Bounce järjestää harrastustoimintaa alle kouluikäisille 1-6 -vuotiaille lapsille. Ryhmissä on vielä tilaa, joten valitse sopiva kurssi tai Minininja ryhmä ja hyppää mukaan hauskan harrastuksen pariin!

Minibounce 7x (2.3-13.4.2022)
1-4- vuotiaille lapsille oman aikuisen kanssa. Tarkoituksena on tarjota vapaata temppuilua oman vanhemman kanssa inspiroivassa, monipuolisessa ja turvallisessa ympäristössä. MiniBouncessa touhutaan keskiviikko aamupäivisin klo 9.45-11. Saapua ja lähteä saa itselle sopivaan aikaan tämän ajankohdan sisällä. Ohjaaja on paikalla auttamassa, neuvomassa sekä ohjaamassa vapaaehtoisen lyhyen yhteisleikin.

MiniLiikkari 7x kurssi (5.2-26.3.2022) TÄYNNÄ. Tulossa toinen kurssi myöhemmin keväällä (2.4-14.5.2022)
Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti motorisia perustaitoja, kuten hyppimistä, pomppimista, heittämistä, kierimistä ja tasapainotaitoja erilaisten temppuratojen, toimintapisteiden ja akrobatiaharjoitusten avulla yhdessä oman aikuisen kanssa. Aikuisen rooli on olla aktiivisena mallinnäyttäjänä omalle lapselle. Lisäksi kurssi opettaa lapsille leikkimistaitoja sekä ryhmässä toimimista. Tällä kurssilla sekä lapset että aikuisten pääsevät liikkumaan ja kokemaan liikunnan iloa yhdessä! MiniLiikkari kurssille ovat tervetulleita kaikki 2-4 -vuotiaat oman aikuisen kanssa. 

Minininja ryhmiä 3-6- vuotiaille
Minininjojen temppu- ja tramppakerhoryhmiä on tarjolla perjantaisin, lauantaisin sekä sunnuntaisin. Minininjoissa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelu- ja perusliikuntataitoja hauskojen teemojen ja temppuratojen avulla. Minininojen ryhmissä lapset ovat ilman vanhempia ja tavoitteena on opetella itsenäiseen harrastamiseen. MiniNinjoista lapsi saa hyvän pohjan jatkaa harrastustoimintaa meillä Bouncessa joko trampoliinivoimistelun harrasteryhmissä tai cheerleading-joukkueessa, joihin on mahdollista ilmoittautua noin 7-vuotiaasta alkaen.

Ilmoittautumaan ryhmiin pääset tästä!

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja pienten lasten toimintaan liittyen: riikka@bounce-espoo.fi / 045 314 0847.