot ovat alustavia.

Syyskauden laskujen eräpäivät ovat elokuussa. Maksetut maksut hyvitetään kokonaan, mikäli toimintaa ei voida järjestää. BounCella on oikeus poistaa syyskauden ilmoittautuminen, mikäli kuluvan vuoden aiempia maksuja (jäsenmaksu ja kevään kausimaksu) ei ole maksettu. Muistattehan, että vain jäsenmaksun maksaneet ovat vakuutettuja harjoituksissa. Lomautuksesta tai muusta vastaavasta syystä johtuvat maksuhaasteet ratkaistaan tilannekohtaisesti erikseen.

Ilmoittautuminen aukeaa uusille lajeista kiinnostuneille maanantaina 9.5. klo 10.00. Kevään harrastajat, varaattehan paikkanne ennen tätä, sillä paikkoja on rajoitetusti!

 

POIKKEUSAIKATAULUT:

 

PÄÄSIÄINEN

torstaina 14.4. harjoitukset normaalisti

perjantaina 15.4. ei harjoituksia!

lauantaina 16.4. harjoitukset normaalisti

sunnuntaina 17.4. ei harjoituksia! HUOM! Koko perhe pomppii ryhmän harjoitukset normaalisti!

maanantaina 18.4. ei harjoituksia!

 

VAPPU

lauantaina 30.4. harjoitukset normaalisti

sunnuntaina 1.5. ei harjoituksia! 

 

KEVÄTKAUDEN KORVAUSKERRAT

Kevätkauden korvauskerrat järjestetään 10.-12.5. Korvauskerroille voit osallistua, mikäli sinulla on jäänyt harjoitukset väliin esimerkiksi sairastumisen vuoksi.

 

Korvauskerroille ilmoittaudutaan Hoika-järjestelmän kautta. Ilmoittautuminen korvauskerroille alkaa maanantaina 11.4. klo 10.00. Paikkoja korvaukerroille on rajoitetusti. 

 

Aikuisten trampparyhmien korvauskerroista on tiedotettu aikuisten ryhmiin osallistuvia harrastajia erillisellä sähköpostilla.

 

KURSSIT JA LEIRIT

Kesän trampoliinipainotteisille liikuntaleireille sekä cheerleading-leireille on vielä muutamia paikkoja jäljellä, kurkkaa kesän leirit täältä

 

Bounce järjestää keväällä ja kesällä on paljon erilaisia kursseja, mm. trampan volttitekniikkakurssi, flikkikurssi, cheerien kesätreenikurssi, tramppakursseja sekä MiniNinja- ja MiniLiikkari-kurssit. Lasten ja nuorten kurssit löytyy täältä ja aikuisten kurssit pääset katsomaan täältä. 

 

TRAMPOLIINIVOIMISTELUN  HARRASTEKILPAILU JA MERKKITAPAHTUMA

Bounce järjestää harrastekisat sekä merkkitapahtuman lauantaina 21.5. noin klo 9-15. Tapahtumassa voi osallistua matalan kynnyksen trampoliinivoimistelun harrastekilpailuun sekä suorittaa trampoliinivoimistelun pronssi-, hopea- ja kultamerkkejä.

 

Julkaisemme lisätietoja sekä tarkemman aikataulun tapahtumasta myöhemmin huhtikuun aikana. Merkkaa kuitenkin päivä jo ylös kalenteriisi!

 

BOUNCING-TUNNIT

Pääsiäis- ,Vappu- ja Kesän aloitus Bouncing-tunneille on vielä muutama trampoliini vapaana! Tunnit on hyvä mahdollisuus tutustuttaa kaverit uuteen lajiin tai viettää koko perheen yhteinen liikuntatuokio! Bouncing-tunnilla ei ole ohjattua toimintaa, mutta paikalla on Bouncen ohjaaja antamassa vinkkejä hyppimiseen! Bouncing-tunteja on seuraavina päivinä:

  • PääsiäisBouncing la 16.4. klo 14.00-15.00
  • VappuBouncing la 30.4. klo 14.00-15.00
  • Kesän aloitus -Bouncing la 21.5. 15.00-16.00

 

Jokaisella trampan varanneella perheellä tulee olla mukana vähintään yksi täysi-ikäinen henkilö, joka on vastuussa perheen toiminnasta harjoitusvuoron ajan. Seuran vakuutus ei kata Bouncingissa mahdollisesti sattuvia tapaturmia, joten osallistujilla tulee olla oma vakuutus. Lapset ovat omien aikuistensa valvonnassa ja vastuulla Bouncing-tunnin aikana. Jokaisen perheen tulee allekirjoittaa ”Bouncing – ohjeet osallistujille”- lomake ennen omaa harjoitusvuoroa. Olettehan siis hyvissä ajoin paikalla!

 

Bouncing-tunnin hinta:

1 trampoliini / 1 h = 40 €

 

Lisätietoja Bouncing-tunneista löytyy täältä.

 

AIKUISTEN TRAMPPARYHMIEN JA KOKO PERHE POMPPII-RYHMIEN KAUDEN LOPPU

Olemme lähettäneet aikuisten trampparyhmiin sekä Koko Perhe Pomppii-ryhmään osallistuville harrastajille sähköpostia loppukauden harjoitusaikatauluihin liittyen. Mikäli et ole saanut sähköpostia tarkastahan roskapostin tai olet yhteydessä riikka@bounce-espoo.fi

 

CHEERLEADING-ESITYS LIPPULAIVA-KAUPPAKESKUKSESSA

 

Bouncen cheerleadereiden kaksi stunttiryhmää esiintyy uudessa kauppakeskuksessa, Lippulaivassa. Esityksiä on lauantaina 9.4. klo 12.00-16.00. Tule paikalle katsomaan cheerleading-esityksiä ja juttelemaan Bouncen cheervalmentajien kanssa!